Rejser til Perth: Vin, bushland og strand

I Perth kan I slappe af på stranden, udforske det naturlige bushland og nyde lokale vine i verdensklasse. Perth er også den mest solrige hovedstad i Australien med i gennemsnit 3.000 solskinstimer om året og kan prale med en perlerække af 19 smukke og rene strande, som ikoniske Cottesloe i Scarborough.

Perth har en smuk beliggenhed ved Swan River, og her finder I nogle fantastisk smukke parker som Kings Park og Botanisk Have, der er en af de største byparker i verden. Udforsk de mere end 400 hektar af skulpturelle haver og bushland. Følg Treetop Walk, lær om de indfødtes kultur på en guidet rundvisning, nyd en picnic ved gummitræerne, og se de vilde blomster i fuldt flor om foråret.

Et andet af byens ikoner er Swan Bells. Herfra kan I hoppe på den gratis bus til museer, kunstgallerier og Perth Mint, som er hjemsted for verdens største samling af guldbarrer. Shoppingmuligheder er der mange af i Perth. Besøg high-end modebutikker på King Street, tag til storcentrene The Murray og Hay Street, eller udforsk de mere eklektiske kvarterer Northbridge, Mount Lawley, Leederville, Subiaco eller Victoria Park.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Snak Perth med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplevelser i Perth

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel