Rejser til Florida: Solskin, badeferie og art deco

En rejse til Florida bliver med sikkerhed en ferie med stort F. Her er strande, godt klima og masser af aktiviteter for rejsende.

Det er ikke for ingenting at Florida kaldes “the Sunshine State” – her er nemlig varmt, tropisk og solrigt året rundt. Er I til storbyliv, pastelfarver og art deco-stil har Miami det hele. Er i mere til afslapning på stranden, strækker den smukke kystlinje med hvide sandstrande sig næsten 1200 km. Naples og Fort Myers har nogle af de bedste strande i verden, og her kan man endda være heldig at se delfiner. Øerne ved Florida Keys strækker sig ned mod Den Mexicanske Golf, hvor I kan snorkle, dykke eller bare nyde den afslappede stemning i en hængekøje. Har I børnene med, kan I besøge Disney World i Orlando, som også byder på mange andre forlystelser. Kort sagt har Florida noget for alle aldre og alle interesser.

Vi glæder os til tilrettelægge jeres Florida rejse.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Miami

Miami er lig hvide sandstrande, svajende palmer og en livsstil, der leves udendørs langs vandet. Alt dette skal I naturligvis opleve, men prøv også at udforske Miamis øvrige sider.

For eksempel South Beach, der er fyldt med butikker og restauranter. Dette område har været brugt som location i adskillige film, og det er forståeligt populært hos byens indbyggere.

Helt andre oplevelser venter i bydelen Little Havana, der oser af cubansk atmosfære. Også Coral Gables er et ualmindeligt stemningsfyldt kvarter. Et andet unikt område er Coconut Grove, der i 60’erne og 70’erne var et populært kvarter for hippier og intellektuelle.

Man kan næsten ikke rejse til Florida uden at shoppe. Prøv for eksempel Lincoln Road Mall, hvor 175 specialbutikker tilbyder alt mellem himmel og jord. Også Bayside Market Place kan anbefales. Her finder I et væld af aktiviteter og butikker af enhver art.

Lyder alt dette for aktivt, er man i Miami aldrig langt fra en hyggelig café eller strandbar, hvor den tropiske stemning og det farverige gadeliv kan nydes over en kop kaffe eller en kølig drink.

Orlando

Indtil Disney World åbnede i 1971, tiltræk Orlando sig ikke synderlig opmærksomhed. Men siden dengang har Mickey Mouse og hans venner fået selskab af en lang række andre forlystelsesparker af forskellig art, hvilket har gjort byen til en af verdens mest populære destinationer i Nordamerika.

Forlystelsesparkerne er gennemførte ned til mindste detalje og er bestemt ikke kun møntet på børn. Tværtimod går både børn og voksne som regel derfra med et smil på læben.

Tag for eksempel på opdagelse i filmens verden i Universal Studios og MGM Studios, tag på safari i Animal Kingdom, eller oplev et lille stykke af fremtiden i Epcot Center.

Sidste skud på stammen er det imponerende The Wizarding World of Harry Potter, hvor I kan genopleve Hermiones, Harrys og Rons fantastiske eventyr i det magiske univers fra filmene.

Med sine utallige vandruchebaner og enorme svømmebassiner er vandlandet Wet ‘n’ Wild et sikkert hit på en varm dag. Eller hvad med at stå ansigt til ansigt med alligatorer i Gatorland?

Besøg også Kennedy Space Center. Det er herfra de store rumekspeditioner bliver sendt af sted, og man kan ikke undgå at mærke suset, når man ser de enorme bygninger og raketter. Her kan I komme tæt på astronauternes liv på en rundvisning i Space Station Exhibit og Rocket Garden, hvor rumfartøjer fra alle stadier af rumforskningen skildrer dens historie.

Key West

Via The Overseas Highway og de mange broer kommer I til Key West, der er USA’s sydligste punkt. Byen ligger tættere på Havanna på Cuba end Miami, og atmosfæren er meget anderledes end i det øvrige USA. Livsstilen og atmosfæren er næsten mere vestindisk end amerikansk.

Byen er en turistmagnet, men der er noget ved Key West, der betyder, at det ikke gør så meget. Kommer I lidt væk fra hovedgaden Duval Street og bevæger I ind i for eksempel Bahama Village, er det som at komme til en helt anden verden.

Key West har altid tiltrukket mange kunstnere og forfattere. Ernest Hemingway boede her i en lang periode, og hans hus er i dag et museum. Skråt over for Hemingways hus ligger byens fyrtårn fra 1848. Fra toppen er der en smuk udsigt over byen og havet. The Little White House, der var præsident Trumans feriebolig, er også et besøg værd.

Sidst på eftermiddagen begynder gademusikanter, artister og gøglere at gøre sig klar på Mallory Square. Det hele kulminerer, når solen sænker sig i horisonten. Slut for eksempel dagen af på Hemingways favoritbar, Sloppy Joe’s.

Naples

Byen Naples ligger i det syd-vestlige Florida, og er omgivet af Den Mexicanske Golf mod vest, og mystiske Everglades mod syd.
Strandene ved Naples er nogle af de bedste i verden, så nyd aktiviteterne på stranden eller til vands. Oplev for eksempel delfinerne lege i vandoverfladen, tag på sejlture, nyd en forfriskende dukkert eller pak fiskegrejet og prøv lykken.

For eventyr på land byder Naples ligeledes på mange oplevelser. Nyd for eksempel jeres frokost på en charmerende diner eller på en fem-stjernet restaurant. Smagsindtryk fra hele verden er tilgængelige i Naples.

Kan I lide at shoppe er der også nok at gå i gang med; lige fra eksklusive butikker til store indkøbscentre. Naples er også hjemsted for verdensklasse underholdning med Napoli Philharmonic Center for the Arts og mange teatre.

Der findes talrige golfbaner omring Napels, der er designet af de helt store spillere, som Palmer, Nicklaus, Norman og Hills. I finder desuden et væld af rekreative områder, fra legepladser til tennisanlæg og parker.

Fort Myers

Fort Myers er en charmerende badeby på Floridas Golfkyst. Her kan I nyde nogle timer på byens gode strand, besøge en af de mange restauranter eller caféer og lade jer underholde på byen musiksteder om aftenen.

Tag for eksempel på oplevelse på Sanibel Island, der ligger ud for Fort Myers Beach. Her kan I udforske øens smukke natur på en lejet cykel eller på rulleskøjter.

Opfinderen Thomas Edison, der blandt andet opfandt glødelampen og grammofonen, havde en bolig i Fort Myers, der i dag er et museum. Henry Ford boede lige over for Edison – også hans hus er åbent for offentligheden.

Sarasota

Uanset om I er i Sarasota en enkelt dag eller en uge, har byen et væld af faciliteter og samtidig en slags landsbystemning, der gør stedet til et dejligt sted at holde ferie.

I centrum kan I opleve byens storbypuls, og langs vandet er der ligeledes et væld af aktiviteter. Tag for eksempel på fisketur, nyd en forfriskende dukkert eller begiv jer ud på opdagelse i kajak.

Er I mere til de indendørs aktiviteter, finder I adskillige museer, gallerier og en opera. Efter en oplevelsesrig dag med shopping, vandsport eller museumsbesøg kan I nyde en dejlig middag på en af byens mange fine og forskelligartede spisesteder.

Der er virkelig noget for enhver smag og for alle aldre i Sarasota.

St. Petersburg

St. Petersburg tiltrækker besøgende langvejs fra. De fleste kommer for at opleve de smukke strande og byens museer og gallerier. Her finder I blandt andet det ikoniske Dali Museum, der viser Salvador Dalis arbejde i en fantastisk, surrealistisk ny bygning med en flydende geodætisk kuppel kendt som Enigma.

Parken Fort De Soto ligger en kort køretur sydpå fra St. Petersburg. Her finder I nogle af verdens bedste strande, så nyd den smukke natur fra strandbredden, eller udforsk vandene omkring parken i kajak.

20 kilometer nord-vest for St. Petersburg ligger Clearwater, hvis strande er kendt som nogle af landets bedste. Begrav tæerne i det hvide sand eller tag en forfriskende dukkert i det krystal-klare vand.

Snak Florida med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Florida. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Florida.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel