Det bedste af Australien

Se urgamle klippemalerier og fantastisk dyreliv i Kakadu, bad under vandfald i Litchfield, og nyd solopgangen over Australiens røde ørken ved Ayers Rock, Kings Canyon og The Olgas. Du udforsker også Blue Mountains’ dramatiske landskaber, kigger efter dyr på Kangaroo Island, hører aboriginere fortælle om deres kultur og oplever Operahuset i Sydney, inden rejsen slutter i tropiske Queensland. Her oplever du en af verdens ældste regnskove og snorkler blandt farvestrålende koraller og tropefisk ved Great Barrier Reef. Men der bliver naturligvis også tid til at slappe af langs de smukke tropestrande. Med andre ord er rejsen oplagt for førstegangsrejsende til Australien, der drømmer om at opleve det bedste af Australien på én rejse. Du flyver tilmed rundt, så du har mest mulig tid til oplevelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Kom tæt på naturen med et ægte safari-eventyr

Dagsprogram

Afrejse fra København mod Australien.

Efter et flyskifte fortsætter du mod Australien. Eller forlæng rejsen med et par dages storbyferie i eksempelvis Hongkong, Dubai eller Singapore, der alle byder på eksotiske oplevelser, et væld af restauranter og shopping i verdensklasse.

Med to hele dage til rådighed, har du god tid til at udforske Sydney i dit eget tempo. Mange steder i byen kan nås til fods eller med de mange små færger, der sejler i pendulfart mellem bydelene.

Blandt de mange højdepunkter er naturligvis Jørn Utzons Operahus, der kan besøges på guidede rundture. Dette er en god måde at se bygningen indefra samt høre om dens utrolige historie. En anden mulighed er at se en forestilling i en af de fem sale. Vi er naturligvis behjælpelige med både programmer og billetter. Det er altid en god ide at reservere i god tid for at sikre de bedste pladser. Fra Operahuset kan du let gå til Sydneys botaniske have, midtbyen og de gamle gader og stenhuse i det historiske kvarter The Rocks. Et besøg ved den legendariske strand Bondi Beach eller den hyggelige strandforstad Manly kan også anbefales. Eller hvad med at bestige Sydney Harbour Bridge og se byen og Operahuset fra en ny vinkel? Dette skal dog bestilles i god tid hjemmefra.

Sydney, Rock and Reef

I dag får du de første indtryk af Australiens rige natur, når du forlader Sydney og kører mod Blue Mountains National Park, hvis dramatiske bjerglandskaber er på UNESCO’s verdensarvsliste. Navnet Blue Mountains er opstået, fordi eukalyptustræerne udskiller en olie fra bladene, der i solen ofte giver et blåligt skær over området. På denne guidede heldagstur i en lille gruppe oplever du en række af områdets største seværdigheder samt mindre kendte perler i selskab med en dygtig guide, der kan fortælle om områdets natur, historie og dyreliv.

Første stop Featherdale Wildlife Park, hvor du kan komme tæt på koalaer, kænguruer og en række andre australske dyr. Fortsæt til den hyggelige landsby Wentworth Falls, der prydes af flere historiske bygninger. Du nyder også udsigten over Jamison Valley, inden turen fortsætter til områdets mest besøgte seværdighed ’De Tre Søstre’, som du oplever fra et mindre kendt udsigtspunkt langt væk fra de øvrige besøgende.

Herefter venter en vandretur på egen hånd i de skønne landskaber. Du får udleveret frokost, drikkevarer samt et kort over vandrestien fra Evans Lookout til Govetts Leap, der er blandt de flotteste i denne del af landet. Så er det bare at snøre vandreskoene og nyde de vidunderlige udsigter over dybe dale og brusende vandfald. Med held får du også øje på kænguruer, der søger føde langs stien, eller papegøjer, der ofte ses flyve fra træ til træ. Efter gåturen fortsættes sammen med guiden og resten af gruppen til Mount Tomah Botanic Garden, der foruden sine mange flotte vækster også byder på en fabelagtig udsigt over Sydney. Turen slutter tilbage i byen sidst på eftermiddagen.

Med fly fortsætter du til Adelaide, hvor du indlogeres i en hotellejlighed med en perfekt beliggenhed nær byens shopping-, restaurant- og kulturområde. Adelaide er en af Australiens mindre besøgte storbyer. Men det er synd. For byen byder på glimrende shopping, smukke kirker og en hyggelig lille midtby omgivet af frodige parkområder.

Hele dagen er fri til at nyde Adelaide på egen hånd. Shop i butikkerne i gågaden Rundle Mall, eller udforsk parkerne nord for centrum, hvor du også finder byens botaniske have og kulturcenter. Fra hotellet er der kun få minutters gang til North Terrace, hvor en række af byens mest prominente historiske bygninger og museer ligger. Du kan også lære en masse om vin på National Wine Centre, eller komme tæt på alverdens dyr i Adelaides zoologiske have, der foruden alle de kendte australske dyr også er hjem for noget så sjældent som store pandabjørne. Lyder alt dette for aktivt, kan du altid hoppe på sporvognen til strandforstaden Glenelg og tilbringe en dag ved havet. Eller overvej at tage en dagstur til vinområderne Barossa Valley eller McLaren Vale, der er hjem for nogle af Australiens mest berømte vinhuse.

Australien - Adelaide

I dag venter naturoplevelser af de helt store, når du fra morgenstunden sætter kurs med bus og færge mod Kangaroo Island. Få andre steder i det sydøstlige Australien er naturen så uberørt som her, og den lange isolation fra fastlandet har givet dyrelivet og planterne gode kår til at trives og udvikles. Derfor findes der på Kangaroo Island ikke blot et særdeles rigt dyreliv. Du kan også være heldige at opleve arter, der ikke lever andre steder.

Ved ankomsten til øen holder bussen klar til at køre dig til eukalyptus-destilleriet Emu Ridge, hvor man producerer eukalyptusolie til en lang række forskellige formål. Efter frokosten på Vivonne Bay Bistro, der ligger midt i et stort naturområde, besøges Seal Bay, hvor søløver ligger og soler sig i sandet. Australiens fantastiske fugleliv hører du meget mere om ved Raptor Domain, inden turen fortsætter til en Wildlife Park, hvor du kan opleve kænguruer, koalaer, pingviner og en række andre lokale dyr på tæt hold. Sidst på dagen går turen tilbage mod hovedbyen Kingscote, hvor du indlogeres på dit hotel for natten.

Australien - Kangaroo Island - kænguru

Endnu en spændende dag på Kangaroo Island venter. Dagen starter ved Cliffords honningfarm, hvor der naturligvis er smagsprøver. Men honningen bruges også til andre formål såsom skønhedsprodukter og en ganske vanedannende honningis. Turen fortsætter til Hanson Bay Wildlife Sanctuary, hvor du kan nyde en to-retters frokost, mens du kigger efter vilde koalaer i eukalyptustræerne. Flere naturoplevelser venter i afsidesliggende Flinders Chase National Park, der huser både de kendte australske dyrearter samt myrepindsvin og andre sjældenheder. Du besøger også de fantastiske klippeformationer Remarkable Rocks og Admiral’s Arch, inden turen slutter ved Penneshaw. Her er der mulighed for at købe aftensmad, hvorefter færgen tager dig tilbage mod fastlandet og hotellet i Adelaide.

Australien - Gold Coast - Currumbine Wildlife Sanctuary

Du forlader Adelaide og flyver til Alice Springs og en helt anden verden. Du er nu dybt inde i  Australiens røde ørken, og både landskaberne, dyrelivet og varmen er anderledes. Denne nat tilbringes i Alice Springs, så du har tid til at se nærmere på denne fine, lille historiske by. Alice Springs blev grundlagt i 1871 som knudepunkt for telegraflinjen mellem Darwin og Adelaide. Den historiske telegrafstation er stadig en af de store attraktioner i Alice Springs, hvor du også kan besøge de flyvende læger ved The Royal Flying Doctor Service og høre om skolegangen på fjerntliggende kvægfarme ved School on the Air. En anden mulighed er at slentre en tur ned ad byens hyggelige hovedgade, hvor alt fra opaler til didgeridoos sælges i de mange butikker. Sørg dog for at være klar til at opleve solnedgangen fra Anzac Hill i hjertet af byen, hvorfra der er en flot udsigt over Alice Springs og de omkringliggende ørkenlandskaber.

Andre muligheder kunne være at besøge Alice Springs Desert Park, der giver en god introduktion til naturen og dyrelivet i Australiens røde ørken. Eller måske leje cykler og trille et stykke ad den glimrende cykelsti mod Simpsons Gap.

Australien - Alice Springs - Telegrafstation

Forude venter en fantastisk guidet tre-dages eventyr i Australiens røde ørken. Turen foregår i en specialbygget firehjulstrukken truck med overnatning i permanente telte med lys og rigtige senge undervejs. I teltlejrene er der bade- og toiletforhold, og alle måltider er inkluderede. Du skal dog være forberedt på, at turen tager dig dybt ind i den australske bush og derfor kræver lidt spejderånd. Ligeledes forventes det, at du hjælper til med madlavning, opvask osv. Men campinglivet er en del af oplevelsen, og den lavere komfort opvejes til fulde af de store naturoplevelser.

Du forlader Alice Springs fra morgenstunden og kører til en kamelfarm, hvor du (for egen regning) kan få en ridetur på en kamel eller smage en kamelburger. Turen fortsætter forbi Atila (Mount Conner) mod Uluru, som du udforsker til fods. Først på en gåtur med guiden helt hen til stenen, og siden på en gåtur med en lokal aborigin guide, der fortæller om sin kultur og områdets betydning for hans folk. Dette er en fantastisk mulighed for at stifte bekendtskab med en urgammel kultur, der stadig værner om sine traditioner. Dagen slutter med en flot solnedgang over Uluru, der får den store monolit til at skifte farve. Natten tilbringes på en privat lejrplads midt i nationalparken, og maden nydes omkring bålet til lyden af den australske nat. Lejren har permanente telte, men hvis du har lyst, kan natten også tilbringes i en traditionel “swag” under den funklende stjernehimmel.

Det er stadig halvmørkt, når du vågner næste morgen for at opleve solopgangen over Uluru og Kata Tjuta fra et mindre kendt udsigtspunkt nær teltlejren.  Herefter venter en fantastisk gåtur ved Kata Tjuta, der tidligere var kendt som The Olgas. Turen fører dig ind mellem de eroderede stenformationer til Valley of the Winds, der ligger skjult mellem høje, røde klippevægge. Senere på dagen sættes kursen mod Kings Creek Cattle Station, hvor der igen overnattes i telte omgivet af den australske outback. Snart buldrer bålet, og maden serveres, mens historier om dagens oplevelser udveksles med de øvrige i gruppen.

Sydney, Ayers Rock og Great Barrier Reef

Det er vigtigt at komme tidligt af sted denne morgen, der byder på en seks kilometer vandretur ved Watarrka (Kings Canyon). Dette er en af de flotteste gåture i Australien, og efter en stejl opstigning snor stien sig ind gennem en forunderlig verden af eroderede røde klipper, skjulte oaser og lodrette klippevægge. Nyd udsigten fra toppen af klipperne, og vask eventuelt rejsestøvet af i et af vandhullerne, inden turen går tilbage mod Alice Springs. En del af turen går via en typisk australsk grusvej, så der bliver god brug for firehjulstrækket på trucken. Sidst på dagen ankommer du til Alice Springs, hvor du overnatter.

Australien - Kings Canyon

For de morgenfriske kan vi anbefale at tage en ballonfærd ved solopgang (ikke inkluderet). Det er en betagende smuk oplevelse at svæve lydløst over landskabet, mens dagens første lys forvandler nattens gråbrune landskab til et festfyrværkeri i gule, okker og røde farver. Efter endt svævetur serveres champagne og morgenmad i det fri, inden du bliver kørt tilbage til hotellet.

Senere tager en kort flyvetur dig 1.500 kilometer nordpå til Darwin. Byen er med sine godt 75.000 indbyggere den største by i denne del af Australien, der afstandsmæssigt ligger meget tættere på Indonesien end på storbyerne Sydney, Melbourne og Adelaide. Som den eneste australske by blev Darwin bombet af japanerne under anden verdenskrig, og juleaften 1974 blev den næsten ødelagt af orkanen Tracy. Derfor er Darwin en relativ ny by med gode faciliteter og en snert af Asien.

Resten af dagen er fri til at udforske byen. Køb eventuelt billet til bussen The Tour Tub, der kører mellem byens seværdigheder, såsom Fannie Bay Gaol, den botaniske have, The Art Gallery og The Pearling Exhibition. Bussen samler passagerer op ved næsten alle hoteller, og du kan frit stå af og på i dit eget tempo.

Et nyt stort eventyr starter i dag, når du begiver dig ud på endnu en guidet tre-dages tur i firehjulstrukken truck. Ruten vil så vidt muligt blive som beskrevet her. Men du kommer rigtig dybt ind i outbacken, hvor vejret og ufarbare veje kan føre til ændringer i programmet. Du rejser i en mindre international gruppe i en specialbygget firehjulstrukket bus og overnatter i permanente telte til lyden af den australske nat. Alle måltider er inkluderede, og på hele turen ledsages du af en dygtig engelsktalende guide. I teltlejrene er der gode bade- og toiletforhold. Men også denne tur kræver lidt eventyrånd og hjælp til madlavning og opvask.

Du forlader Darwin fra morgenstunden med kurs mod Litchfield National Park. Litchfield står ofte i skyggen af sin mere berømte nabo Kakadu. Men landskaberne i Litchfield er mindst lige så spektakulære, dyrelivet er rigt, og vandfaldene Florence Falls og Wangi Falls indbyder til en forfriskende dukkert omgivet af frodig vegetation og sandstensplateauer. Du oplever også de fascinerende termitboer, hvoraf nogle er gigantiske, mens andre er rettet ind efter verdenshjørnerne.

Efter frokost lægger du hovedvejene bag dig og kører ad støvede bagveje mod Kakadu National Park. Dyrelivet er særdeles rigt i denne del af landet. Farvestrålende papegøjer fylder luften, mens kænguruer dovent slapper af i skyggen. Med held ser du måske dingoer jage i det høje græs eller vilde heste langs vejen. Flere steder kan det være nødvendigt at krydse små vandløb, inden aftenens lejerplads dukker op forude. Hurtigt bliver bålet tændt, og du går i gang med at lave maden. Alle hjælper til, og inden længe kan aftensmaden nydes omkring bålet, mens stjernerne tændes på himlen over Kakadu.

Næste morgen vågner du omgivet af et af verdens største vildnisser. Parken er næsten halv så stor som Danmark, og området er et af de meget få steder, der er indskrevet på UNESCO’s liste over verdensarv for både sin kultur og natur. Sollyset er blødt i det tidlige morgengry, og dyrene nyder godt af de lave temperaturer. Dette er det perfekte tidspunkt at stå til søs på Yellow Water Lagoon, der er berømt for sit rige fugleliv. Måske kommer et par kænguruer ned til vandet for at drikke, hvilket præcis er, hvad de mange store saltvandskrokodiller venter på. Nogle af verdens største krokodiller lever her, og der er gode chancer for at se de gigantiske rovdyr lure lydløst i vandskorpen. Ikke mindst takket være de dygtige guider, der kender naturen og dyrelivet indgående.

Tilbage på landjorden fortsættes mod Nourlangie Rock, hvor klippemalerier fortæller om den oprindelige befolknings liv og mytologi. Du kan få en dybere forståelse for områdets urgamle kulturer på besøgscenteret Bowali, inden flere klippemalerier fra tidernes morgen venter ved Ubirr Rock. Fra Ubirr fører en sti op til et udsigtspunkt, hvor du belønnes med en storslået udsigt over de åbne sletter og afsidesliggende Arnhem Land i horisonten. Solen står lavt på himlen nu, og hvis vejret tillader det, venter en smuk solnedgang over Kakadu, inden turen går det sidste stykke mod lejren.

Australien - Forest in Kakadu National Park

I dag bliver der virkelig brug for firehjulstrækket, når du kører ad små, sandede hjulspor til afsidesliggende Twin Falls dybt inde i hjertet af Kakadu. Til sidst må selv firehjulstrækkeren dog give op, og det sidste stykke op til vandfaldene foregår med båd og til fods ad en sti, der snor sig mellem store, gyldne klipper. Målet er den lille strand foran vandfaldene, der fylder en smuk lagune med klart, rent vand. Om muligt endnu mere spektakulært er dagens næste mål; Jim Jim Falls, som det også kræver en mindre ekspedition at nå frem til. Vandfaldet er særlig dramatisk lige efter regntiden, der slutter i juni, når vandet vælter ud over klippekanten og falder mere end 150 meter ned i en bred slugt. Der er mulighed for en svømmetur for foden af vandfaldet, inden det er tid at tage afsked med Kakadu og begynde turen tilbage mod Darwin og civilisationen. Det er sidst på dagen, inden storbyens lys igen dukker op forude.

OBS: Adgang til Wangi Falls i Litchfield samt Twin Falls og Jim Jim Falls i Kakadu er ikke altid muligt i regntiden fra december til juni. Er dette tilfældet, vil disse steder blive erstattet af andre spændende oplevelser.

Australien - Northern Territory - Darwin

Fra Darwin flyver du til Cairns, hvor du indlogeres på det lækre Blue Lagoon Resort ved Trinity Beach nord for byen. Resten af dagen er fri til at nyde den fine tropestrand, slappe af i palmernes skygge ved poolen eller måske se lidt nærmere på Cairns, der sitrer af sol, sommer og feriestemning. Byen byder desuden på et udvalg af butikker samt flere gode restauranter.

Australien - Cairns

I dag venter en fantastisk heldagstur til verdens største koralrev, Great Barrier Reef, der strækker sig cirka 2.500 km langs Australiens østkyst. Målet er en ø i øgruppen Frankland Islands, der ligger på det indre Great Barrier Reef. Øen er dækket af regnskov, og der er rig mulighed for at snorkle direkte fra stranden eller deltage i en guidet snokeltur fra båden. Knap har du stukket hovedet under vandet, før du er omgivet af en forunderlig verden af koraller i alle tænkelige former, farver og størrelser. Nogle er hårde, andre er bløde og endnu andre vifter blidt i bølgerne. Tusindvis af fisk i alle tænkelige nuancer søger ly og føde mellem korallerne, og det føles mest af alt som at svømme rundt i et stort akvarium. Foretrækker du at blive oven vande kan revet udforskes fra særligt indrettede både med glasvinduer under vandet. Du kan også udforske regnskoven eller slappe af på den gyldne sandstrand. Om bord er veluddannede og kompetente naturguider, der villigt deler ud af deres viden om revet og regnskoven. Midt på dagen serveres en god frokost, og først ud på eftermiddagen går turen tilbage mod Trinity Beach.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef - Lizard-Island - snorkling

Dagens heldagstur byder på både storslået natur, aboriginer-kultur og dyreliv. Ved Mossman Gorge bliver du budt velkommen af en lokale aboriginer, der fortæller om sin kultur. Turen fortsætter ind i en af verdens ældste regnskove, hvor du udforsker en smuk jungleflod flankeret af store kampesten og tæt vegetation. Med held ses fugle og andre dyr langs vandet, men det er i lige så høj grad de smukke landskaber, der imponerer.

Længere mod nord venter Cape Tribulation, der er et af de få steder i verden, hvor regnskov og koralrev mødes. Gå en tur på stranden, og nyd de flotte udsigter, inden frokosten serveres i skønne omgivelser. Dagens næste stop er den mægtige flod Daintree River, hvor store saltvandskrokodiller ofte ses lure i vandskorpen. Du får mulighed for at kigge efter krokodillerne og regnskovens øvrige dyreliv på en sejltur ad floden, inden turen går tilbage mod dit resort.

Australien - Saltvandskrokodille

Dagene er fri til at slappe af på stranden eller tage på et par af de mange udflugter, der tilbydes fra Cairns. Det er utrolig meget at vælge mellem. Tag toget gennem bjergene til markedsbyen Kuranda, og kør med svævebanen henover regnskovens trækroner tilbage til Cairns. Du kan også udforske de forunderlige lava-tunneller i Undara, og opleve mere af Great Barrier Reef på en snorkeltur ved det ydre rev. Port Douglas lidt længere mod nord er også et besøg værd, og de mange tropeøer ud for kysten lokker med flotte hvide strande og turkisblåt vand. Eller besøg Cairns’ fine botaniske have, hvor en gangbro fører gennem et lille stykke monsunregnskov. Haven ligger i udkanten af byen og kan nås på gåben eller en kort køretur fra centrum af Cairns.

Nyd den sidste morgen i troperne, inden hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte fortsætter du mod Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
16 dec 2018 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 42.295 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 36.895 kr.
Rejseperiode
1 jul 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 38.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 33.995 kr.
Rejseperiode
1 nov 2019 - 31 mar 2020
ved 2 voksne
fra 39.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 34.995 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Australien t/r
 • 3 indenrigsflyrejser i Australien
 • Lufthavnsskatter og –afgifter
 • 4 overnatninger i Sydney
 • Heldagsudflugt til Blue Mountains inkl. picnic frokost, 3 timer til at vandre i Blue Mountains, Wildlife Park besøg m.m.
 • 3 overnatninger i Adelaide
 • 2-dages guidet tur til Kangaroo Island inkl. morgenmad og 2 x frokost, al transport, flere stop undervejs
 • 2 overnatninger i Alice Springs
 • 3 dage/2 nætters campingsafari til Ayers Rock, Kata Tjuta og Kings Canyon inkl. helpension, al transport og campingudstyr
 • 2 overnatninger i Darwin
 • 3 dage/2 nætters campingsafari til Litchfield og Kakadu National Park inkl. helpension, al transport og campingudstyr
 • 5 overnatninger ved Trinity Beach
 • Heldagsudflugt til Great Barrier Reef inkl. frokost, river cruise, snorkel tur med marine biolog, leje af snorkeludstyr m.m.
 • Heldagstur til Cape Tribulation og Daintree inkl. frokost, urgammel kultur, Mossman Gorge, regnskov og dyreliv
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Måltider ud over de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Australien

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Australien

Vi kender de skønneste steder i Australien og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel