I bil gennem Alaskas vildmark

Alaskas natur er de fleste steder lige så rå og vild, som da de første opdagelsesrejsende, nybyggere og guldgravere kom hertil for mere end hundrede år siden. Men i dag er det muligt at opleve den storslåede natur i en komfort, tidligere tiders rejsende kun kunne drømme om. På denne rejse kører du i egen bil, hvilket giver rig mulighed for at stoppe undervejs for at vandre eller nyde udsigten. Du bor også på nogle af Alaskas bedste hoteller, der ofte ligger med en forrygende udsigt over landskaberne.

Fra Anchorage kører du først nordpå til Denali National Park, hvor du udforsker de åbne landskaber og det rige dyreliv på en guidet heldagstur til fjerne hjørner af parken. Flere store naturoplevelser venter længere mod syd i Talkeetna, inden du fortsætter til Kenai-halvøens gletsjerfyldte kyster, frodige skove og dramatiske kystbjerge. Du overnatter både i Girdwood, Homer og Seward, så du har god tid til at udforske dette spændende område. Blandt andet på en sejltur langs kysten på udkig efter hvaler, spækhuggere og andre dyr. Men du kan også vandre, køre i hundeslæde, flyve i helikopter over bjergene eller besøge fjerntliggende naturområder på ture med fly. Tilbage i Anchorage kan du nyde storbyens glæder eller fuldende rejsen med en tur i vandfly til Brooks Falls, hvor bjørne fisker efter laks i de små vandfald.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du vestpå mod Anchorage. Grundet tidsforskellen lander du samme dag tids nok til at få de første indtryk af byen allerede i dag. Grundlæggelsen af Anchorage går tilbage til 1914, hvor den startede som en teltlejr ved jernbanen. I dag er byen vokset til at være en moderne storby med cirka 300.000 indbyggere, hvilket er omkring halvdelen af hele Alaskas befolkning. Alligevel fornemmer man tydeligt, at Alaskas vildmark venter lige uden for bygrænsen. Vel fremme får du udleveret din bil lufthavnen, så du let kan køre til hotel Marriott, hvor du indlogeres for de kommende to nætter. Marriott er et moderne luksushotel med en perfekt beliggenhed i hjertet af byen.

USA - Alaska - Anchorage

Hele dagen er fri til at udforske Anchorage på egen hånd. Et godt sted at starte kunne være Alaska Native Heritage Center, hvor du introduceres til Alaskas oprindelige befolkning. Du kan også dykke ned i byens historie på Anchorage Museum of History and Art, eller gå en tur i byens botaniske have. Helt andre oplevelser venter ved marinelufthavnen på Lake Hood. I sommerens højsæson lander og letter op mod 800 vandfly om dagen fra fjorde og søer omkring Anchorage. For mange små samfund langt ude i vildmarken er dette den eneste kontakt med omverdenen. Alt dette kan du høre mere om på byens luftfartsmuseum, der også huser adskillige legendariske flyvemaskiner.

USA Anchorage

Du får de første indtryk af Alaskas vilde natur, når du lægger Anchorage bag dig og begiver dig nordpå ad George Parks Highway mod et af turens helt store højdepunkter: Denali National Park. Highways i Alaska må ikke forveksles med de seks-sporede motorveje, der findes andre steder i USA. Highways er her langt mindre, og trafikken er betydelig lettere. Der er ofte langt mellem byerne, og de vilde, uberørte landskaber synes at fortsætte i det uendelige i alle retninger. Dagens mål er Grande Denali Lodge, der ligger på et højdedrag med en forrygende udsigt over de vidtstrakte landskaber. Dette er den perfekte base for de kommende dages udforskning af områdets vilde natur. Dagens distance ca. 400 km.

USA - Alaska - Denali - National Park

Fra morgenstunden sætter du dig til rette i nationalparkens bus, der vil føre dig dybt ind i et af Alaskas mest storslåede naturområder. Her strækker tundraen sig mod horisonten, hvor Nordamerikas højeste bjerg, Mount McKinley, hæver sig 6.194 dramatiske meter mod himlen. Toppen er dækket af sne hele året, hvilket er et storslået skue mod den klare blå himmel. Selv hvis skyer har lagt sig over Denali, er parken fantastisk smuk. Ikke mindst i sommermånederne, når tundraen står i fuldt flor. Omkring 40 pattedyrsarter og hele 167 fuglearter er registreret i parken, og da Danali aldrig har været brugt som jagtområde, er dyrene her mindre bange for mennesker. Derfor er chancerne for at opleve bjørne, elge, rensdyr og bjergfår større her end de fleste andre steder i staten. Med ombord er en dygtig guide, der fortæller om naturen og hjælper med at spejde efter dyrelivet. Målet er at køre helt til det afsidesliggende område Kantishna, hvor du har to timer til at vandre eller lede efter guld i floden, inden turen går tilbage gennem nationalparken til lodgen. Hele turen tager typisk mellem 12 og 13 timer, så frokosten nydes undervejs.

Alaska - Denali National Park

Det er værd at bruge formiddagen i de smukke omgivelser omkring Grande Denali Lodge, inden turen atter går sydpå ad hovedvejen. Dagens mål er Talkeetna, hvor du indlogeres på Talkeetna Alaskan Lodge. Også denne lodge består af charmerende træbygninger omgivet af vild natur. Fra lodgens terrasse har du en flot udsigt mod Mount McKinley i horisonten, og området omkring lodgen indbyder til vandreture. Den sydlige del af Denali National Park er ikke langt fra hotellet, så der er rig mulighed for flere store naturoplevelser i dag. Men du kan også vælge at slappe af og nyde eftermiddagen på den dejlige terrasse eller indendørs foran den enorme pejs. Dagens distance ca. 250 km.

Alaska Talkeetna

Turen fortsætter sydpå denne formiddag forbi Anchorage og videre til Girdwood, der ligger smukt i en dal ned til fjorden Turnagain Arm. Girdwood kan føre sin historie tilbage til guldfeberen i 1890’erne, hvor byen levede af at levere proviant og udstyr til guldgraverne. I dag er det dog naturen omkring byen, der lokker folk til. Ikke mindre end syv gletsjere præger landskaberne omkring byen, og Girdwood er et godt udgangspunkt for udforskning af Chugach National Forest, der er populær blandt både vandrer, lystfiskere og naturfotografer. Vel fremme indlogeres du på Alyeska Hotel, der ligger ned til en lille sø i en frodig dal med bjergene i baggrunden. Resten af dagen er fri til at nyde de skønne omgivelser på egen hånd. Dagens distance ca. 250 km.

Alaska - Girdwood

Med en hel dag til rådighed har du god tid til at udforske naturen omkring Girdwood. Enten på gåture eller køreture på egen hånd. Eller på en af de mange organiserede ture, der udbydes i området. Det kunne være en helikoptertur over Chugach-bjergene eller en tur i hundeslæde på en af de nærliggende gletsjere, der nås med helikopter (ture er ikke inkluderet). Lyder dette lidt for aktivt, byder hotellet på rigeligt med faciliteter til en afslappende dag fyldt med forkælelse. Eksempelvis en glimrende pool, en vanedannende spa-afdeling og en prisvindende gourmetrestaurant på toppen af et nærliggende bjerg.

USA - Alaska - ørn

Endnu en flot køreture venter i dag, når du fortsætter sydpå mod byen Homer på Kenai-halvøen. Turen tager dig først igennem Chugach National Forest og siden langs havet, hvor du belønnes med flotte udsigter over Cook Inlet. Dyrelivet i dette område er særdeles rigt, og både bjørne, elge, caribou og et væld af andre dyr holder til i de dybe skove og langs kysterne. Så det er værd at tage sig god tid og nyde naturen undervejs. Homer ligger ned til vandet i bunden af en lille fjord, hvor stejle bjerge rejser sig op ad havet. Bjergene er snedækkede en god del af året, og på en klar dag er udsigten fra byen forrygende! Ikke mindst fra dit hotel, Land’s End Resort, der ligger ned til havet. Dagens distance ca. 300 km.

USA - Alaska - Homer

Du har hele dagen til at nyde de fantastiske omgivelser. Uden for byen venter fjorde, bjerge og gletsjere på at blive udforsket på forskellig vis. Cykling, fisketure, kayaksejlads er blot nogle af de mange muligheder i området, der også byder på bjørne- og hvalsafarier. En meget spændende mulighed er en safari-ekspedition med fly til Katmai eller Lake Clark National Park, der begge byder på masser af uberørt natur og ikke mindst muligheden for at komme tæt på de store bjørne, hvidhovede havørne, ræve og en række andre dyr (ikke inkluderet).

Homer by er i sig selv også et besøg værd. Byen tiltrækker en del kunstnere, hvilket er med til at give den sin særlige atmosfære. Kulturlivet blomstrer, og byens museer, teatre og musikscene har altid spændende oplevelser at byde på. Endelig er Homer et glimrende sted at spise, og for en by med under 6.000 faste indbyggere er udvalget af gode restauranter meget imponerende.

USA - Alaska - Kenai Fjords National Park - Seward - Exit Glacier

I fugleflugtslinje er der ikke langt fra Homer til Seward, der ligger på østkysten af Kenai-halvøen. Men vejen fører dig næsten hele halvøen rundt, inden du kan trille ind i den spektakulært beliggende by. Og godt for det! For det giver dig mulighed for at udforske mere af Chugach National Forest samt Kenai Fjords National Park, der er et af de mest imponerende naturområder i denne del af Alaska. Et godt sted at stoppe kunne være Trail Lake ved Moose Pass, der byder på et klassisk Alaska-landskab med en smuk sø omkranset af vilde bjerge. Hold øjnene på stilke, for elge ses jævnligt nær søen. I Seward indlogeres du på Seward Windsong Lodge; en charmerende lodge bygget i træ, der falder godt ind i den vilde omkringliggende natur. Dagens distance ca. 250 km.

Alaska - Seward

Dagen byder på en fantastisk sejltur langs de gletsjerfyldte kyster i Kenai Fjords National Park. Turen fører dig til enten Ajalik Glacier eller Holgate Glacer. Gletsjerne er bestemt et højdepunkt på sejlturen, men en stor del af oplevelsen er lige så meget bare at stå på dækket og nyde synet af de fantastiske kystlandskaber, der glider forbi i en ubrudt strøm. Dette område er særdeles rigt på dyr både over og under vandet, så mulighederne for at se eksempelvis pukkelhvaler, spækhuggere eller søløver er i høj grad til stede. Hold også udkig efter sæler og havoddere i havoverfladen samt søpapegøjer på himlen. Frokosten serveres undervejs, inden skibet igen lægger til i Seward efter omkring seks timers sejlads.

USA - Alaska - Kenai Fjords National Park

Fra Seward sættes kursen tilbage mod Anchorage. Det er en flot køretur med mange gode steder at stoppe undervejs. Efter så mange dage i den vilde natur og småbyer, virker Anchorage pludselig som en rigtig storby. Efter indlogeringen på hotel Marriott er resten af dagen fri til at nyde storbyens glæder. Dagens distance ca. 225 km.

USA - Alaska - Kenai Fjords National Park - havodder

Dagen er til fri disposition i Anchorage. Men har du lyst til flere store naturoplevelser, kan det i høj grad anbefales at tage på en bjørnesafari med fly til Katmai National Park. Turen starter tidligt fra morgenstunden med en halvanden times flyvetur over vildmarken i et lille fly. Ved ankomsten til King Salmon eller Kulik skifter du til et vandfly, der flyver dig de sidste 20 minutter til Brooks Camp i hjertet af Katmai National Park. Dette er et af de mest storslåede naturområder i Nordamerika. Vulkaner hæver sig over de uberørte landskaber, og floderne bugner af laks, der kommer hertil på den farefulde færd til deres gydepladser. Sidstnævnte har området mest berømte beboere for længst fundet ud af, og hvert år fra juli til september samles brune bjørne i stort antal langs floderne for at tage for sig af den uendelige strøm af fisk, der svømmer forbi. De fiskende bjørne er en af de mest ikoniske oplevelser i Alaska, og ingen steder opleves dette bedre end her. Sidst på dagen vender du tilbage til Anchorage. Bjørnene er vilde dyr, og der er ingen garanti for, at de fisker på netop den dag, du besøger parken. Chancerne er dog størst fra juli til september (Turen er ikke inkluderet).

USA - Alaska - Katmai

Det er tid at tage afsked med Alaska. Så når tid er, kører du tilbage til lufthavnen i Anchorage. Her afleveres bilen, og hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark fyldt med store naturoplevelser.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jun 2019 - 19 jun 2019
ved 2 voksne
fra 37.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
20 jun 2019 - 15 aug 2019
ved 2 voksne
fra 38.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
16 aug 2019 - 7 sep 2019
ved 2 voksne
fra 37.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse Danmark – Anchorage t/r
 • Lufthavnsskatter og-afgifter
 • 13 overnatninger på gode 3-4 stjernede hoteller
 • 14 dages leje af bil inkl. ansvars- og kaskoforsikring, fri km og første tank benzin (bilstørrelse afhænger af antal rejsende)
 • Kørselsvejledning over ruten, inkl. kort og brochurer
 • Heldagstur (ca. 12 timer) med bus ind i Denali National Park inkl. frokost
 • Kenai Fjords Cruise (ca. 6 timer) fra Seward inkl. frokost
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Drikkepenge, drikkevarer og andre personlige udgifter
 • Udflugter udover de nævnte (mulighed for tilkøb – spørg ved bestilling)

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til USA

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til USA

Vi kender de skønneste steder i USA og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel