Sydney og tropiske Queensland

Kombiner storbyferie i Sydney med et ægte kør-selv eventyr, tropisk badeferie og store naturoplevelser. Rejsen starter i Sydney, hvor du har god tid til at udforske byens mange seværdigheder og glimrende shopping. Du smager også på vin i Hunter Valley sammen med en dygtig guide, inden turen fortsætter i bil på egen hånd nordpå mod Brisbane. Hvilken rute, du vælger at køre, er helt op til dig. Besøg eksempelvis Blue Mountains og nogle af de hyggelige kystbyer på vejen. Fra Brisbane flyver du til tropiske Cairns, hvor der venter afslappende badeferie mellem palmerne på et førsteklasses resort helt ned til stranden nord for Cairns. Rejsen slutter på en af de mest spændende lodges i det nordlige Australien. Her bor du i en komfortabel bungalow på pæle mellem regnskovens trækroner, og har første parket til naturen og det rige dyreliv. Rejsen fuldendes med spændende dage i Singapore samt en dagstur til Great Barrier Reef, hvor du kan snorkle mellem koraler og fiskestimer i alle tænkelige nuancer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod Australien.

I lufthavnen i Singapore får du udleveret din stopover-pakke samt anvisning omkring transport til hotellet, der ligger i hjertet af storbyen. Herfra er der nem adgang til Singapores mange seværdigheder og shoppingområder. Om aftenen er det værd at kigge forbi det store parkområde Gardens by the Bay, hvor der venter et fantastisk musik- og lysshow. Herefter kan aftenen fuldendes med en god middag på en af byens mange verdensklasse-restauranter eller streetfood markeder. Udbuddet af mad fra hele Asien er astronomisk, og kvaliteten er tårnhøj. Selv på de små, billige gadekøkkener.

Singapore

Hele dagen er fri til at udforske Singapore på egen hånd. Byen har noget for alle, og dit ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. Så om du har mest lyst til at opleve byens højhuse ovenfra i pariserhjulet Singapore Flyer eller udforske de eksotiske kvarterer China Town, Little India og Arab Street er helt op til dig. Shopping findes overalt, og når du trænger til en pause, er du aldrig langt fra en hyggelig café.

Fra Singapore fortsætter du til Sydney, hvor du indlogeres på dit hotel i hjertet af byen for de kommende fire nætter. Hotellet er indrettet i en historisk bygning fra 1920erne, hvilket giver den særlig charme. Resten af dagen er fri til at slappe af ovenpå flyveturen og få de første indtryk af Sydney. Eksempelvis med en gåtur i området omkring Operahuset og den botaniske have, der ligger flot ud til vandet.

Australien - Sydney

Med to hele dage til rådighed har du god tid til at udforske denne fantastiske storby, der ligger smukt ud til en stor naturlig havn. I dag er Operahuset byens ubestridte ikon, men det verdensberømte byggeri kom bestemt ikke let fra start. Du kan høre meget mere om den spændende historie på en guidet rundtur i Operahuset. En anden mulighed for at se bygningen indefra er at nyde en forestilling i en af de fem sale. Vi hjælper gerne med både program og billetter.

Fra Operahuset kan du let gå til Sydneys ældste bydel, The Rocks, samt Sydney Harbour Bridge, som det er muligt at bestige på en guidet tur. Udsigten fra toppen er ganske enkelt forrygende. Eller bliv på landjorden og hop på en af de mange små færger, der sejler i pendulfart mellem de mange bydele. Strandforstæderne Manly og Bondi er altid et besøg værd. Det samme er det imponerende Sydney Aquarium eller byens zoologisk have, hvor du kan komme tæt på dyr fra både Australien og andre verdensdele.

Trækker byens butikker mere, byder Sydney på shopping i verdensklasse. Et godt sted at starte kunne være det populære havnekompleks Darling Harbour, der foruden butikker også bugner af caféer, restauranter og seværdigheder. Du kan også besøge Queen Victoria-bygningen på George Street. Bygningen var førhen byens frugt- og grøntsagsmarked, men er nu et smukt storcenter med 200 butikker, restauranter og caféer. Paddy’s Markets eller Paddington Bazaar-markederne er også værd at gå efter, eller kig efter de nyeste trends i designer-butikkerne nær Castlereagh og Elizabeth Street.

Store naturoplevelser venter lige udenfor Sydney, og vi hjælper naturligvis gerne med at arrangere et besøg i dramatiske Blue Mountains eller en tur på udkig efter det rige dyreliv med en naturguide.

Sydney, Rock and Reef

Australsk vin har gået sin sejrsgang verden over de seneste årtier med sin frugtrige smag og høje kvalitet år efter år. På dagens guidede heldagstur besøger du vinområdet Hunter Valley, der er blandt landets ældste. En lang række forskellige druer produceres i området. Deriblandt hvidvinsdruerne chardonnay og verdelho. Men det er først og fremmest semillon, der gør Hunter Valley unik. En god, ung semillon fra disse marker er ren, sprød og en smule neutral. Men giv den fem til 10 år, og den forvandles til en vidunderlig, gylden nektar med toner af toast, honning og citrus. I løbet af dagen besøges adskillige mindre boutique-vingårde, hvor du kan få dig en sludder med de altid passionerede vinbønder og et par smagsprøver på den seneste høst. Midt på dagen nydes en lækker gourmetfrokost på en af Hunter Valleys bedste restauranter, inden turen går tilbage mod Sydney sidst på dagen.

Australien - Hunter Valley - Vinmarker

Det er tid at forlade Sydney, så du henter lejebilen fra morgenstunden og sætter kurs nordpå mod Brisbane. Hvordan de næste syv døgn skal forløbe er helt op til dig. Vi hjælper naturligvis hellere end gerne med at tilrettelægge en rute og bestille overnatninger undervejs, hvis du ønsker det. Men du er også velkommen til at trille af sted og tage tingene, som de kommer.

Der er mange gode steder at stoppe på vejen. Fra Sydney kunne du køre ind i landet til Blue Mountains, der byder på spektakulære landskaber og et rigt dyreliv, inden turen fortsætter op langs kysten. De hyggelige kystbyer Coffs Harbour og Byron Bay er begge populære steder at bryde rejsen op og nyde et par dage på stranden. Men overvej også at besøge et par af de mange mindre kendte nationalparker, der ligger lidt inde i landet. Her er der rig mulighed for at opleve dele af den australske natur, som kun meget få rejsende finder vej til.

Australien - Blue Mountains

Vel fremme i Brisbane afleveres bilen i lufthavnen, hvorefter du flyver til Cairns i det tropiske nordlige Queensland. Her indlogeres du på Kewarra Beach Resort, der ligger helt ned til en af områdets bedste strande nord for Cairns. Kewarra Beach Resort er det perfekte sted at komme ned i gear. De komfortable bungalows ligger spredt ud i tæt tropisk vegetation og byder på masser af moderne faciliteter såsom Wi-Fi, aircondition og privat terrasse, hvorfra du kan nyde naturen og lyden af fuglekvidder.

Australien - Brisbane

Efter en afslappet morgenmad i de tropiske omgivelser er hele dagen fri til at slappe af og nyde de skønne omgivelser. Det kunne eksempelvis være i palmernes skygge på stranden, eller ved en af de to flotte, lagunelignende swimmingpools, der passer perfekt ind i den tropiske natur. Det kunne også være over en kølig drink i strandbaren eller en gourmetfrokost i resortets restaurant, hvor internationalt anerkendte kokke tryller med lokale råvarer. Har du mere lyst til at opleve nogle af områdets mange seværdigheder, tilbydes et væld af forskellige udflugter.

Australien - Cairns - Strand

Flere eventyr venter, når du tager afsked med Kewarra Beach Resort og bliver kørt til den luksuriøse lodge Silky Oaks Lodge, der ligger helt forrygende omgivet af tropisk regnskov ved Daintree National Park. Faktisk er det svært at komme ret meget tættere på naturen end dette. For størstedelen af lodgen – inklusiv din bungalow for de kommende tre nætter – er bygget på pæle mellem trækronerne. Her kan du ligge i hængekøjen på din terrasse og nyde regnskovens lyde overalt omkring dig. Men selvom du bor i en trækrone, kommer du ikke til at mangle noget. Resortet byder på alle de faciliteter, man forventer af en moderne 4-stjernet eco-lodge. Blot med en helt unik beliggenhed. Særlig magisk er stemningen, når mørket sænker sig over regnskoven, og lysene tændes i den åbne restaurant – der naturligvis også ligger højt mellem trækronerne, så du kan nyde middagen til lyden af skoven, der går til ro.

Australien - Mossman Gorge - Daintree National Park

Endnu et af turens højdepunkter venter i dag, når du besøger Great Barrier Reef om bord på den moderne katamaran Silversonic. Verdens største koralrev strækker sig 2.500 kilometer langs Australiens østkyst og består af tusindvis af små rev og utallige smukke tropeøer. I løbet af dagen besøges flere forskellige dele af revet, hvor der er rig mulighed for at snorkle i det klare, lune vand. Knap har du stukket hovedet under vandet, før du er omgivet af en forunderlig verden af koraller i alle tænkelige former, farver og størrelser. Nogle er hårde, andre er bløde og endnu andre vifter blidt i bølgerne. Tusindvis af fisk i alle tænkelige nuancer søger ly og føde mellem korallerne, og det føles mest af alt som at svømme rundt i et stort akvarium. Du har god tid til at nyde øjeblikket, inden turen sidst på eftermiddagen går tilbage mod fastlandet og din luksusbungalow i trætoppen.

Rejser til Australien - The Great Barrier Reef - Queensland

Du har hele dagen til at slappe af på Silky Oaks Lodge. Det er værd at snøre vandreskoene og udforske en af de mange vandrestier omkring lodgen. Enten på egen hånd eller på en guidet vandretur. Måske efterfulgt af en yoga-time. Du kan også glide roligt ned ad floderne i kano, udforske området på en mountainbike, eller snorkle i floden ved resortet. Har du lyst til at se mere af området, kan receptionen arrangere alt fra fisketure, rideture og fugleture til flyveture i helikopter og luftballon over de frodige landskaber. Du kan sågar udforske området med en lokal aboriginer, der fortæller om naturen og sin urgamle kultur. Lyder alt dette lige lovligt aktivt, er du naturligvis velkommen til blot at slappe af på terrassen eller ved  lodgens swimmingpool. Mulighederne er mange, og dagen er helt din egen.

Nyd den sidste morgen i Australiens vilde regnskov, inden turen går tilbage mod Cairns, hvor hjemrejsen begynder.

Australien - Daintree Nationalpark

Efter et flyskifte, fortsættes til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 feb 2019 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 27.895 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 nov 2019
ved 2 voksne
fra 26.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 dec 2019 - 31 mar 2020
ved 2 voksne
fra 25.395 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Sydney og retur fra Brisbane
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Singapore stop-over pakke med 2 nætter på godt hotel og adgang til flere attraktioner
 • 4 nætter på The Grace Hotel i Sydney
 • Dagstur fra Sydney til Hunter Valley vinområdet
 • 8 dages leje af bil fra Sydney til Brisbane inkl. forsikringer, fri km og ingen selvrisiko
 • 2 nætter på Kewarra Beach Resort & Spa inkl. morgenmad og transfer til/fra resortet
 • 3 nætter på Silky Oaks Lodge inkl. morgenmad og transfer til/fra lodgen
 • Dagstur til Great Barrier Reef inkl. leje af al snorkeludstyr, frokost m.m.
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Australien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel