Rejser til Alice Springs og Ayers Rock: Den Røde Ørken centrum og gateway til Ayers Rock

Byen blev grundlagt i 1871 som knudepunkt, da man oprettede telegraflinjen mellem Darwin og Adelaide. Telegrafstationen er stadig en af de store attraktioner i Alice Springs, ligesom “The Royal Flying Doctor Service” og “School of the Air”. Ved Anzac Hill er der en flot udsigt over byen og det omkringliggende landskab.

Vi kan også anbefale et besøg i Alice Springs Desert Park. Parken giver mulighed for at få et nærmere kendskab til områdets flora og fauna. Her er det muligt at komme forholdsvis tæt på bl.a. den store røde kænguru, der kun lever i bushen, emuer samt flere papegøjearter. Derudover er der aboriginere, der informerer om, hvordan de overlever i outbacken, de forskellige former for føde, der findes, samt hvordan de udnytter planter som medicin.

Alice Springs er også udgangspunktet for udforskning af Uluru-Kata Tjuta National Park. Den hellige sten, Uluru, er ikonet på den store sydlige delstat, Northern Territory. Der er simpelthen ingen lignende naturlig skabning i verden. Uluru bør opleves ved solopgang og solnedgang, hvor solen får stenens farve til at skifte fra brun, over orange til røde for til slut at ligge grå hen. Kata Tjuta, tidligere kaldet The Olgas, er den anden store attraktion i Uluru-Kata Tjuta National Park. Kata Tjuta består af 36 monolitter med stejle sider. Det højeste punkt er Mount Olga, der rejser sig 546 m op fra det flade landskab. Gå en tur imellem toppene. Det er en fantastisk oplevelse.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Video: Campingsafari i The Outback

Rejseforedrag om Australien

Kom til rejseforedrag om Australien og hør om landets mange muligheder. I løbet af aftenen besøges både kendte seværdigheder samt nogle af Australiens mange ukendte perler, som de færreste rejsende finder vej til. Du få også en mængde praktisk information samt en masse inspiration og rejselyst.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Oplevelser i Alice Springs og Uluru - Kata Tjuta National Park

Snak Alice Springs og Ayers Rock med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Alice Springs og Ayers Rock. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Alice Springs og Ayers Rock.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel