USA med tog – Nationalparker og storbyer

Oplev USA med tog på denne togrejse, der er perfekt for alle der elsker at opleve naturen. Rejsen starter i Denver og Rocky Mountains National Park, der byder på sneklædte bjerge og smukke søer. Forude venter også mormonernes hellige by Salt Lake City samt ægte westernlandskaber med tørstige kaktusser under en høj blå himmel. Herefter går turen nordpå i bus til Yellowstone National Park, der byder på spruttende gejsere samt bjørne, bisoner og elge, der bevæger sig frit rundt mellem træerne på udkig efter noget at spise. Togturen fortsætter gennem ørkenen mod San Francisco. Her fuldendes rejsen med en fantastisk heldagstur til Yosemite National Park, hvis brusende vandfald, berømte klippeformationer og skovklædte dale viser Nordamerikas vilde natur fra sin mest storslåede side.

Transporten mellem destinationerne foregår med tog, og der er både mulighed for guidede oplevelser og tid til at gå på opdagelse på egen hånd. Dermed er rejsen perfekt for alle, der gerne vil opleve USA, men ikke ønsker at køre selv. På denne rejse tilbringer du otte nætter på hotel og en nat på toget fra Salt Lake City til San Francisco. Togene er komfortabelt indrettet med store vinduer, restaurantvogn og et udbud af forskellige kupé-typer. På nattoget overnatter du i en kupé med privatliv og sæder, der kan omdannes til senge. Dermed er der lagt op til en spændende og komfortabel togrejse gennem USA’s vilde natur.

Læs mere om togene og de forskellige kupé-typer

Find inspiration til din togrejse i kataloget National Parks by Rail

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Du flyver fra Danmark til Denver, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen.
Denver er en charmerende storby med et solrigt klima, masser af seværdigheder og en fantastisk beliggenhed midt i Rocky Mountains. Dette har du mulighed for at opleve ved selvsyn efter indlogering, da resten af dagen er sat af til at udforske byen på egen hånd eller til at hvile ud ovenpå rejsen. Du kunne eksempelvis gå på opdagelse i Den Botaniske Have eller det populære Museum of Nature and Science. Du kunne også udforske et af de mange mikrobryggerier, der er blevet meget populære i gadebilledet gennem de seneste årtier.

USA - Colorado - Denver

Dagen byder på en heldagstur i bus i den vilde natur omkring Denver. Fra storbyen går turen først til Winter Park, som er et populært skiområde om vinteren. Derefter fortsættes videre til Rocky Mountains National Park, hvor snedækkede bjergtoppe spejler sig i de blanke søer, og elge søger føde i de skovklædte dale. Mellem træerne lurer også bjørne, der af og til ses strejfe omkring langs vejen. Nationalparken er et af USA’s flotteste naturområder, og der vil være rig mulighed for at taget nogle fantastiske billeder, inden turen går tilbage mod Denver sidst på dagen.

USA - Rocky Mountain - Denver Colorado

Dagen byder på flere naturoplevelser, når du stiger om bord på toget California Zephyr. Inden længe snor toget sig gennem Rocky Mountains mod ørkenen på den anden side af bjergene. I toget har du god tid til at slappe af med en god bog eller nyde de skiftende landskaber, der flyder forbi udenfor vinduerne. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at læne dig tilbage i de komfortable sæder og nyde togturen. Undervejs bliver bjerglandskaberne gradvist skiftet ud med ægte western-landskaber med tørre klippeformationer og åbne vidder. Du ankommer til Salt Lake City sidst på aftenen, hvor du bliver indlogeret på et centralt beliggende hotel.

Salt Lake City adskiller sig fra mange af de andre amerikanske storbyer. Byen er kendt som mormonernes hellige by og blev grundlagt i 1847 af en gruppe mormonske pionerer, som var flygtet fra den vold og fjendtlighed, de havde mødt længere mod øst. Her på kanten af den store saltsø fandt de, hvad de søgte, og med tiden blev et stort mormonsk samfund bygget op i byen. På dagens byrundtur vil du blandt andet opleve det mormon-tempel, som Salt Lake City især er kendt for. Men du vil også opleve en række af byens andre seværdigheder. Herunder det berømte tabernakel-orgel og Brigham Youn’s Territorial Governor’s Mansion, hvor du får serveret en god pioner-frokost.

USA - Utah State Capitol

I dag bliver toget skiftet ud med bus, når turen går videre nordpå mod et af Nordamerikas mest berømte naturområder; Yellowstone National Park. Turen kommer til at tage en god del af dagen. Så du kan roligt læne dig tilbage og nyde en flot køretur gennem landskaber, der synes at blive vildere og vildere. Ved ankomsten til Yellowstone indlogeres du på dit hotel for de kommende to nætter. Hvis du foretrækker at køre selv, er der mulighed for at leje en bil i Salt Lake City og udforske Yellowstone på egen hånd.

USA - Wyoming - Yellowstone

Du kan i dag se frem til naturoplevelser i verdensklasse. Yellowstone National Park er verdens ældste nationalpark, og landskaberne byder på både vulkansk aktivitet, brusende floder og smukke søer. Parken har desuden et ualmindeligt rigt dyreliv, og med held kan du opleve både bisonokser, der lever i store flokke, samt bjørne, ulve, elge og et væld af andre dyr. Så hold godt øje med bevægelser i krattet. Det er aldrig godt at vide, hvad der står langs vejen lidt længere fremme. Parkens vulkanske aktivitet oplever du ved gejseren Old Faithful. Navnet betyder ”Den gamle trofaste”, da man næsten altid kan være sikker på, at gejseren på bestemte tidspunkter skyder kogende vand 60 meter lodret op i luften. På turen rundt i parken kommer du også omkring Old Faithful Inn, Isa Lake og meget mere. I løbet af dagen gøres der stop i Old Faithful Village, hvor der vil være mulighed for at købe frokost.

USA - Wyoming - Yellowstone - Tioga Pass

Nyd den sidste morgen og få taget de sidste billeder i Yellowstone, inden turen går tilbage mod Salt Lake City. Her sætter du dig igen til rette i toget California Zephyr sidst på aftenen. Natten tilbringes i toget, mens du stille og roligt begiver dig videre vestpå gennem nogle af USA’s mest øde ørkenområder.

USA - Utah - Salt Lake City - Det vilde vesten

Når du vågner næste morgen, har du passeret ørkenen, og landskaberne er domineret af Sierra Nevada-bjergenes himmelstræbende tinder. På den anden side af bjergene fortsættes gennem frodige landbrugsområder mod Emeryville Station i San Francisco. På stationen står en bus klar til at køre dig videre ind til midtbyen, hvor du indlogeres på hotellet sidst på eftermiddagen. Aftenen kunne eventuelt bruges på en gåtur langs det berømte Fisherman’s Wharf, hvor du kan nyde et måltid på en af de mange fiskerestauranter til lyden af søløvernes hæse kald ude fra bugten.

USA - Californien - San Francisco - Huse

Dagens tur til Yosemite National Park starter tidligt. Så du kan nyde solopgangen over San Francisco, mens du kører over Bay Bridge. På første del af turen kommer du gennem frodige landbrugsområder. Men tættere på Yosemite bliver naturen vildere, og landskaberne udfolder sig med bløde granitbjerge, skovklædte dale og brusende vandfald. I hjertet af det hele finder du Yosemite-dalen, som er omgivet af de berømte klippeformationer El Capitan og Half Dome. Her har du omkring to en halv time til at udforske dalen på egen hånd. Udgangspunktet er Yosemite Village, hvor du finder spisesteder, små gallerier og butikker. Du har også mulighed for at tage vandreskoene i brug og begive dig ud på de mange vandrestier, der fører rundt om dalen. Et godt bud kunne være gåturen til Yosemite Falls. Undervejs kan du være heldig at se hjorte og andre dyr, der ofte er ganske upåvirket af mennesker. Flere smukke udsigter venter på vej ud af parken, inden turen går tilbage mod hotellet i San Francisco, hvor der er ankomst omkring solnedgang.

CA Yosemite -

Den sidste morgen nydes i San Fransisco, inden turen går mod lufthavnen og din hjemrejse mod Danmark begynder. Eller du kan vælge at forlænge rejsen med et par ekstra dage i San Francisco, så du får mere tid til at opleve den fantastiske storby, der har rigtig meget at byde på.

Ankomst til Danmark med masser af store naturoplevelser i bagagen.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 maj 2019 - 19 jun 2019
ved 2 voksne
fra 23.695 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
20 jun 2019 - 11 aug 2019
ved 2 voksne
fra 26.595 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
12 aug 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 23.695 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse Danmark – Denver og San Francisco – Danmark
 • Togrejse fra Denver til Salt Lake City
 • Togrejse fra Salt Lake City til San Francisco i i bedroom kupé med eget toilet og brusebad (liggeplads) og måltider ombord på toget (overnatning på toget)
 • 8 overnatninger på hotel
 • 1 overnatning på toget
 • Transport med bus mellem Salt Lake City og Yellowstone Nationalpark t/r
 • 1 x middag i Salt Lake City
 • Sightseeing tur i Colorado’s Rocky Mountain National Park eller Denver Highlights tur (sæsonbetinget)
 • Byrundtur i Salt Lake City
 • Rundtur med bus i Yellowstone Nationalpark lower loop
 • Dagstur i Yosemite Nationalpark
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til USA

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til USA

Vi kender de skønneste steder i USA og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel