Sydney, Tasmanien og badeferie

Denne anderledes Australiensrejse kombinerer tre spændende og meget forskellige områder af landet Down Under. Først på rejsen venter storbyen Sydney, der ligger smukt ud til en stor naturlig havn. I prisen er der inkluderet en guidet rundtur i Utzons berømte Operahus, men du har også god tid til at udforske byen på egen hånd. Så læg evt. vejen forbi Sydney Harbour Bridge eller det hyggelige kvarter The Rock.

Helt andre oplevelser venter på Tasmanien, der byder på vilde landskaber, en fantastisk mad- og vinkultur samt levn fra Australiens tidlige år som straffefangekoloni. Mere end 40% af Tasmaniens areal er beskyttet som national parker, og vandrestier snor sig på kryds og tværs gennem de uberørte landskaber. Du udforsker Tasmanien i bil, og ruten fører dig både til kendte nationalparker og seværdigheder samt mindre kendte perler. Du har god tid undervejs til at parkere bilen og tage på nogle af de mange vandre- eller sejlture, der viser øens natur fra sin bedste side.

Rejsen fuldendes med badeferie ved Noosa i Queensland, der foruden sine fine strande også byder på vild natur. Sidstnævnte oplever du på to inkluderede udflugter. Men der bliver naturligvis også tid til bare at slappe af i vandkanten eller ved poolen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Australien og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Australien.

Efter et flyskifte ankommer du til Sydney. Her indlogeres du på et godt, centralt beliggende hotel for de kommende tre dage, hvorefter resten af dagen er fri til at hvile ud ovenpå rejsen. Eller få de første oplevelser af byen på en gåtur gennem den botaniske have til Operahuset og det hyggelige, historiske kvarter The Rocks. Det var i denne bugt, at de første straffefanger gik i land i 1788, og siden dengang er den lille koloni vokset sig til at blive en ægte multikulturel verdensby med over 5 mio. indbyggere. Ved Operahuset kan du hoppe på en færge til strandforstaden Manly eller området Darling Harbour, der byder på et væld af caféer, butikker og masser af stemning.

Australien - Sydney

Med to hele dage i Sydney har du god tid til at udforske byen. Blandt de mange højdepunkter er naturligvis Jørn Utzons Operahus, som du oplever på en inkluderet guidet rundtur. Dette er en god måde at høre om bygningens fantastiske historie og arkitektur samt opleve områder af Operahuset, man ellers ikke ville se. Det kan også anbefales at bestille billetter til en forestilling i en af de fem sale. Vi er naturligvis behjælpelige med både programmer og billetter. Fra Operahuset kan du let gå til Sydneys botaniske have, midtbyen samt de gamle gader og stenhuse i det historiske kvarter The Rocks. Et besøg ved den legendariske strand Bondi Beach kan også anbefales. Eller hvad med at bestige Sydney Harbour Bridge og se byen og Operahuset fra en ny vinkel? Dette skal dog bestilles i god tid hjemmefra.

Sydney, Rock and Reef

Fra Sydney flyver du til Hobart, hvor du bliver budt velkommen af en repræsentant for Rest Australia Tours. Du får udleveret en velkomstmappe med inspiration og papirer til rejsen, og du har mulighed for at stille spørgsmål til turen, inden bilen hentes, og du køres til dit centralt beliggende hotel.

Hobart er en hyggelig lille by, der formår at kombinere historisk charme med bylivets moderne glæder. Beliggenheden mellem smukke vandveje for foden af Mount Wellington bidrager kun yderligere til byens charme, og udbuddet af caféer og restauranter gør Hobart til det perfekte sted at smage på nogle af øens mange gourmetprodukter.

Australien - Tasmanien - Hobart

Du får de første indtryk af Tasmaniens vilde natur allerede i dag, når du sætter kurs gennem Huon Valley. Foruden billedskønne scenerier byder dalen også på glimrende forhold for æbledyrkning. Dette kan du høre mere om ved Willie Smiths Apple Shed lige inden Houn, hvor man producerer øens bedste cider. Fortsæt gennem Geeveston og videre til Tahune Airwalk. Her fører en hængebro højt op mellem trækronerne, hvorfra der er en fantastisk udsigt over skoven og Picton River. Tilbage på landjorden kan du udforske nogle af de mange vandrestier i området, inden turen går tilbage til hotellet i Huon.

Distance: ca. 132 km fra Hobart til Huon.

Fra Huon kører du tilbage gennem Hobart og videre til Bonorong Wildlife Sanctuary, hvor en række dedikerede ildsjæle gør et stort arbejde for at beskytte Tasmaniens unikke dyreliv. Et besøg her giver en indsigt i deres arbejde samt tilbyder en sjælden mulighed for at komme tæt på Tasmaniens måske mest kendte dyr; de tasmanske djævle.

Fortsæt vestpå til Mt. Field National Park og Russell Falls, der falder i et bredt bånd omgivet af frodig vegetation. Du får en god introduktion til områdets natur på den korte gåtur fra besøgscenteret til vandfaldet, der fører forbi enorme bregner og nogle af verdens højeste træer. Men har du lyst til at se mere af området, kan du begive dig ud på en af de længere vandreture i området. Både Lady Barron Falls, Horseshoe Falls og toppen af Mount Field er absolut et besøg værd.

Dagens mål er Lake St Clair, der ligger omgivet af vild natur. Stier snor sig i alle retninger, og her er alt fra korte slentreture til hårde vandreture på adskillige dages varighed gennem nogle af Australiens mest øde og uberørte områder. Så dette er et godt sted at snøre vandreskoene og begive sig ud i Tasmaniens vilde natur.

Distance: ca. 275 km fra Huon via Russell Falls til Lake St Clair.

Endnu en flot køretur venter i dag, når du fortsætter vestpå til Queenstown, der er udgangspunkt for The West Coast Wilderness Railway. Her kan du stige om bord på et nænsomt restaureret damptog og trille stille og roligt gennem tempererede regnskove og frodige dale. Det er en smuk tur, og en anderledes måde at opleve Tasmaniens natur på.

Tilbage i bilen fortsættes til byen Strahan, der ligger ned til Macquarie Harbour. I dag er Strahan en hyggelig, lille by omgivet af smukke landskaber. Men byen har en mørk historie, der går tilbage til de tidlige straffefangerkolonier. Det er dog først og fremmest naturen, der lokker rejsende til Strahan nu om dage, for byen er udgangspunkt for den fantastisk Franklin – Gordon Wild Rivers National Park. Her er masser af vandreture at vælge imellem. Eksempelvis gåturen til Hogarth Falls, der giver en god introduktion til området. Turen tager omkring en halv time hver vej.

Distance: ca. 132 km fra Lake St Clair via Queenstown til Strahan.

Du har flere spændende muligheder i dag. Forlad for eksempel Strahan tidligt og kør via den gamle mineby Zeehan til Corinna. Her kan du tage på Pieman River Cruise, der står til søs fra Corinna kl. 10. Det er en flot tur, der fører dig ad Pieman River, mens guiden fortæller om områdets historie og natur.

En anden mulighed kunne være at tage på sejlturen fra Strahan op ad Gordon River. Turen tager cirka fem en halv time inklusiv frokost og et stop på Sarah Island. Dette er en af de flotteste og mest populære sejlture i denne del af Tasmanien, så det er som regel nødvendigt at bestille plads i god tid. Tilbage i Strahan kan du fortsætte til Corinna, der byder på fine vandreture i Tarkine Reserve.

Distance: Ca. 95 km fra Strahan til Corinna.

Australien - Tasmanien - Gordon River Cruises

Et af turens naturmæssige højdepunkter venter i dag, når du sætter kurs mod spektakulære Cradle Mountain National Park. Et vildt og afsides område med krogede træer, dybblå gletsjersøer, rislende vandløb og åbne, alpine vidder. Kronen på værket er Cradle Mountain, der hæver sig majestætisk over landskaberne. Det er værd at tage den seks kilometer lange gåtur rundt om Dove Lake, hvorfra du har en fantastisk udsigt mod Cradle Mountain. Det er herfra rigtig mange postkortbilleder er taget. Turen er let af følge, da du går på gangbroer en stor del af vejen for at beskytte den skrøbelige vegetation. Natten tilbringes ved Cradle Mountain National Park, så du har det meste af dagen til at nyde området.

Distance: ca. 123 km fra Corinna til Cradle Mountain National Park.

Australien - Tasmanien - Looking down onto Dove Lake from the path to Cradle Mountain

Start eventuelt tidligt med endnu en gåtur i nationalparken, inden turen fortsætter mod byen Launceston. Dette er Tasmaniens næststørste by og en af Australiens ældste. Historien mærkes tydeligt i bybilledet, der byder på velbevarede victorianske bygninger og fine gamle parker fra kolonitiden. Fra Launceston køres mod Cataract Gorge, der er et godt sted at stoppe for frokost, inden du fortsætter nordpå langs Tamar River, der snor sig gennem Tamar-dalen. Lige inden du når til Scottsdale, begynder duften af lavendel at brede sig. Der er mange lavendelmarker i dette område, og det får på nogle tidspunkter af året hele området til at dufte. Tidligere blev der også produceret en del humle her. Men i dag er det primært kvægfarme, eukalyptus og fyrretræer, der fylder landskaberne omkring Scottsdale. Vel fremme indlogeres du på et hotel for natten.

Distance: ca. 264 km fra Cradle Mountain National Park via Launceston til Scottsdale.

Australien - Tasmanien - Lavendelfarm

Dagens køretur byder på nogle af de flotteste kystlandskaber i Australien. Et stykke af vejen kører du langs den verdensberømte Bay of Fires, der strækker sig mere end 50 km fra Eddystone Point i nord til Binalong Bay i syd. Det er en flot tur, og der er rig mulighed for at parkere bilen og gå lange ture ad de hvide sandstrande prydet af orangedækkede granitkampesten. Hav også gerne badetøjet klart, for det turkisblå vand langs denne kyst kan være svært at modstå.

Følg kysten videre sydpå mod Bicheno, hvor du indlogeres på dit hotel for natten. Hvis du har lyst, er det muligt at komme med på en guidet tur til den lokale pingvinkoloni ved tusmørketid. Pingvinerne tilbringer hele dagen på havet med at søge føde. Men når mørket sænker sig, vender de tilbage til deres huler på land. En anden god måde at slutte dagen af på kunne være en gåtur til  Rocking Rock, The Blowhole og øen Diamond Island Nature Reserve, der kan nås via en sandtange, når vandstanden er lav.

Distance: ca. 183 km fra Scottsdale via Bay of Fires til Bicheno.

Det er værd at stå tidligt op for at nyde solopgangen over havet, inden turen fortsætter til Freycinet National Park. Dette er et fantastisk område med lyserøde granitbjerge, hvide strande og skovklædte skråninger. Besøg eksempelvis Friendlies Beach, og tag den korte gåtur til udsigtspunktet, hvor du får den berømte udsigt over Wineglass Bay.

Tilbage i bilen fortsættes sydpå mod Port Arthur. Intet andet sted i Australien fanger bedre historien fra den tidligste kolonitid end ruinerne af dette fængsel, der ligger dramatisk på spidsen af Tasman Peninsula. Her kan du høre om de tidlige straffefangekolonier og de forhold, de første europæere i Australien levede under. Ruinen er stemningsfuld om dagen. Men har du modet til det, er det værd at booke en spøgelsestur efter mørkets frembrud. Det giver en helt anden oplevelse af disse hjemsøgte bygninger.

Distance: ca. 274 km fra Bicheno via Freycinet National Park til Port Arthur.

Det er en kort køretur tilbage til Hobart. Her afleveres bilen, og du flyver til Brisbane, hvor en ny bil står klar i lufthavnen. Så inden længe er du på vej mod Noosa. Her indlogeres du på Sebel Noosa, der er et moderne og komfortabelt lejlighedskompleks i hjertet af Noosa. Beliggenheden tæt på stranden og omgivet af restauranter og caféer er helt perfekt. Noosa Wood og den botaniske have er også tæt på, så der er rig mulighed for at kombinere afslapning ved poolen med flere naturoplevelser.

Distance: ca. 100 km fra Port Arthur til Hobart og ca. 150 km. fra Brisbane Airport til Noosa.

Du har fire hele dage til at nyde stranden, poolen og de skønne omgivelser. I løbet af dagene er der inkluderet to spændende ture.

Great Sandy National Park i firehjulstrækker

På denne guidede halvdagstur oplever du en af Australiens længste og mest spektakulære strande i firehjulstrækker. Sandet har flere steder nogle særlige farver, hvilket de lokale aboriginere i årtusinder brugte til at farve malerier og boomeranger med. Som noget ganske særligt, har du tilladelse til at køre helt op til fyrtårnet ved Double Island Point, hvorfra der er en fantastisk 360 graders udsigt over stranden og Stillehavet. Delfiner og skildpadder ses af og til i havet ud for stranden, og fra juli til november svømmer også hvaler op langs denne kyst. Frokosten nydes undervejs, inden turen fortsætter gennem frodige vegetation og mægtige sandklitter tilbage mod hotellet.

Vådområdet Noosa Everglades 

Nær Noosa Heads snor Noosa River sig mod kysten og skaber et prægtigt vådområde med smukke vandveje og frodig vegetation. Mere end 44% af alle Australiens fuglearter samt et væld af andre dyr holder til langs vandet, som du udforsker med båd på denne halvdagstur. Har du lyst, er der mulighed for at hoppe i en af bådens kanoer og flyde lydløst gennem det blikstille vand. Men du er naturligvis også velkommen til at blive på båden og slappe af eller tage en svømmetur, hvis du foretrækker det. Oplevelserne fuldendes af en ægte australsk grill-frokost i det fri, inden turen går tilbage mod civilisationen.

View from Carlo Sand Blow

Nyd den sidste morgen i Noosa, inden det er tid at køre mod lufthavnen i Brisbane, hvor bilen afleveres og hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark. Eller forlæng rejsen med flere oplevelser i Australien eller et par dages stop i f.eks. Dubai, der byder på gastronomi, masser af seværdigheder og shopping i verdensklasse.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 nov 2018 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 43.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 40.795 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 nov 2019 - 31 mar 2020
ved 2 voksne
fra 41.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse København til Sydney og retur fra Brisbane
 • Flyrejse Hobart til Brisbane
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 3 nætter på The Grace Hotel i Sydney
 • 10 dages kør-selv tur på Tasmanien – Hike & Drive:
  • Detaljeret turmanual med rejseplan og kort
  • 9 overnatninger på lækre Bed & Breakfast, lodges og hoteller
  • 8 x morgenmad
  • Meet & Greet i Hobart lufthavn ved ankomst
  • Leje af bil med ubegrænset antal kilometer, forsikringer og selvrisikoeliminering
  • Entré til Tahune Airwalk
  • Entré til Bonorong Wildlife Sanctuary
  • Entré til Port Arthur Historic Site
 • 6 dages billeje til/fra Brisbane lufthavn inkl. fri km, forsikringer og selvrisikoeliminering
 • 5 nætter på Sebel Noosa
 • Halvdagstur – Great Sandy National Park i lille gruppe inkl. frokost, al transport, flere stop undervejs
 • Halvdagstur – Sejltur i Noosa Everglades inkl. BBQ frokost, lån af kano og udstyr og al transport
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Australien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel