Rejser til Great Barrier Reef: Koralrev, krydstogt og strand

Rejs til verdens længste koralrev, Great Barrier Reef, der strækker sig 2.500 km langs Australiens nordøstlige kyst. Det meste af revet ligger mange km fra land og kan ikke ses fra kysten. Når revet bliver blotlagt ved lavvande, trækker korallerne sig sammen og ser kedelige og brune ud, men så snart korallerne er under vand, folder de sig ud, og alle de fantastiske farver kommer frem. Men det er især i kunstigt lys om natten, at farverne rigtig kommer til deres ret. Koraller findes i mange forskellige former; både hårde og bløde og i store bundter, der vifter blidt i bølgerne. Tusindvis af fisk i alle størrelser, mønstre og farver bebor revet og er med til at gøre det til et af verdens smukkeste steder. En tur til Great Barrier Reef er et ”must” på jeres rejse Down Under.

Fra Cairns kan I for eksempel tage på en dagstur ud på revet, hvor I kan nyde omgivelserne fra båden eller dykke ned under overfladen og nyde synet af de smukke koraller. Der vil også være tid til at slænge sig på en af de mange vidunderlige strande på revets øer. En anden mulighed er at overnatte på en af revets mange eksotiske øer. Her vågner I op til blå himmel, hvide sandstrande og varmt, krystalklart vand. Bedre badeferie får I ikke.

Hvide sandstrande og et storslået fugleliv
Læg også vejen forbi det smukke naturområde Whitsundays. Her finder I blandt andet den seks km lange strand med fuldstændig kridhvidt sand, Whitehaven Beach. Besøg også Nara-bugten, som er en af de mest beskyttede bugter i hele øgruppen. Her kan I besøge en aboriginer-hule, hvor det stadig er muligt at se hulemalerier.

Er I mere til snorkling og dykning, så besøg Cateran Bay ved Border Island, som er et af de bedste steder at snorkle og dykke i dette område. Her er det hverken tilladt at kaste anker eller fiske, så koralrevet er helt uforstyrret. Sidst, men ikke mindst er der øen South Molle, der er kendt for sit fantastiske fugleliv. Overalt på øen er der vandrestier – 15 km i alt – så her er det med at tage vandresandalerne på.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplev eventyret på Great Barrier Reef

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Udvalgte hoteller i Great Barrier Reef

Oplevelser på Great Barrier Reef

Snak Great Barrier Reef med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Great Barrier Reef. Så tag en snak med Margit Jensen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Great Barrier Reef.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel