Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef

Oplev Australiens største seværdigheder på denne rejse til Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef. Solnedgangen farver kaklerne på Utzons berømte Operahus orange, der er 25 grader, og du sidder med korte ærmer og suger indtrykkene til dig ved Sydneys havnefront. I morgen skal du på en safaritur på udkig efter kænguruer, emuer, vombatter og næbdyr i det fri. Efter to dage i Alice Springs følger tre dages campingeventyr til Ayers Rock og Kings Canyon. Nætterne tilbringes i stationære telte med rigtige senge, og måltiderne indtages i det fri. Rejsen til Australien rundes af i det tropiske nord med god tid til at snorkle, bade og slappe af.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Australien og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Kom tæt på naturen på et ægte campingeventyr

Dagsprogram

Afrejse fra Danmark mod Australien.

Efter et flyskifte ankommer du til Sydney. Der er naturligvis mulighed for at forlænge rejsen med et par dage i eksempelvis Dubai eller Singapore undervejs, hvis du har lyst til det. Vel fremme i Sydney indlogeres du på Rydges City Central – et godt hotel beliggende i centrum af Sydney i gåafstand til Darling Harbour og Sydneys bedste indkøbsområde.

Australien - Sydney - Skyline

Du har hele dagen til at udforske Sydney i dit eget tempo. Mange steder i byen kan nås til fods eller med de mange små færger, der sejler i pendulfart mellem bydelene. En anden mulighed er Sydney Explorer-bussen, der nemt og billigt bringer dig rundt mellem byens seværdigheder.

Blandt Sydneys mange højdepunkter er naturligvis Jørn Utzons Operahus, der kan besøges på guidede rundture. Dette er en god måde at se bygningen indefra samt høre om dens utrolige historie. En anden mulighed er at se en forestilling i en af de fem sale. Vi er naturligvis behjælpelige med både programmer og billetter. Det er altid en god ide at reservere i god tid for at sikre de bedste pladser. Fra Operahuset kan du let gå til Sydneys botaniske have, midtbyen eller de gamle gader i det historiske kvarter The Rocks. Et besøg ved den legendariske strand Bondi Beach eller den hyggelige strandforstad Manly kan også anbefales. Eller hvad med at bestige Sydney Harbour Bridge og se byen og Operahuset fra en ny vinkel?

Sydney er også et sandt indkøbsparadis med et væld af spændende muligheder. Det populære havnekompleks Darling Harbour nær hotellet byder på butikker, smarte caféer og restauranter. Du kan også besøge Queen Victoria-bygningen på George Street. Bygningen var førhen byens frugt- og grøntsagsmarked, men er nu et smukt storcenter med 200 butikker, restauranter og caféer. Paddy’s Markets eller Paddington Bazaar-markederne er også et besøg værd, eller kig efter de nyeste trends i designer-butikkerne nær Castlereagh og Elizabeth Street. Mulighederne i Sydney er mange, og hvordan du bruger dagen er helt op til dig.

Sydney, Rock and Reef

Dagens heldagstur til Blue Mountains National Park giver de første indtryk af Australiens rige natur. Navnet Blue Mountains er opstået, fordi eukalyptustræerne udskiller en olie fra bladene, der i solen ofte giver et blåligt skær over området. Turen foregår i en lille gruppe og fører dig til både store seværdigheder og mindre kendte perler i selskab med en dygtig guide, der kan fortælle om områdets natur, historie og dyreliv.

Første stop Featherdale Wildlife Park, hvor du kan komme tæt på koalaer, kænguruer og en række andre australske dyr. Fortsæt til den hyggelige landsby Wentworth Falls, der prydes af flere historiske bygninger. Du nyder også udsigten over Jamison Valley, inden turen fortsætter til områdets mest besøgte seværdighed ’De Tre Søstre’, som du oplever fra et mindre kendt udsigtspunkt langt væk fra de øvrige besøgende.

Herefter venter en vandretur på egen hånd i de skønne landskaber. Du får udleveret frokost, drikkevarer samt et kort over vandrestien fra Evans Lookout til Govetts Leap, der er blandt de flotteste i denne del af landet. Så er det bare at snøre vandreskoene og nyde de vidunderlige udsigter over dybe dale og brusende vandfald. Med held får du også øje på kænguruer, der søger føde langs stien, eller papegøjer, der ofte ses flyve fra træ til træ. Efter gåturen fortsættes sammen med guiden og resten af gruppen til Mount Tomah Botanic Garden, der foruden sine mange flotte vækster også byder på en fabelagtig udsigt over Sydney. Turen slutter tilbage i byen sidst på eftermiddagen.

Australien - Blue Mountains

Flere naturoplevelser i verdensklasse venter i dag. Du behøver nemlig ikke bevæge dig langt væk fra Sydney for at opleve Australiens rige dyreliv. Hvis du vel at mærke kender området godt. På denne heldagstur fra Sydney er du derfor i følgeskab med en dygtig naturguide. Grupperne er små, og du kører i en god firehjulstrækker, der kan tage dig dybt ind i naturen. Alt dette højner chancen for at finde dyrene.

Der er afgang fra Sydney ved middagstid, og inden længe er du omgivet af bushlandskaberne sydvest for storbyen. Sammen med din guide, går du på udkig efter kænguruer, koalaer og farverige papegøjer. Med held ser du måske også det meget sky næbdyr. Naturen er smuk, og dagen igennem vil der være indlagt gåture, så du virkelig kommer tæt på naturen. Aftensmaden nydes på en ægte australsk pub, mens solen går ned og natdyrene kommer frem. Det er nu, du skal holde udkig efter vombatter og opossummer. Udstyret med lommelygte bevæger du dig gennem naturen og holder udkig efter de mange øjne, der lyser i natten. Så snart lyset fanger et par øjne, dækkes lygten af en rødt filter, der ikke skader dyrenes følsomme øjne – men der er stadig nok lys til, at du kan se dyrene i deres naturlige natlige element. Ud på aftenen går turen tilbage til Sydney, hvor du ankommer ca. kl. 22.00.

Australien - Næbdyr

Du har endnu en dag til at nyde Sydney på egen hånd.

Australien - Sydney

En flyvetur fører dig fra Sydney til Alice Springs og ind i en helt anden verden. Du er nu dybt inde i Australiens røde ørken, og både landskaberne, dyrelivet og varmen er anderledes. Vel fremme indlogeres du på et godt hotel i byen for de kommende to nætter, så du har tid til at se nærmere på denne afsidesliggende historiske by. Alice Springs kan føre sin historie tilbage til 1871 og etableringen af telegraflinjen mellem Darwin og Adelaide. Den historiske telegrafstation er stadig en af byens store attraktioner og et godt sted at lære om dette ambitiøse projekt. Du kan også besøge de flyvende læger ved The Royal Flying Doctor Service eller høre om skolegangen på fjerntliggende kvægfarme ved School on the Air. En anden mulighed er at slentre en tur ned ad byens hyggelige hovedgade, hvor alt fra opaler til didgeridoos sælges i de mange butikker. Sørg dog for at være klar til at opleve solnedgangen fra Anzac Hill i hjertet af byen, hvorfra der er en flot udsigt over Alice Springs og de omkringliggende ørkenlandskaber.

Australien - Alice Springs - Telegrafstation

Du har hele dagen til at nyde stemningen i Alice Springs på egen hånd. En mulighed kunne være at besøge Alice Springs Desert Park, der giver en god introduktion til naturen og dyrelivet i Australiens røde ørken. Landskaberne i parken er smukke, og du vil opleve både røde kæmpekænguruer og forskellige papegøjearter på helt nær hold. Du kan også få et glimt af ørkenens mange sky dyr, som kun yderst sjældent ses i fri natur. Derudover vil lokale aboriginere fortælle om livet i ørkenen. Du hører blandt andet, hvordan man finder mad, og hvilke planter, der kan bruges som medicin. Parken ligger i udkanten af Alice Springs og kan let nås i taxa eller på cykel. Vælger du at leje cykel kan det i høj grad anbefales at fortsætte et stykke ad den glimrende cykelsti mod Simpsons Gap. Det er en fantastisk flot tur. Især i det bløde eftermiddagslys, når dyrene begynder at komme frem.

Australien - Rød Kæmpekænguru

Forude venter en fantastisk guidet tre-dages eventyr i Australiens røde ørken. Turen foregår i en specialbygget firehjulstrukken bus med overnatning i permanente telte med lys og rigtige senge undervejs. I teltlejrene er der bade- og toiletforhold, og alle måltider er inkluderede. Du skal dog være forberedt på, at turen tager dig dybt ind i den australske bush og derfor kræver lidt spejderånd. Ligeledes forventes det, at du hjælper til med madlavning, opvask osv. Men campinglivet er en del af oplevelsen, og den lavere komfort opvejes til fulde af de store naturoplevelser.

Du forlader Alice Springs fra morgenstunden og kører til en kamelfarm, hvor du (for egen regning) kan få en ridetur på en kamel eller smage en kamelburger. Turen fortsætter forbi Atila mod Uluru, som du udforsker til fods. Først på en gåtur med guiden helt hen til stenen, og siden på en gåtur med en lokal aboriginer-guide, der fortæller om sin kultur og områdets betydning for hans folk. Dette er en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med en urgammel kultur, der stadig værner om sine traditioner. Dagen slutter med en flot solnedgang over Uluru, der får den store monolit til at skifte farve. Natten tilbringes på en privat lejrplads midt i nationalparken, og maden nydes omkring bålet til lyden af den australske nat. Natten tilbringes i de permanente telte. Eller hvis du har lyst, kan natten også tilbringes i en traditionel “swag” under den funklende stjernehimmel.

Det er stadig halvmørkt, når du vågner næste morgen for at opleve solopgangen over Uluru og Kata Tjuta fra et mindre kendt udsigtspunkt nær teltlejren. Herefter venter en fantastisk gåtur ved Kata Tjuta, der tidligere var kendt som The Olgas. Turen fører dig ind mellem de eroderede stenformationer til Valley of the Winds, der ligger skjult mellem høje, røde klippevægge. Senere på dagen sættes kursen mod Kings Creek Cattle Station, hvor der igen overnattes i telte omgivet af den australske outback. Snart buldrer bålet, og maden serveres, mens historier om dagens oplevelser udveksles med de øvrige i gruppen.

Australien - Jabiru Safari Lodge

Det er vigtigt at komme tidligt af sted denne morgen, der byder på en seks kilometer vandretur ved Watarrka (Kings Canyon). Dette er en af de flotteste gåture i Australien, og efter en stejl opstigning snor stien sig ind gennem en forunderlig verden af eroderede røde klipper, skjulte oaser og lodrette klippevægge. Nyd udsigten fra toppen af klipperne, og vask eventuelt rejsestøvet af i et af vandhullerne, inden turen går tilbage mod Alice Springs. En del af turen går via en typisk australsk grusvej, så der bliver brug for firehjulstrækket på trucken. Sidst på dagen ankommer du til Alice Springs, hvor rejsestøvet kan vaskes af i hotellets pool. Efter de sidste dage i ørkenen, virker Alice Springs pludselig som en rigtig stor by.

Fra Alice Springs flyver du til Cairns, hvor du indlogeres på Blue Lagoon Resort ved Trinity Beach nord for byen for de kommende seks nætter.

Australien - Cairns - Strand

I dag venter en fantastisk heldagstur til verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der strækker sig 2.500 km langs Australiens østkyst. Målet er en ø i øgruppen Frankland Islands, der ligger på det indre Great Barrier Reef. Øen er dækket af regnskov, og der er rig mulighed for at snorkle direkte fra stranden eller deltage i en guidet snokeltur fra båden. Her er masser at kigge på. Tusindvis af fisk i alle tænkelige nuancer søger ly og føde mellem korallerne, og det føles mest af alt som at svømme rundt i et stort akvarium. Foretrækker du at blive oven vande kan revet udforskes fra særligt indrettede både med glasvinduer under vandet. Du kan også udforske regnskoven eller slappe af på den gyldne sandstrand. Om bord er dygtige naturguider, der villigt deler ud af deres viden om revet og regnskoven. Midt på dagen serveres en god frokost, og først ud på eftermiddagen går turen tilbage mod Trinity Beach.

Australien - Great Barrier Reef

Dagene er frie til at nyde den fine tropestrand, slappe af i palmernes skygge ved poolen eller måske se lidt nærmere på Cairns, der byder på et udvalg af butikker, restauranter samt masser af feriestemning. Eller du kan udforske området omkring Cairns på guidede ture til eksempelvis markedsbyen Kuranda, regnskoven ved Daintree River eller de forunderlige lavatunneller ved Undara. Du kan også komme ud og fiske med en lokal aboriginer, besøge flere smukke tropeøer eller byde dagen velkommen fra en luftballon. Hvordan du vælger at bruge dagene, er helt op til dig.

Australien - Cairns

Nyd den sidste morgen i troperne, inden hjemrejsen begynder.

Australien - Cairns

Efter et flyskifte fortsætter du mod Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 dec 2018 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 31.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 26.495 kr.
Rejseperiode
1 apr 2019 - 31 mar 2020
ved 2 voksne
fra 29.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 25.995 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Australien t/r
 • 3 indenrigsflyvninger i Australien
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 5 nætter på Harbour Rocks Hotel i Sydney
 • Heldagstur til Blue Mountains
 • Dagstur fra Sydney; “Wildlife in the Wild”
 • 3 nætter på Chifley Alice Springs
 • Campingtur fra Alice Springs til Ayers Rock, Kata Tjuta og Kings Canyon med 2 nætter i stationært telt inkl. fuld pension
 • 6 nætter på Bay Village Tropical Resort i Cairns
 • Heldagstur til Great Barrier Reef
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Australien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel