Rejser til Vancouver: En af verdens smukkeste byer

En rejse til Vancouver er en rejse til en af verdens smukkeste byer, hvilket i høj grad kan tilskrives den smukke beliggenhed med vandet på den ene side og de snedækkede bjerge på den anden.

Byen består af mange forskellige bydele med hver deres karakter, stemning og kulturer. De mange etniciteter afspejles også i byens mange forskellige restauranter, hvor I kan smage på hele verden.

Det centrale Vancouver er ikke større, end I kan gå rundt til det meste eller tage en tur med busserne eller monorailen.

Besøg underholdende Canada Place, historiske Gastown omkring Water Street eller det centrale Stanley Park med de mange aktivitetsmuligheder. Lej cykler og tag på tur langs vandet rundt om Stanley Park. Eller brug nogle timer i selskab med Nordvestkystindianerne på Museum of Anthropology og se totempæle, masker og indiansk kunst af høj klasse.

Tag gondolen op til Grouse Mountain, og nyd den fantastiske udsigt over Vancouver. Inkluderet i billetten til gondolen er desuden indgangen til Theatre in the Sky, hvor der vises en film om Vancouver og den oprindelige befolkning. Herudover kan I se et skovhuggershow og møde de brune bjørne, der holdes på sikker afstand bag et hegn.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Oplevelser i Vancouver

Snak Vancouver med os - tættere på dit eventyr

Karin Rasmussen deler hellere end gerne ud af sin store viden om Vancouver. Så tag en snak med Karin Rasmussen om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Vancouver.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel