Rejser til Broome: Afslapning, skønne strande og smuk natur

Rejs til Broome, der oser af charme og karakter. Men det er ikke kun de spektakulære omgivelser, varme vinterdage og lune sommernætter, der gør Broome til et helt unikt feriemål. Broome blev grundlagt i slutningen af 1880 som en perlefiskerihavn, og mange forskellige nationaliteter blev lokket hertil i håbet om at tjene en formue på perlefiskeri. Alle disse nationaliteter er den dag i dag med til at skabe den indbydende og farverige karakter, der er hjertet og sjælen i Broome.

Hvis I er til afslapning og livsnydelse, er Broome jeres ideelle feriedestination. Slentr en tur på den verdensberømte Cable Beach, hvor der er et rigt dyreliv under havets overflade. Cable Beach er kendt som en af verdens bedste strande, så det er oplagt at tilbringe en dag i solen, tage en svømmetur, fiske eller nyde en storslået solnedgang. Gå også en tur gennem Chinatown, og nyd en helt anden side af Broome.

Broome er udgangspunkt for udforskning af The Kimberleys,som byder på dragende, rå skønhed og uendelige vidder er det blandt de mindst besøgte områder i hele Australien. Men de få, der tager sig tid til at udforske dette fjerne hjørne, vil blive belønnet med uforlignelig natur og en bid af det ægte og eventyrlige Australien.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Oplevelser i Broome og The Kimberleys

Snak Broome og The Kimberleys med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Broome og The Kimberleys. Så tag en snak med Yvonne Larsen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Broome og The Kimberleys.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel