Rejser til Broome: Afslapning, skønne strande og smuk natur

Rejs til Broome, der oser af charme og karakter. Men det er ikke kun de spektakulære omgivelser, varme vinterdage og lune sommernætter, der gør Broome til et helt unikt feriemål. Broome blev grundlagt i slutningen af 1880 som en perlefiskerihavn, og mange forskellige nationaliteter blev lokket hertil i håbet om at tjene en formue på perlefiskeri. Alle disse nationaliteter er den dag i dag med til at skabe den indbydende og farverige karakter, der er hjertet og sjælen i Broome.

Hvis I er til afslapning og livsnydelse, er Broome jeres ideelle feriedestination. Slentr en tur på den verdensberømte Cable Beach, hvor der er et rigt dyreliv under havets overflade. Cable Beach er kendt som en af verdens bedste strande, så det er oplagt at tilbringe en dag i solen, tage en svømmetur, fiske eller nyde en storslået solnedgang. Gå også en tur gennem Chinatown, og nyd en helt anden side af Broome.

Broome er udgangspunkt for udforskning af The Kimberleys,som byder på dragende, rå skønhed og uendelige vidder er det blandt de mindst besøgte områder i hele Australien. Men de få, der tager sig tid til at udforske dette fjerne hjørne, vil blive belønnet med uforlignelig natur og en bid af det ægte og eventyrlige Australien.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Snak Broome og The Kimberleys med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplevelser i Broome og The Kimberleys

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel