Rejser til Perth: Vin, bushland og strand

I Perth kan I slappe af på stranden, udforske det naturlige bushland og nyde lokale vine i verdensklasse. Perth er også den mest solrige hovedstad i Australien med i gennemsnit 3.000 solskinstimer om året og kan prale med en perlerække af 19 smukke og rene strande, som ikoniske Cottesloe i Scarborough.

Perth har en smuk beliggenhed ved Swan River, og her finder I nogle fantastisk smukke parker som Kings Park og Botanisk Have, der er en af de største byparker i verden. Udforsk de mere end 400 hektar af skulpturelle haver og bushland. Følg Treetop Walk, lær om de indfødtes kultur på en guidet rundvisning, nyd en picnic ved gummitræerne, og se de vilde blomster i fuldt flor om foråret.

Et andet af byens ikoner er Swan Bells. Herfra kan I hoppe på den gratis bus til museer, kunstgallerier og Perth Mint, som er hjemsted for verdens største samling af guldbarrer. Shoppingmuligheder er der mange af i Perth. Besøg high-end modebutikker på King Street, tag til storcentrene The Murray og Hay Street, eller udforsk de mere eklektiske kvarterer Northbridge, Mount Lawley, Leederville, Subiaco eller Victoria Park.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Oplevelser i Perth

Snak Perth med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Perth. Så tag en snak med Margit Jensen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Perth.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel