Oplev Melbourne med MarcoPolo

Melbourne er en dejlig by med en stor etnisk mangfoldighed. Den italienske mad er næsten mere autentisk her end i Italien. I Melbourne nyder folk det gode liv. Indbyggerne sætter pris på god mad og vin, sport og kultur, og her er masser af gode restauranter og caféer. De bedste restauranter findes på Brunswick St. i bydelen Fitzroy. Yarra-floden flyder stille tværs igennem Melbourne, og langs promenaden cykler, løber eller slentrer folk af sted og nyder duften fra blomsterne i den botaniske have. Der kører stadige sporvogne i Melbourne, og de kan blandt andet tage jer til den trendy forstad St. Kilda. Tag på farmer’s market, besøg den lokale strand, nyd et godt måltid på en af de mange caféer og restauranter, eller få en god live musikoplevelse på en af St. Kilda’s spillesteder.

Fra Melbourne går den 1.000 km lange vejstrækning Great Ocean Road til Adelaide. Den snor sig gennem tempereret regnskov og eukalyptusskove, langs dramatiske kyststrækninger, til idylliske småbyer og nationalparker, og er en af verdens smukkeste kystruter. Tag ud og se klippeformationerne De Tolv Apostle, som står smukt i brændingen, og nyd synet af surferne, der suser af sted på bølgerne. Gør også stop i nogle af de små kunstnerkolonier langs kysten, eller følg nogle af de korte vandreruter, der fører jer gennem den smukke natur.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser i Melbourne og Great Ocean Road

Snak Melbourne og Great Ocean Road med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel