Rejser til Cairns: Regnskov, koralrev og tropeøer

Rejs til Cairns og find sol, sommer og feriestemning. Cairns er et fantastisk udgangspunkt for et besøg til regnskoven, revet og mange af tropeøerne. Der er dagligt flere end 160 arrangerede ture og udflugter fra byen, og udbuddet af ekstreme sportsaktiviteter er imponerende. I kan bungy jumpe, springe i faldskærm og rafte eller deltage i mere rolige aktiviteter som ture i gummibåd og ballonflyvning, hvor I trygt kan tage børnene med.

Nord for Cairns ligger badebyerne Palm Cove og Port Douglas, som indbyder til afslapning og udforskning af Great Barrier Reef. Både Palm Cove og Port Douglas har en indbydende landsbyatmosfære og fantastiske badestrande. Slap af under en kokospalme, tag på sejltur ved Great Barrier Reef, eller nyd en forfriskende dukkert. I begge byer finder I desuden prisbelønnede restauranter, hvor I kan nyde lækker mad fra hele verden i de tropiske omgivelser.

Lidt længere mod nord finder du Cape Tribulation, der ligger hvor regnskoven møder Great Barrier Reef. Cape Tribulation byder på mange aktiviteter, herunder bush walking, kajakroning, dykning, snorkling, vandreture og flodkrydstogter. Byen ligger i hjertet af Daintree Rainforest, som er en af de ældste regnskove i verden. Her er der ingen støj og luftforurening, så nyd duften af regnskoven, og udforsk de naturlige omgivelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Udvalgte hoteller i Cairns og Cape Tribulation

Hoteller skal ikke blot være et sted at bo. Disse hoteller er nøje udvalgte af vores Australien-eksperter fordi, de giver dig den helt perfekte kombination af stemning, komfort og sjæl.

Oplevelser i Cairns og Cape Tribulation

Snak Cairns og Cape Tribulation med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel