Florida med stil

Bo på nogle af Floridas lækreste hoteller, nyd friheden med egen bil til rådighed og slap af på smukke paradisstrande.

Rejsen starter i Miami, hvor du bor på The Betsy, der er kendt som et af USA’s bedste hoteller. The Betsy er et lækkert boutique-hotel beliggende på Ocean Drive blandt fashionable luksusbutikker og gode restauranter. Hotellet ligger lige ned til South Beach, som indbyder til afslapning og en forfriskende dukkert. Fra Miami går turen sydpå mod Overseas Highway, der tager dig fra Floridas fastland over intet mindre end 42 broer til det charmerend Key West. Har indlogeres du på Casa Marina Resort, som er en sand MarcoPolo-favorit. Hotellet ligger på en smuk privat strand flankeret med slanke palmetræer. Hotellets to pools ligger lige ved stranden, og i spa’en kan du lade dig forkæle med massage og diverse behandlinger. Nyd fem dage med afslapning, god mad, vandsportaktiviteter og shopping i Key Wests små butikker, inden turen går tilbage mod Miami.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod vidunderlige Miami, hvor din Hyundai Santa Fe (eller lignende) holder klar til afhentning i lufthavnen. Det er naturligvis muligt at vælge en anden bilkategori, hvis du eksempelvis foretrækker en åben Mustang. Herfra er der kun kort vej til det fantastiske hotel The Betsy, hvor du skal bo de kommende 5 nætter.

Dette fantastiske boutique-hotel har direkte strandadgang og ligger placeret blandt luksusbutikker, restauranter og underholdning på Ocean Drive. Der tilbydes afsides pool i gårdhaven, topmoderne fitnesscenter og concierge-personale på stedet.

Samtlige værelser har friske blomster, original kunst, trægulve og lækre værelser. Der er også fladskærms-tv og minibar.

På The Betsys tagterrasse, Ocean Deck, serveres der cocktails, og der er desuden havudsigt samt pool. I Wellness Garden er der spafaciliteter, massage og yoga ved solopgang. Alt dette har sikret hotellet et række priser og udmærkelser. Blandet andet har det anerkendte rejsemagasin Condé Nast Traveler udnævnt The Betsy som et af verdens bedste hoteller.

USA - Florida - Miami - Betsy Hotel

Du har fire hele dage til at nyde sol, shopping og strand på Miami Beach. Temperaturen her svinger mellem 22 og 30 grader året rundt – og du er jo i Florida, som er et af de steder i verden, der får flest solskinstimer.

Miami er Floridas mest berømte badeby, og mange amerikanske kendisser kommer hertil for at nyde det skønne klima. Stranden i South Beach er fin, og både Lincoln Road Mall og Ocean Drive byder på uanede shoppingmuligheder. Her er også et hektisk natteliv med flere trendy natklubber. Og vil du at se lidt mere af Florida, kan det nemt lade sig gøre, da du har bil ved hånden.

USA - Florida - Miami, Art deco

I dag venter en spektakulær køretur ad den berømte Overseas Highway til Key West. Turen byder på ikke færre end 42 broer undervejs, og den længste er hele 11 kilometer lang. Sammenlagt tilbringer du 15 procent af køretiden over vand, så det gælder om at nyde udsigten.

Vel fremme i Key West venter det 4-stjernede Casa Marina Resort, hvor du bor med balkon og havudsigt.

Casa Marina Beach & Resort Club Waldorf Astoria er en ægte MarcoPolo-favorit. Her finder du et lækkert, historisk resort fra 1920’erne. Det ligger på en privat strand. Der tilbydes massage og to pools ved havet blot syv minutters kørsel fra Duval Street. Værelserne har klassisk indretning med fladskærms-tv, eget badeværelse, kaffefaciliteter og et lille køleskab.

Spa al Mare byder på et udvalg af massage, ansigtsbehandlinger og aromaterapi. Der er også nem adgang til havfiskeri, windsurfing og vandsportsaktiviteter fra Casa Marina Beach & Resort Club.

Når sulten melder sig, serveres frisk fisk og skaldyr med havudsigt på Sun Sun Restaurant, og du kan få morgenkaffe, kager og morgenmads-sandwiches på Flager’s Café. RUMba tilbyder en bred vifte af rom samt husets egne krydrede Plantain-bananchips.

USA - Florida - The Keys

Du har godt med tid i Key West, som er juvelen på Florida Keys og endestation for U.S. 1 og Overseas Highway.

Key West har masser af tilbagelænet caribisk charme, hvilket du ikke finder andre steder i USA. Hvide træhuse, fine haver, amerikanske flag og verandaer fyldt med liv. Søg op i sidegaderne og nyd det! Det er her, du for alvor finder Key Wests særlige sjæl.

Key West Golf Club ligger 13 minutters kørsel fra dit hotel og byder på 18 huller. Der er cykling, fiskeri, kajaksejlads og meget andet i Zachary Taylor Historic State Park blot 11 minutters kørsel væk.

Casa Marina Beach & Resort Club Waldorf Astoria, Key West, Florida

Det er tid at tage afsked med tropiske Key West og sætte kursen tilbage mod Miami, hvor bilen afleveres i lufthavnen og hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark efter en luksusrejse fyldt med oplevelser og forkælelse.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 dec 2018 - 31 mar 2019
ved 2 voksne
fra 29.495 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 apr 2019 - 19 jun 2019
ved 2 voksne
fra 22.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
20 jun 2019 - 11 aug 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
12 aug 2019 - 30 nov 2019
ved 2 voksne
fra 22.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse Danmark (København) til Miami
 • 10 dages leje af Hyundai Santa Fe SUV eller lign. inkl. ansvars- og kaskoforsikring, fri km, ekstra fører samt første tank benzin.
 • 5 nætter på The Betsy ved South Beach i Superior værelse med balkon
 • 5 nætter på Casa Marina Resort, The Waldorf Astoria Collection i dobbeltværelse med balkon og havudsigt
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Vejskatter
 • Resort fees, betales lokalt
 • Visum til USA

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Florida

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Florida

Vi kender de skønneste steder i Florida og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel