Rocky Mountaineer – Canadas flotteste togrejse

Togrejsen med Rocky Mountaineer har hele otte gange vundet prisen som verdens smukkeste togrejse, og National Geographic har kaldt turen for et af ”The World’s Greatest Trips”. Der er bestemt også tale om en togrejse helt udover det sædvanlige. Ikke mindst på GoldLeaf-klassen. Sæderne er komfortable, servicen er eksemplarisk, og måltiderne serveret i restaurantvognen er et kapitel for sig. Dele af taget af lavet er lavet af glas, og toget kører kun i dagtimerne, så du får mest muligt ud af Canadas enestående natur.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Du stiger om bord på Rocky Mountaineer fra morgenstunden, og snart sætter toget i bevægelse og begiver sig ud på en uforglemmelig togrejse mod Vancouver. Undervejs snor toget sig forbi flere bjergkæder, over et dusin broer, gennem tunneller og langs med søer og kløfter med brusende floder langt under dig. Fra de bløde sæder har du første parket til det hele. Udsynet gennem de store panoramavinduer er perfekt, og dele af taget er også lavet af glas, hvilket kun forstærker oplevelsen af at være midt i naturen. Vil du endnu tættere på naturen, kan du stille dig ud på den udendørs balkon og nyde den friske bjergluft.

Servicen om bord er naturligvis også i verdensklasse, og tjenerne kommer springende dagen igennem med kølig hvidvin, drinks, snacks og hvad vi ellers måtte have lyst til. Undervejs fortæller guiden om de ting, du kører forbi, og inden du ved af det, serveres en lækker frokost i restaurantvognen, mens toget fortsætter gennem bjergene. Efter mange timer med naturoplevelser i verdensklasse triller toget ind i Kamloops, hvor du overnatter på et hotel i hjertet af byen.

Canada - Rocky Mountainee

Næste morgen sætter du dig igen til rette i de bløde sæder på Rocky Mountaineer, og mens morgenmaden serveres om bord fortsætter rejsen mod Vancouver. Denne del af turen byder også på store naturoplevelser, mens landskaberne gradvist skifter karakter. Undervejs fører toget dig gennem cowboy- og ranchland i British Columbias indre og langs to af provinsens store floder, Thompson og Fraser River. Forrevne bjergtoppe og blødt rullende bakker ses i horisonten, men toget støt og roligt kører mod kystbjergene og Vancouver. Frokosten serveres om bord, inden toget fortsætter det sidste stykke langs Fraser-dalen og Fraser-floden til Vancouver, hvor du ankommer ud på dagen.

rocky-mountaineer-canada

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Canada

Vi kender de skønneste steder i Canada og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Video fra Rocky Mountaineer

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
10.795 kr. - 12.895 kr. pr. person
Spørg om pris
Inkluderet i prisen
  • Togrejse med Rocky Mountaineer mellem Calgary/Banff til Vancouver via Kamploops eller omvendt på Gold Class.
  • 2 x morgenmad (om bord på toget).
  • 2 x frokost (om bord på toget).
  • 1 overnatning på hotel i Kamloops.
  • Transport fra togstationen i Kamloops til hotel og retur.

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel