Oplev Melbourne med MarcoPolo

Melbourne er en dejlig by med en stor etnisk mangfoldighed. Den italienske mad er næsten mere autentisk her end i Italien. I Melbourne nyder folk det gode liv. Indbyggerne sætter pris på god mad og vin, sport og kultur, og her er masser af gode restauranter og caféer. De bedste restauranter findes på Brunswick St. i bydelen Fitzroy. Yarra-floden flyder stille tværs igennem Melbourne, og langs promenaden cykler, løber eller slentrer folk af sted og nyder duften fra blomsterne i den botaniske have. Der kører stadige sporvogne i Melbourne, og de kan blandt andet tage jer til den trendy forstad St. Kilda. Tag på farmer’s market, besøg den lokale strand, nyd et godt måltid på en af de mange caféer og restauranter, eller få en god live musikoplevelse på en af St. Kilda’s spillesteder.

Fra Melbourne går den 1.000 km lange vejstrækning Great Ocean Road til Adelaide. Den snor sig gennem tempereret regnskov og eukalyptusskove, langs dramatiske kyststrækninger, til idylliske småbyer og nationalparker, og er en af verdens smukkeste kystruter. Tag ud og se klippeformationerne De Tolv Apostle, som står smukt i brændingen, og nyd synet af surferne, der suser af sted på bølgerne. Gør også stop i nogle af de små kunstnerkolonier langs kysten, eller følg nogle af de korte vandreruter, der fører jer gennem den smukke natur.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Oplevelser i Melbourne og Great Ocean Road

Snak Melbourne og Great Ocean Road med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Melbourne og Great Ocean Road. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Melbourne og Great Ocean Road.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel