Rejser til Adelaide: Storbycharme og gateway til Barossa Valley

Rejs til Adelaide, som er kendt for sin musik- og kunstscene, de historiske bygninger og dens centrale placering tæt på en af Australiens bedst kendte vinregioner, Barossa Valley.

For de kulturelt interesserede er Adelaide absolut et besøg værd. Byen bærer tydeligt præg af en god byplanlægning; her er mange grønne områder, f.eks. den berømte Botanical Garden. Besøg Adelaide Festival Center ved Torrens River, der tilbyder kulturelle aktiviteter for enhver smag. Læg også vejen forbi Adelaide Central Market, hvor boderne bugner af lækkerier, friske frugter, grønsager og eksotiske krydderier.

Kan I lide god vin, er Barossa Valley, der ligger cirka 70 km fra Adelaide, et must. Her produceres en stor del af de bedste australske vine. Fra Adelaide kører I via de smukke Adelaide Hills til Barossa Valley, og I kan glæde jer til en dag med vinsmagning på flere af områdets vingårde. Barossa Valley ligger flot omgivet af bløde bakker og små maleriske landsbyer, der emmer af historie.

Gå heller ikke glip af den ikoniske destination, Kangaroo Island, kun 30 min flyvning eller to timers kørsel og en kort færgetur syd for Adelaide. Kangaroo Island er det bedste sted i Australien at opleve dyr i naturen. Der er selvsagt kænguruer i massevis, men I kan også opleve koalaer, emuer og sæler.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.

Oplevelser i Adelaide og Kangaroo Island

Snak Adelaide og Kangaroo Island med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der Få et tilbud på din unikke rejse

og få et tilbud på din unikke rejse 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel