Rejser til Canada

Bjerge, skov og søer - med bjørne og hvaler

Rejs til Canada med MarcoPolo. Fra øst til vest er dette land et overflødighedshorn af dramatisk og overvældende natur, og midt i disse storslåede scenerier ligger nogle af verdens smukkeste og mest spændende storbyer.

Når I rejser til Canada, venter der jer storslåede naturoplevelser med flad prærie, himmelstræbende tinder, blikstille søer og dybe skove, og pulsen i Vancouver og Montreal inviterer til storbyeventyr i særklasse. Den imødekommende og venlige canadiske befolkning vil blot være med til at gøre jeres rejse rundt i dette fantastiske land endnu mere uforglemmelig.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Rejseforedrag om Canada

Tag med på en fantastisk rejse til Canada og hør vores Canada-ekspert dele ud af sin enorme viden om landet baseret på ikke mindre end 26 besøg i Canada. I løbet af foredraget hører du om Canadas mange muligheder. Men foredraget vil også indeholde praktiske informationer om at rejse i landet.

Se rejseforedrag

Snak Canada med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Canada

Rejs med Exodus til Canada, der byder på storslåede naturoplevelser. Oplev flad prærie, himmelstræbende tinder, blikstille søer og dybe skove med Exodus. I kan både vælge udfordrende vandreture eller rejser i et mere roligt tempo. Rejserne foregår i grupper og mulighederne er mange.

Gå til Exodus

Praktiske oplysninger om Canada

Tidsforskel til Canada 
Canada er 6 – 9 timer foran Danmark.

Flyvetid til Canada 
Hvor lang tid tager det at flyve til Canada? Der er ingen direkte rutefly mellem Danmark og Canada. Det kan klares med et enkelt stop på omkring 8-9 timer.

Klimaet på Canada 
Klimaet i Canada svinger fra Polar områder i det allernordligste til tempereret klima i syd. Der er 4 årstider som følger Europa. Sommeren er dejlig lune, men i bjergområderne falder der også en del regn.

Trods Mauritius ikke er nogen stor ø, er der nogle lokale forhold, der er værd at have i mente, når rejsen bestilles. Fra maj til oktober er sydkysten typisk lidt køligere end de øvrige kyster på grund af de sydøstlige passatvinde. Østkysten har mere vind end nord- og vestkysten året rundt, men blæsten kan være dejlig i de varmeste måneder.

Sprog på Canada 
Canada har 2 officielle sprog, engelsk og fransk.

Valuta på Canada 
Valutaen i Canada er Canadiske Dollars (CAD). Valuta kan bestilles i banken eller hos et vekselbureau inden afrejse. Der kan hæves penge i hæveautomater som er udbredt overalt på gader og i banker.
Kreditkort kan benyttes stort set overalt, på hoteller, restauranter og forretninger, og de mest anvendte er Visa, MasterCard/Eurocard og American Express.

Drikkepenge på Canada 
Det er kutyme at give drikkepenge i Canada på cafeer og restauranter samt andre som arbejder i servicebranchen. Taxachaufføren skal have 10-12% i drikkepenge. På restaurant giver man 18-20% af beløbet. Det betragtes som særdeles uhøfligt ikke at give drikkepenge, også selvom servicen ikke har været helt i top.

Vaccinationer til Canada 
Det er vigtigt at have de rigtige vaccinationer, inden du rejser mod Mauritius. Derfor henviser vi til de seneste anbefalinger fra Statens Serum Institut – klik her.

Det er påkrævet at have gul feber-certifikat, hvis du rejser til Mauritius fra et land med gul feber.

Pas og visum til Canada 
Pas: Dit pas skal være gyldigt i den tid, du opholder dig i Canada.
Visum: Der kræves ikke visum til Canada for danske statsborgere. Derimod skal du have en indrejsetilladelse kaldet eTA.
Den koster 7 CAD. MarcoPolo anbefaler at dette gøres senest 14 dage før afrejse. Se også pas- og visumregler på din
rejseplan. Du skal også søge eTA selv om du kun mellemlander i Canada samt hvis du planlægger at krydse grænsen til
USA. eTA til Canada kan søges her.

Visumreglerne kan ændre sig med kort varsel, og MarcoPolo anbefaler altid, at du tjekker de aktuelle forhold hos det pågældende lands ambassade. Ovenstående informationer er med forbehold for ændringer.

Bemærk: Ovenstående regler er kun gældende for danske statsborgere med dansk pas. Udenlandske statsborgere bør
konsultere det pågældende lands ambassade. Udenrigsministeriets hjemmeside – klik her.

Elektricitet på Canada 
Canada har 120 volt og stik med brede, flade ben. Medbring eller køb et adaptersæt med varierende valgmuligheder. For en liste over stiktyper verden over – klik her.

Internet på Canada 
Der findes internet og Wi-Fi på langt de fleste hoteller i Canada.

Fotografering på Canada 
Husk at medbringe godt med memory cards og batterier til kamera. Spørg generelt om lov, før du fotograferer mennesker.

Rejseforsikring til Canada 
Det anbefales på det kraftigste at tegne en rejseforsikring, der dækker i forbindelse med sygdom m.m. på rejsen. Kontakt gerne MarcoPolo for vejledning.

Billeje i Canada 
Det er ikke et lovkrav at medbringe et international kørekort, såfremt tekst på kørekort også står på engelsk. Men det anbefales at medbringe et international kørekort. Dette fås hos Borgerservice.
Se også betingelser som er fremsendt med din bekræftelse.

At køre bil/motorhome i Canada:
I Canada bruges km til hastighed og afstand. Der er generelt gode brede veje i Canada. Hastigheden er som i Danmark med mindre andet er angivet. Der findes en del betalingsveje i Canada kaldet Toll Roads. Din lejebil vil være udstyret med en ”brobizz” som afregnes direkte med udlejningsfirmaet når bilen afleveres. På mange hoteller og i byerne betales der for parkering.

Oplevelser i Canada

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel