Udlev cowboy-drømmen på La Reata

Sving jer i sadlen og rid ud over åbne, græsklædte vidder på kvægfarmen La Reata i hjertet af Canada. Her drives kvæget stadig på hesteryg, og cowboyhatten er en naturlig del af påklædningen. Foruden rideture og muligheden for at deltage i livet på ranchen, byder La Reata på forskellige aktiviteter, masser af hjemlig hygge og ikke mindst muligheden for at udleve cowboy-drømmen omgivet af storslåede, tidløse prærielandskaber.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til La Reata bliver I budt velkommen og vist til rette i jeres bjælkehytte, der byder på to dobbeltsenge og privat badeværelse med brusebad. Dernæst er det tid at se nærmere på de fantastiske omgivelser. Ranchen ligger på et stort stykke privat land ved Saskatchewan River og Lake Diefenbaker. Landskabet er åbent og præget af græsklædte bakker, fjerne horisonter og højt til himlen. Ved ankomsten får I udleveret heste, der passer til jeres erfaring som rytter. Har I ingen erfaring i at ride, skal en af ranchens cowboys nok lære jer det. Dernæst er dagen fri, og I kan selv bestemme om I vil slappe af på verandaen eller ride en tur i området, der blandt andet er hjem for hjorte, prærieulve og forskellige rovfugle.

Canada - Saskatoon - La Reata Ranch1

Efter en velsmagende og solid morgenmad har I hele dagen til at nyde det spændende liv som cowboy. Der er altid noget at se til på en ranch som denne, og I er velkomne til at deltage i arbejdet i det omfang, I ønsker. Vil I hellere slappe af, ride en tur eller udforske området til fods, er I selvfølgelig også meget velkomne til det. I kan også prøve lykken med fiskestangen i søen, sejle i kano eller tage en svømmetur. Der er rigeligt at tage sig til på La Reata, og inden I ved af det, er det tid at sætte jer til rette til endnu en skøn middag tilbage på ranchen. Alle spiser sammen. Også folkene fra ranchen, der med glæde fortæller anekdoter om livet som moderne cowboy. Aftenerne tilbringes typisk i saloonen, hvor snakken går i baren over et spil billard. I kan også tage plads omkring bålet eller på verandaen for blot at nyde stilheden, mens stjernerne tændes over prærien.

Canada - Saskatoon - La Reata Ranch

Stå tidligt op og nyd en god morgenmad og få måske plads til endnu en ridetur, inden det omkring middag er tid at sige farvel til cowboy-livet og vende tilbage til den moderne verden.

Canada - Saskatoon - La Reata Ranch

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Canada

Vi kender de skønneste steder i Canada og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
2495 - 2800 kr. pr. person
Spørg om pris
Inkluderet i prisen
  • 2 nætter i bjælkehytte
  • Fuldpension
  • Ranch-aktiviteter
Ikke inkluderet i prisen
  • Flybilletter
  • Transfer
  • Nogle aktiviteter kan koste ekstra

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel