Luksusrundrejse i Australien og forkælelse på Bali

Kombiner store naturoplevelser, vinsmagning og en legendarisk togrejse i Australien med luksusbadeferie på Bali. Det hele fuldendes med storbyferie i Singapore, hvor fremtidsagtige skyskrabere og farverige templer står side om side med mægtige shoppingcentre og små gadekøkkener.

Fra Singapore flyver du til Darwin i Australien, der er udgangspunkt for et forrygende tre dages eventyr i nationalparkerne Kakadu og Litchfield. Her har du alle muligheder for at komme tæt på Australiens rige dyreliv, bade i vandfald og opleve landets storslåede landskaber. Flere fantastiske naturoplevelser venter, når du stiger om bord på The Ghan og begiver dig ud på Australiens mest legendariske togrejse på tværs af kontinentet. Undervejs gøres stop i Katherine, Alice Springs og midt i ingenting, så du kan opleve Centralaustraliens rå Outback. Togrejsen foregår på Gold Class, der på bedste vis fanger nostalgien fra fortidens store togrejser.

Vel fremme i Adelaide kan du nyde denne oversete storby og se frem til to hele dage med vin i absolut verdensklasse i Barossa Valley. Den australske del af rejsen slutter i Sydney, hvor du oplever Operahuset indefra og har god tid til at udforske byen på egen hånd.

Rejsen slutter med fem dages luksusbadeferie på Bali, hvor du bor i egen villa med pool på Pavillon Bali. Resortet ligger ved Sanur-stranden, der er blandt øens bedste badestrande. Men det er også værd at tage en tur eller to væk fra kysten for at opleve Balis små landsbyer, smukke rismarker, mægtige vulkaner og traditionsrige templer.

STB Lego

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Australien og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen østpå mod Singapore.

Ved ankomsten til Singapore er det let at tage en taxa til dit centralt beliggende luksushotel i hjertet af storbyen. Herfra er der nem adgang til byens seværdigheder samt de livlige restaurantområder Clarke Quay og Boat Quay. Trækker shopping mere, er der rig mulighed for at få fyldt kufferten op. Singapores berømte shopping-gade “Orchard Road” lokker med sine mange shoppingcentre. Men spredt rundt i byen findes også et væld af små, lokale butikker. Om aftenen er det værd at kigge forbi det store parkområde Gardens by the Bay, hvor der venter et fantastisk lysshow. Herefter kan aftenen fuldendes med en god middag på en af byens mange restauranter eller gadekøkkener. Udbuddet af mad fra hele Asien er astronomisk, og kvaliteten er høj.

Singapore

Hele dagen er fri til at udforske Singapore på egen hånd. Besøg eksempelvis Sentosa Island, Singapores prisbelønnede zoologiske have eller pariserhjulet Singapore Flyer, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byens højhuse. Du kan også vælge at nyde den eksotiske stemning i China Town, Little India og Arab Street, eller gå en tur langs Esplanaden, hvorfra der er udsigt mod de futuristiske højhuse. Shopping findes overalt, og når du trænger til en pause, er du aldrig langt fra en hyggelig café.

Singapore

Helt andre oplevelser venter forude, når du fortsætter fra Singapore til Darwin i Australiens Northern Territory. Darwin ligner ingen andre storbyer i Australien. Byen ligger geografisk meget tættere på Asien end på Sydney, og det mærkes især på de hyggelige markeder. Vel fremme indlogeres du på dit hotel for de kommende to nætter, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde den tropiske stemning i denne lille ’storby’ med 150.000 indbyggere.

Hele dagen er fri til at udforske Darwin, der nyder godt af et dejlig tropisk klima. Den botaniske have, The Art Gallery og The Pearling Exhibition er alle et besøg værd. Det samme er markedet ved Mindil Beach, der har åbent torsdag og søndag aften. Eller gør som mange lokale, og gå en tur på stranden omkring solnedgang for at nyde brisen og udsigten over Timor-havet.

Australien - Northern Territory - Darwin

Et af turens helt store eventyr starter denne morgen, når du sammen med din gruppe sætter kurs mod Kakadu National Park. Kakadu er et gigantisk vildnis med mægtige vådområder, brusende vandfald og tropiske skove, der er hjem for et særdeles rigt dyreliv. Men Kakadu er også et af de bedste steder i Australien til at stifte bekendtskab med landets oprindelige befolkning, der har boet her i op mod 50.000 år. Det kan du høre meget mere om på Warradjan Cultural Centre, hvor du får en introduktion til de lokale aborigineres kultur.

Helt andre oplevelser venter ved Yellow Water Billabong, hvor en sejltur fører dig tæt på de mægtige saltvandskrokodiller. Hold også udkig efter kænguruer og vandbøfler på bredden, samt ikke mindst de mange fugle, der lever langs vandet. Turen fortsætter til Nourlangie Rock, der skjuler nogle af områdets smukkeste klippemalerier fyldt med legender og historier. Det er muligt at afslutte dagen med en fantastisk flyvetur over Kakadus frodige landskaber (ikke inklusiv), inden dagen slutter på et komfortabelt hotel inde i nationalparken.

Australien - Aboriginer spiller digeridoo

Dagen starter ved Ubirr Rock. Tusindvis af klippemalerier er fundet rundt om i Kakadu, men dem på Ubirr Rock er blandt de absolut flotteste. Fra galleriet fører en lille sti op til et udsigtspunkt, hvorfra der er en storslået udsigt over Kakadus flodsletter.

Den aborigine kultur er stadig stærk i denne del af landet, hvilket du hører meget mere om, når du står til søs med en lokal aboriginerguide på East Alligator River. Det er en flot sejltur, og der er gode chancer for at se dyreliv fra båden. Som noget helt særligt får du lov til at gå i land i Arnhem Land. Dette enorme område bestyres af aboriginere og kan kun besøges med særlig tilladelse. Noget der ikke gives til ret mange. Guiden fører dig på en kort gåtur gennem de uberørte landskaber, mens han fortæller om sin kultur og naturen. Tilbage i bussen fortsættes til Bowali Visitor Centre, der er dedikeret til områdets rige natur. Herefter sættes kursen mod Darwin, hvor du indlogeres på et hotel for natten.  Aftenen er fri til at nyde byens mange restauranter og caféer på egen hånd.

Australien - Aboriginal rock art (Namondjok) at Nourlangie, Kakadu National Park

Ofte står nationalparken Litchfield i skyggen af Kakadu. Men området byder på dyreliv og landskaber, der fint kan måle sig med den berømte nabo. Litchfield er særlig berømt for sine fantastiske termitboer. Nogle er mere end fem meter høje, mens andre står på ræd og række som gravsten rettet ind efter verdenshjørnerne. Du besøger også en perlerække af parkens flotte vandfald. Deriblandt Florence Falls, der falder ned i en lille kløft omgivet af høje mure. En sti fører ned til vandet, der lokker med en dukkert. Dette område er hjem for en del dyr, så hold øje med blandt andet små kænguruer i krattet. Turen fortsætter til Tolmer Falls, hvorefter frokosten serveres. Der er mulighed for endnu en svømmetur i den smukke lagune ved Wangi Falls. Eller snør vandreskoene og tag den stejle sti gennem regnskoven til toppen af vandfaldene, inden turen går tilbage mod Darwin.

Australien - Litchfield National Park - Wangi Falls

Man kan krydse Australien på flere måder. Men klart den mest romantiske er den legendariske togrejse med The Ghan. Toget er opkaldt efter de afghanske kameldrivere, der muliggjorde konstruktionen af jernbanen fra Adelaide til Alice Springs i starten af det 20. århundrede. Først senere blev strækningen fra Alice Springs til Darwin fuldendt. I dag løber skinnerne næsten 3.000 fra det tropiske nord gennem Centralaustraliens røde ørken til Adelaide mod syd. Så der er ingen tvivl om, at dette er en af verdens helt store togrejser.

Du stiger på toget i Darwin midt på formiddagen, og inden længe har du lagt byen bag dig. Landskaberne langs skinnerne er først tropiske og frodige. Men gradvist bliver landskaberne mere og mere tørre, indtil ørkenen tager helt over. Rejsen foregår på Gold Class, hvor din kupé er udstyret med en sofa, der kan laves om til en køjeseng komplet med hvide lagner, pude og dyne. Desuden byder kupéen på garderobe, spejl, læselys samt privat badeværelse med toiletartikler. Alle måltider er inkluderede og serveres i den elegante restaurantvogn. Så det er bare at læne dig tilbage og nyde turen.

Ud på eftermiddagen gøres stop i Katherine, hvor du kan vælge frit mellem en række inkluderede udflugter. Stå eksempelvis til søs på en fantastisk sejltur gennem de første af Katherine Gorges 13 spektakulære kløfter. Du kan også få et indblik i livet i Outbacken, og mod et ekstra beløb er det muligt at opleve den storslåede natur fra en helikopter eller et fly. Tilbage på toget serveres middagen, mens toget fortsætter gennem den australske nat.

Australien - The Ghan - Train - Darwin - Adelaide

Næste morgen triller toget ind på stationen i Alice Springs. Også her kan du vælge mellem en række forskellige udflugter, der på hver sin måde fortæller om denne forunderlige by uendelig langt fra alting. I Alice Springs Desert Park kan du lære om naturen i Centralaustralien og komme tæt på nogle af de kendte og mindre kendte dyr, der lever i ørkenen. Du kan også lære om Alice Springs spændende historie på en byrundtur eller komme på en gåtur i de rå landskaber ved Simpsons Gap udenfor byen. Andre muligheder – mod ekstrabetaling – er en kamelsafari gennem ørkenen samt flyveture over Centralaustraliens rustrøde landskaber.

Dagen igennem har du god tid til at nyde togets særlige rytme og sludre med de øvrige rejsende i loungevognen. Eller træk dig tilbage til kupéen, og find ro til at læse en god bog. Gennem de store panoramavinduer kan du se landskaberne glide forbi i en ubrudt strøm. Måske får du øje på vilde kameler, der nipper forsigtigt til spredte buske, eller flokke af papegøjer, der flyver fra vandhul til vandhul. Andre steder søger røde kæmpekænguruer skygge under træerne, mens ørne svæver højt på himlen på udkig efter noget at spise. Der er altid noget at kigge på i ørkenen, og inden du ved af det, er det atter tid at sætte dig til rette til endnu et lækkert måltid i restaurantvognen. I løbet af aftenen gør toget holdt ved det lille trinbræt Manguri, hvor du inviteres til at nyde en drink omkring bålet under Outbackens funklende stjernehimmel.

Rejser til Australien - dyr - kænguru

Landskaberne udenfor vinduet er stadig præget af ørken, når du vågner denne morgen. Men gradvist giver ørkenen plads for mere frodige jorde, og ved middagstid triller toget gennem Adelaides første forstæder. Vel fremme i Adelaide er det tid at tage afsked med toget og lade dig indlogere i en af Australiens mest charmerende men også oversete storbyer. Ved ankomsten indlogeres du på The Playford; et lækker prisvindende boutiquehotel med en perfekt beliggenhed i Adelaides kultur- og shoppingområde.

Australien - Adelaide

Du har hele dagen til at nyde Adelaide, der er kendt for sine smukke kirker og en hyggelig lille midtby omgivet af frodige parkområder. Hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig. Shop i butikkerne i gågaden Rundle Mall, eller udforsk parkerne lige nord for hotellet, hvor du også finder byens botaniske have og kulturcenter. En række af byens historiske bygninger og museer ligger også indenfor kort gåafstand fra hotellet. Er du interesseret i vin, kunne National Wine Centre være et godt bud. Lyder alt dette for aktivt, kan du altid hoppe på sporvognen til strandforstaden Glenelg og tilbringe en dag ved havet. Er du tidligt oppe, er det endda muligt at opleve delfiner på en sejltur fra Glenelg.

Australien - Adelaide

Store gourmetoplevelser venter forude, når du henter din lejebil og sætter kurs mod et af Australiens mest berømte vinområder, Barossa Valley. Gradvist slipper byen sit tag, og du er omgivet af frodige marker og bølgende bakker. Overvej eventuelt at lægge vejen forbi den lille by Hahndorf, der er Australiens ældste og bedst bevarede tyske landsby. De gamle gader, historiske bygninger og små butikker fortæller historien om de mange tyske indvandrere, der koloniserede denne del af Australien. Én ting, de tyske immigranter havde med sig var vindyrkning, og områder som Barossa Valley viste sig hurtigt at være ideelle til formålet. Vel fremme i Barossa indlogeres du på det luksuriøse The Louise Hotel, der er det perfekte udgangspunkt for de kommende dages udforskning.

Australien - Barossa - Vinmarker

Med to hele dage til rådighed, har du god tid til at nyde Barossa Valley og det omkringliggende område i ro og mag.  Både kraftige rødvine og aromatiske hvidvine produceres i de smukke landskaber, hvor vinstokke står på lange, lige rækker. Spredt ud mellem vinmarkerne ligger vingårde som Peter Lehmann, Torbreck, Yalumba, Turkey Flat, Henschke og et væld af andre både store og små vinhuse. Hvilke vingårde, du besøger, er helt op til dig. De fleste vingårde er åbne for besøgende, og det er altid hyggeligt at få sig en sludder med de passionerede vinmagere, mens du prøvesmager den seneste høst. Trænger du til en pause fra vinen, har Maggie Beer Farmshop et stort udbud af alternative drikkevarer og delikatesser. Det er også værd at køre op til udsigtspunktet Menglers Hill eller besøge nogle af de lokale delikatessebutikker, der sælger lækkerier fra området. Eller riv et par timer ud af kalenderen og nyd en lækker gourmetfrokost på en af områdets mange restauranter.

Australien - Barossa

Fra Barossa Valley går turen tilbage til Adelaide, hvor bilen afleveres, inden du flyver til Sydney. Her indlogeres du på det skønne designhotel Amora Jamison, der ligger i gåafstand fra Operahuset, The Rocks og en række af Sydneys andre seværdigheder. Så du kan let få de første indtryk af Sydney allerede i dag.

Australien - Sydney - Skyline

Sydney er uden tvivl en af verdens smukkeste storbyer, og med hele tre dage til rådighed, har du god tid til at udforske byen i dit eget tempo. Der er inkluderet en guidet rundtur i Operahuset, så du oplever bygningen indefra og hører om dens dramatiske historie. Vi hjælper også gerne med billetter, hvis du ønsker at nyde en forestilling i en af de fem sale.

Få minutters gang fra Operahuset ligger byens botaniske have samt Sydneys ældste bydel, The Rocks. Her finder du også Sydney Harbour Bridge, som det er muligt at bestige på en guidet tur for at nyde Sydneys absolut bedste udsigt over byen, havnen og Operahuset. Eller bliv på landjorden og hop på en af de mange små færger, der sejler i pendulfart mellem de mange bydele. Det er en fantastisk måde at opleve byen fra søsiden. Målet kunne eksempelvis være en af Sydneys strande eller det populære havnekompleks Darling Harbour, der byder på butikker, smarte caféer og restauranter. Sydney er en fantastisk by at både shoppe og spise i, og hvis du trænger til en pause fra storbylivet, kan Australiens natur og dyreliv opleves på dagsture ud af byen.

Sydney, Rock and Reef

Helt andre oplevelser venter forude, når du tager afsked med Australien og flyver til Bali. Ved ankomsten står din privatchauffør klar til at køre dig til det skønne Pavillions Bali ved Sanur. Hotellet ligger lidt tilbagetrukket fra hovedgaden og byder på masser af fred og ro. Ikke mindst fordi du bor i din egen villa med pool, god plads og en skøn udendørs lounge, hvor morgenmaden serveres hver morgen.

Indonesien - Bali - Sanur - Pavilions Bali

Dagene er frie til at slappe af på stranden, nyde livet ved poolen og lade dig forkæle i resortets vanedannede spa-afdeling.  Så der er lagt op til masser af forkælelse og afslapning. Eller tag på et par ture væk fra kysten og oplev et helt andet Bali. Her går livet sin vante gang i små landsbyer omgivet af rismarker, og i de utallige templer lægges dagligt ofringer til øens farverige guder. Længere inde i højlandet hæver mægtige vulkaner sig mod himlen, og ud for kysten kan du snorkle blandt farvestrålende tropefisk.

Nyd den sidste morgenmad i din private gårdhave, inden det er tid at køre mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte fortsættes til Danmark.

Togturen med The Ghan er her i programmet baseret på 3-dages turen. Dog vil den i nogle perioder være 4 dage og har ekstra stop. Din rejsekonsulent kan oplyse mere om indhold og pris på 4-dages turen.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 dec 2018 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 49.795 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Australien, Australien til Bali og fra Bali til København
 • 1 indenrigsflyvning i Australien
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • Stop i Singapore med 2 nætter på Swissotel the Stamford
 • 3 nætter på hotel i Darwin
 • 3-dages tur til Kakadu og Litchfield med besøg i Arnhem land. Inkl. 3 x frokost.
 • Togtur med The Ghan Darwin – Adelaide i Gold Class inkl. flere stop, alle måltider og drikkevarer
 • 2 nætter på The Playford i Adelaide
 • 4 dages leje af bil fra Adelaide inkl. forsikringer, fri km og ingen selvrisiko
 • 3 nætter på The Louise i Barossa Valley
 • 4 nætter på Amora Jamisson i Sydney
 • Guidet rundvisning i Operahuset i Sydney
 • Transport fra Denpasar Lufthavn til Pavilions Bali t/r.
 • 5 nætter på Pavillions Sanur i Bali i one bedroom pool villa inkl. morgenmad serveret i villaen, velkomstdrink- og frugtkurv, let fodmassage ved ankomsten, gratis wi-fi og gratis shuttle til stranden.
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Australien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel