Hawaii - Stillehavets perler

Oplev Hawaii – Stillehavets Perler med besøg på tre vidunderlige øer. Hawaii har meget at byde på, og øerne Kauai, Oahu og Hawaii Island er ingen undtagelse. Her venter fantastiske badestrande, dramatiske kyster, tætte jungler, mægtige vulkaner og en fascinerende traditionel kultur med dybe polynesiske rødder.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen mod Hawaii, og efter en mellemlanding eller to, ankommer I til Kauai. Lavede man en skønhedskonkurrence blandt alle Hawaiis øer, ville Kauai med al sandsynlighed vinde! Jungleklædte bjerge, dramatiske kløfter og vidunderlige strande. Koralrev og havskildpadder nyder godt af det klare, varme vand langs kysten, mens brusende vandfald vælter udover klippehylder og skaber fantastiske regnbuer over de frodige dale midt på øen. Nogle steder rejser klipperne sig direkte op ad havet som grønklædte mure, mens gamle templer andre steder vidner om øens fortid. Sukker, kaffe og taro dyrkes stadig i den frodige jord, der i en lokal joke siges at være så rig, at selv et kosteskaft ville spire her, hvis nogen prøvede at plante det! Forude venter knap to ugers tropisk eventyr i en af verdens smukkeste ø-grupper.

Hawaii - Waimea strand, Kauai

Trods Kauai begrænsede størrelse, er der stor forskel på de forskellige dele af øen. Langs kysten findes mange små kystbyer og glimrende strande, og det er let at tage bilen og prøve strandene på sydkysten eller nordkysten, hvis I skulle have lyst til det. Flere steder rundt om på øen er det desuden muligt at udforske kysterne i havkajak, iført maske og snorkel eller fra et surfbræt på nogle af de bedste bølger i hele Hawaii. En tur øen rundt vil også tage jer forbi levn fra den rige oprindelige kultur.

Men det er inde i landet, at Kauai for alvor viser sin pragt frem – og ingen steder tydeligere end ved øens mest storslåede naturfænomener: Fern Grotto, Na Pali-kysten og Waimea Canyon. Førstnævnte kan nås med båd ad en jungleflod, der snor sig som en blå slange gennem de evigt grønne landskaber. Na Pali-kystens regnskovsklædte klipper derimod nydes bedst til fods, om end der er alternativer. Waimea Canyon er Kauais mest storslåede landskab. En kolossal tropisk kløft med rødlige, eroderede klippefremspring og brusende vandflad, der tåler sammenligning med selveste Grand Canyon.

Kauais storslået natur er naturligvis ikke gået uopdaget hen. Siden James Cook lagde til her, har mange besøgende forelsket sig i øens skønhed. Nogle endda uden at vide, at det var Kauai, de så på. For Hollywood har brugt Kauais vilde natur flittigt i film som South Pacific, Indiana Jones, Jurassic Park, King Kong og Tårnfuglene. Også Elvis fandt kærligheden på Kauai i filmen Blue Hawaii fra 1961, hvor sangen “Can’t Help Falling in Love” meget passende stamme fra. Så det er i høj grad værd at bruge mindst en af dagene på at udforske øens indre. Enten i bil eller på en af de mange glimrende vandreture til vandfald og udsigtspunkter. Mountainbike, rideture eller kajaksejlads på floderne er andre spændende muligheder for at komme tæt på de tropiske omgivelser. Lyder alt dette for aktivt, er en helikoptertur over Waimea Canyon et fænomenalt alternativ.

Kauai - Hawaii

Fra Kauai går turen videre mod Honolulu som ligger på øen Oahu, hvor den berømte strand Waikiki Beach venter. Her bliver du indlogeret på dit hotel for de kommende 4 nætter. Hotellet ligger naturligvis ved den berømte Waikiki Beach.

USA - Hawaii - Maui - Dans

Med navne som Pearl Harbor, Waikiki Beach og Honolulu er Oahu indbegrebet af Hawaii. Solelskere strømmer hertil for at nyde de dejlige strande. Surfere fra hele verden drømmer om at prøve kræfter med nordkystens enorme bølger, og dykkere og snorklere begejstres igen og igen over de fantastiske koralrev, hvor fisk i alle størrelser og faconer svømmer ind og ud mellem farvestrålende koraler. Det var Oahu, der satte Hawaii på verdenskortet, og øen er stadig blandt de mest populære i ø-gruppen.

Men Oahu har i dag udviklet sig til at være meget mere end den perfekte tropedrøm. Honolulu er en dynamisk og helt igennem multietnisk storby, hvor lokale hawaiianske traditioner møder kulturelle strømninger fra hele verden. Oahu er hjem for ¾ af alle Hawaiis indbyggere, og intet andet sted i øgruppen finder I samme udbud af restauranter, butikker og aktiviteter som her. Spis dampende varm nudelsuppe i Chinatown, shop i hippe designerbutikker i down town eller oplev traditionelle Hawaii-bands optræde iført blomstrede skjorter. De sker altid noget på Oahu. Men det er også her, I kan nyde en kølig cocktail ved solnedgang i fred og ro, finde mennesketomme strande i afsidesliggende bugte eller opleve historien og tragedierne ved angrebet på Pearl Harbor.

Fyrtårn på Oahu

Det er tid at lægge pulserende Honolulu bag jer og kigge fremad mod nye oplevelser på øen Hawaii – lokalt også kendt som Hawaii Island. Øen ligger kun en kort flyvetur sydøst for Oahu, men der er en verden til forskel på de to øer! Er vejret klart, er det en flot flyvetur hen over ø-gruppen og Stillehavet, inden I lander på Hawaiis største ø. På Hawaii Island har I en lejebil til rådighed under hele opholdet. Denne står klar i lufthavnen, og inden længe kan I køre mod jeres lækre strandhotel i byen Kailua Kona for de næste fire nætter.

Forfatteren Mark Twain besøgte Kailua Kona i 1866 og beskrev byen som en søvndyssende samling af græshytter mellem høje kokospalmer. Meget er sket sidenhen, og selvom Kailua Kona stadig er en mindre by, tilbyder den alle de faciliteter der sikrer en god ferie. Ikke mindst når mørket falder på, og lysene tændes i de mange butikker og restauranter.

Hawaii - Big island

Det er svært ikke at forelske sig hovedkulds i Hawaii Island, der er mere end dobbelt så stor som alle de øvrige Hawaii-øer til sammen. Også landskaberne er større her end på de mindre naboøer. Fra smukke kyststrækninger til frodige, grønklædte bjergskråninger. Og fra sneklædte bjergtoppe til rå vulkanske lavamarker, hvor strømme af rødglødende lava konstant modeller landskabet i surrealistiske former. I kan endda gå under jorden i gange formet af lavastrømme eller slappe af på vidunderlige tropestrande, hvoraf nogle er farvet sort af den vulkanske aktivitet. Hawaii Island har det hele, og med bilen til rådighed har I alle muligheder for at komme rundt og opleve den fantastiske mangfoldighed af landskaber og aktiviteter, øen tilbyder.

Bilen er ideel til at udforske Hawaii Island, men øen tilbyder også en lang række andre aktiviteter, der er værd at overveje. Kajakture i de stille bugter er meget populære, både dykning og snorkling er i verdensklasse, og lystfiskere fra hele verden kommer hertil for at prøve lykken med dybhavsfiskeri. Men blue marlin og andre eftertragtede fisk er ikke de eneste, der holder til i bølgerne. Fra januar til marts kommer omkring 10.000 pukkelhvaler til disse varme farvande for at yngle. Er der hvaler i området tilbydes hvalsafarier, der lader jer komme tæt på havets godmodige kæmper.

På land er mulighederne næsten endnu større. Udforsk de skovklædte bjergsider på mountain bike eller tag en runde på en af øens mere end 20 golfbaner. Gå under jorden i seks af verdens 10 længste lava-tunneller eller arranger en ridetur mellem cowboys og kvægfarme nær Waimea. Vandremulighederne er også fantastiske. Hvor ellers kan man vandre fra sneklædte tinder ned gennem tæt tropisk regnskov til rå klippekyster, hvor glohede lavastrømmene spruttende vælter ned i Stillehavets bølger? Andre ruter vil tage jer forbi aktive vulkankratere, gennem lavaørkener og over åbne græssletter til prisvindende kaffeplantager og mystiske tågeskove.

Landskaberne, kulturen, klimaet og de mange aktivitetsmuligheder er alle sammen med til at give Hawaii Island sin unikke charme, der har fået mange til at udnævne den som ‘Den mest hawaiianske af alle Hawaiis øer’. Sådant et udsagn vil altid være åben for debat. Men sikkert er det i hvert fald, at Hawaii Island er en af de mest varierede og mest forførende af alle Hawaiis tropeøer.

Rejser til USA - Hawaii

I skal nu tage afsked med Hawaii, og påbegynde hjemrejsen. Flyrejsen hjem til Danmark går via det amerikanske fastland, og det er derfor muligt at gøre et stop i f.eks. Los Angeles, San Francisco, eller i New York.

Har I valgt at tage tilbage til Danmark uden stop, ankommer I i Danmark denne dag.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jan 2019 - 19 jun 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 16.395 kr.
Rejseperiode
20 jun 2019 - 15 aug 2019
ved 2 voksne
fra 29.495 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 20.895 kr.
Rejseperiode
16 aug 2019 - 14 dec 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 16.395 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Hawaii t/r
 • 2 indenrigsflyvninger på Hawaii
 • Lufthavnsskatter og -afgifter
 • 4 overnatninger på 4* strandhotel på Kauai
 • 4 overnatninger på 4* strandhotel på Waikiki Beach, Honolulu, Oahu
 • 4 overnatninger på 4* strandhotel på Hawaii Island
 • Leje af bil på Hawaii Island og Kauai, inkl. forsikringer og fri km
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Måltider ud over de nævnte
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
 • Drikkepenge, drikkevarer og andre personlige udgifter

 

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Hawaii

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Hawaii

Vi kender de skønneste steder i Hawaii og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel