Rejser til Cairns: Regnskov, koralrev og tropeøer

Rejs til Cairns og find sol, sommer og feriestemning. Cairns er et fantastisk udgangspunkt for et besøg til regnskoven, revet og mange af tropeøerne. Der er dagligt flere end 160 arrangerede ture og udflugter fra byen, og udbuddet af ekstreme sportsaktiviteter er imponerende. I kan bungy jumpe, springe i faldskærm og rafte eller deltage i mere rolige aktiviteter som ture i gummibåd og ballonflyvning, hvor I trygt kan tage børnene med.

Nord for Cairns ligger badebyerne Palm Cove og Port Douglas, som indbyder til afslapning og udforskning af Great Barrier Reef. Både Palm Cove og Port Douglas har en indbydende landsbyatmosfære og fantastiske badestrande. Slap af under en kokospalme, tag på sejltur ved Great Barrier Reef, eller nyd en forfriskende dukkert. I begge byer finder I desuden prisbelønnede restauranter, hvor I kan nyde lækker mad fra hele verden i de tropiske omgivelser.

Lidt længere mod nord finder du Cape Tribulation, der ligger hvor regnskoven møder Great Barrier Reef. Cape Tribulation byder på mange aktiviteter, herunder bush walking, kajakroning, dykning, snorkling, vandreture og flodkrydstogter. Byen ligger i hjertet af Daintree Rainforest, som er en af de ældste regnskove i verden. Her er der ingen støj og luftforurening, så nyd duften af regnskoven, og udforsk de naturlige omgivelser.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Snak Cairns og Cape Tribulation med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplevelser i Cairns og Cape Tribulation

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel