San Francisco og Hawaii

Denne rejse kombinerer storbyferie i San Francisco med dejlig badeferie på Hawaii. I San Francisco bor du på et centralt beliggende hotel, så du nemt kan udforske byens væld af seværdigheder som Golden Gate Bridge, Alcatraz og Fisherman’s Wharf. Og med ture til blandt andet Napa Valley og Muir Woods får du for alvor en fornemmelse af de mange skønne naturskatte, som området også har at byde på.
Du flyver videre til paradisøen Maui – den næststørste af Hawaii-øerne. Her venter seks dages total afslapning på et lækkert resort ved Kaanapali Beach, der er en af Mauis absolut bedste strande. Udforsk det farverige dyreliv under havoverfladen, kør ad snoede kystveje, eller tag på opdagelse i øens frodige regnskove og spektakulære vulkanlandskaber. Mulighederne er mange, og det er svært ikke at blive dybt betaget af Maui, der i flæng betegnes som en af verdens bedste og smukkeste ferieøer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra København flyver du til San Francisco. På grund af tidsforskellen ankommer du samme dag. Her indlogeres du for de kommende fem nætter på Handlery Union Square Hotel i hjertet af San Francisco. Hotellet byder blandt andet på udendørs swimmingpool og ligger kun få minutters gang fra svævebanestationen på Powell Street, så byens mange seværdigheder er inden for kort afstand.

I dag kan du glæde dig til tre hyggelige timer rundt i området Little Italy ved North Beach, hvor duften af friskbagt brød og friskmalet kaffe vil vække dine smagsløg til live. Her kan du smage alt lige fra en lækker cappuccino, chokolade, brød og kager, til olivenolie, ægte italiensk pizza med hjemmelavet mozzarella og meget, meget mere. Oplev for eksempel også, hvordan chokoladen bliver lavet hos Z Cioccolato, der er en af de førende chocolatiers i USA. Når sulten er blevet stillet, finder du i Little Italy også autentiske italienske kirker og spændende keramikbutikker, der er et besøg værd.

USA - Californien - San Francisco - China Town

Dagen står i vinens tegn. Du bliver hentet på dit hotel om morgenen, og så går turen ellers nordpå mod de smukke områder Napa og Sonoma. Du starter med at krydse San Franciscos vartegn Golden Gate Bridge og kan nyde udsigten over San Francisco-bugten og Alcatraz. På turen vil dygtige guides fortælle historien bag områdernes vinproduktion. Du besøger og smager vine på tre forskellige vingårde og hører om druernes vej fra plukning, til de kommer på flaske. Undervejs er der tid til frokost og shopping i Yountville, hvor du for eksempel kan nyde en frokost på en af byens restauranter. Efter en hel dag med godt til ganen bliver du kørt tilbage til dit hotel.

Både i og rundt om San Francisco er der masser af skøn natur. I dag bliver du kørt i minivan til Muir Woods, der ligger lige uden for byen. Her kan du se de imponerende Coast Redwoods, der er blandt nogle af de ældste og højeste træer i verden. Mens du bevæger dig rundt mellem de enorme og majestætiske træer, vil du sikkert opleve Muir Woods’ rige og spændende dyreliv – både til lands, til vands og i luften. Herfra går turen videre til den hyggelige by Sausalito, der mest af alt minder om en landsby på den italienske riviera. Besøg de små sjove butikker, eller gå en tur langs bredden og nyd udsigten over bugten, inden du bliver kørt tilbage til San Francisco. Turen varer i alt ca. 3,5 time, og resten af dagen kan du tage videre på egen hånd og besøge nogle af alle byens seværdigheder.

Der er nok at tage fat på. Mangfoldighed er for mange synonym for San Francisco, hvilket du blandt andet kan opleve i bydelen Castro. Her ligger historiske teatre side om side med flamboyante restauranter og barer, mens regnbueflag pryder gaderne. Se den snoede gade Lombard Street, eller se The Painted Ladies ved Alamo Square Park. Rækken af de victorianske huse med San Franciscos skyline som baggrund kaldes ”the postcard row” og er et yderst populært sted at få det perfekte feriebillede i kassen.

USA - Californien - San Francisco - Lombard Street

Inden turen går videre mod Hawaii i morgen, har du en sidste dag til at udforske San Francisco på egen hånd. Og mulighederne er mange. Kryds Golden Gate Bridge til fods eller på cykel, nyd udsigten over byen fra bakketoppene Twin Peaks. Du kan også tage ud til lystbådehavnen Fisherman’s Wharf, som er et sammensurium af gøglere, turister, souvenirbutikker, restauranter og ikke mindst hyggelig stemning. Herfra kan du fortsætte til Pier 39, hvor søløver ligger side om side og soler sig. Tag også færgen ud til den verdensberømte tidligere fængsels-ø Alcatraz, og hør om de fantasifulde flugtforsøg og livet bag tremmer i det spektakulære fængsel. Husk at bestille billet til turen på forhånd.

USA - Californien - San Francisco - Sporvogn

Efter en spændende storbyoplevelse flyver du fra San Francisco videre til Maui og indlogeres for de næste syv nætter på Royal Lahaina Resort, hvor du kan nyde udsigten fra dit værelse med havudsigt. Resortet er placeret direkte på den lækre strand Kaanapali Beach, der er kendt for sine smukke solnedgange. Hotellet byder desuden på udendørs pools, restauranter, tennisbaner og golfbane et stenkast derfra.

På øgruppen Hawaii er der et vanedannende tropisk klima, uberørt natur, vulkaner og traditionel kultur med polynesiske rødder. Maui er den næststørste af Hawaii-øerne og kaldes ikke for ”The Magic Island” uden grund. Paradisøen er spækket med blændende smuk natur. Du kan slænge dig på en af de mange strande med enten rødt, hvidt eller sort sand. Her kan du være heldig at spotte pukkelhvaler i horisonten eller snorkle side om side med både havskildpadder, koraler og farvestrålende fisk.

Det er også værd at udforske øens frodige regnskove, vandfald og vulkaner med flydende lava. Maui er desuden hjemsted for den udslugte Haleakala-vulkan, der er enormt spændende at besøge. På toppen af bjerget er en dyb dal, der engang var fyldt med en sø af lava. Her kan du tage på en kortere eller længere vandretur i det spektakulære ”månelandskab” mod bunden af dalen.

Hvis øjnene kan tåle endnu mere forkælelse, er en køretur ad den 100 km lange Hana Highway med ca. 620 skarpe sving og 59 broer også en smuk oplevelse.

USA - Hawaii - Maui - Bølge

Det er blevet tid til at vende den solbrændte snude mod Danmark.

Du ankommer til Danmark efter en ferie, der har budt på både afslapning og spændende storbyoplevelser.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 apr 2019 - 19 jun 2019
ved 2 voksne
fra 26.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 17.995 kr.
Rejseperiode
20 jun 2019 - 11 aug 2019
ved 2 voksne
fra 30.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 21.295 kr.
Rejseperiode
12 aug 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 26.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 17.995 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse Danmark – San Francisco – Maui – Danmark
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 5 overnatninger i San Francisco på Handlery Union Square i Historic Section Room inkl. morgenmad
 • 3 timers hyggelig rundtur i Little Italy i San Francisco inkl. lækre italienske smagsprøver
 • Dagstur til Napa Valleys vingårde inkl. frokost og vinsmagning
 • 3-4 timers tur til Muir Woods og den hyggelige by Sausalito
 • 7 overnatninger på Maui/Hawaii på Royal Lahaina Resort i Aloha værelse med havudsigt
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Måltider udover de nævnte
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge, drikkevarer og andre personlige udgifter
 • Helikopterflyvning på Hawaii: Tillæg pr. pr. person Kr. 2.500

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til USA

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til USA

Vi kender de skønneste steder i USA og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel