New York med stil

Denne luksusrejse til New York er for dig, der sætter pris på livsnyderi, uanset om det er dit første eller tiende besøg i den imponerende storby. Du bliver kørt med limousine til og fra lufthavnen og kan nyde den fantastiske udsigt fra dit værelse på det historiske hotel The Knickerbocker, der er perfekt placeret på Manhattan.

Med en helikoptertur over New Yorks skyline får du for alvor en fornemmelse af byens fulde figur og oplever de berømte seværdigheder fra oven. Med fire hele dage i New York har du rig mulighed for at opleve byen på egen hånd, og det er svært ikke at blive betaget af den specielle stemning, alverdens seværdigheder, restauranter og shoppingmuligheder. En ting er helt sikkert: New York har noget for alle.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Du flyver fra Danmark til New York. På grund af tidsforskellen ankommer du samme dag til byen, der aldrig sover, og kan sådan set begynde at lade dig imponere af New Yorks uendelige indtryk og muligheder med det samme. Og hvorfor ikke starte med stil og lade en limousine køre dig til dit hotel? Du indlogeres på det historiske The Knickerbocker, der siges at være det første luksushotel på Times Square. The Knickerbocker slog første gang dørene op i 1906 og blev hurtigt omdrejningspunkt for New Yorks jetset. Hotellet er perfekt placeret i hjertet af det pulserende Manhattan, som du får rig mulighed for at beskue fra dit værelse med fantastisk udsigt.

USA - New York - New York City - Taxi

Hvis der findes en by, der kan tåle at blive set fra alle vinkler, er det The Big Apple. På denne helikoptertur oplever du berømte seværdigheder som Empire State Building, Frihedsgudinden, George Washington Bridge og ikke mindst det store grønne åndehul midt på Manhattan, bedre kendt som Central Park. Og selvfølgelig mange, mange flere.

Tilbage på landjorden har du resten af dagen fri til at kaste dig over lige, hvad hjertet begærer. ”The sky’s the limit” – så kan det nok ikke siges bedre. New York har noget for enhver smag. Snup en let frokost ved en af de mange food trucks på Wall Street. Eller tag et smut til det populære Brooklyn, der byder på spændende gallerier og kulturer, som gør området til en anderledes oplevelse.

USA - New York - New York City - Helikopter

Du har tre hele dage til på egen hånd at udforske New Yorks utallige muligheder. Lej eksempelvis en robåd ved The Lake, den store sø i Central Park, og nyd synet af gøglere, isboder og de mange turister og lokale newyorkere, der langs bredden får sig en pause fra den travle storby. Eller tag til en af New Yorks andre bydele, der alle er et besøg værd. Hør en gospelkoncert i Harlem, eller tag med East River Ferry til rolige Williamburg, hvor den rolige trafik og lave bygninger står i kontrast til det summende Manhattan. Her kan du nyde en kop kaffe på en hyggelig café eller shoppe i vintagebutikker.

Du må heller ikke snyde dig selv for en gåtur over Brooklyn Bridge, hvorfra du kan se Manhattans skyskrabere. Broen har siden 1883 forbundet Manhattan og Brooklyn og er et yndet turistmål med god grund. Hvis shopping-trangen melder sig, er der heldigvis også en kur for det, som består af en tur rundt i New Yorks gigantiske udvalg af butikker. Besøg Frihedsgudinden – symbolet på frihed og sammenhold. Med sin lysende fakkel byder hun rejsende fra Atlanten velkommen til Amerika. Og glem så endelig ikke at forkæle dig selv med lækre restaurantbesøg, der spænder fra alt lige fra burgere på klassiske amerikanske diners til gourmet i verdensklasse. Og tørsten kan du for eksempel få stillet på 230 Fifth, der er New Yorks største udendørs rooftop-bar.

USA - New York - Central Park

Læn dig tilbage på limousinens bagsæde og nyd en sidste tur gennem New Yorks gader, inden turen går tilbage til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 dec 2018 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 13.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 30 nov 2019
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse Danmark – New York t/r
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • Transport i limousine fra lufthavn til hotel i New York
 • 5 overnatninger på The Knickerbocker Hotel i New York
 • Helikoptertur over New York, ca. 20 min.
 • Transport i limousine fra hotel til lufthavn i New York
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Drikkepenge, drikkevarer og andre personlige udgifter
 • Udflugter udover de nævnte (mulighed for tilkøb – spørg ved bestilling)

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Det østlige USA

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det østlige USA

Vi kender de skønneste steder i Det østlige USA og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel