Rejser til Toronto: En multietnisk millionby

En rejse til Toronto er en rejse til Canadas største by, som også er landets vigtigste set fra et økonomisk perspektiv. Desuden finder I her et rigt kulturliv inden for blandt andet film, teater og museer. Er I interesseret i kunst, bør I besøge Art Gallery of Ontario, men er det mere ishockey, der trækker, så læg vejen forbi Hockey Hall of Fame.

På Royal Ontario Museum kan I desuden opleve høvding Sitting Bulls hovedbeklædning, koreansk kunst og skeletter af uddøde kæmper fra en fjern istid.

Mere end 100 forskellige etniske grupper har slået sig ned i Toronto gennem tiden, og mange af dem har deres helt egent kvarter. Besøg for eksempel de spændende bydele Greektown, Litte Italy og Chinatown, hvor I vil høre alverdens sprog blive talt i gaderne.

Torontos moderne centrum, hvor højhuse skyder lodret op i luften, er relativt lille, men et besøg værd. Gå en tur ad Younge Street, der ifølge Guiness Book of Records er verdens længste gade. For enden af gaden finder I færgen til Toronto Islands, Harbour Square Park og havnepromenaden, hvor I kan udforske de mange caféer, gallerier, teatre og specialbutikker.

Fra det 553 m høje CN Tower i centrum får I det helt store overblik over Toronto. Fra toppen af tårnet kan I kigge direkte ned på gaden gennem et glasgulv – hvis nerverne ellers kan holde til det. Ellers kan I nøjes med at nyde den fantastiske udsigt over byen, hvor I på en god dag kan se 150 km væk.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Toronto med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel