Isbjørne-safari i Canada

Oplev nordlyset danse over tundraen, og kom helt tæt på isbjørne, polarræve og polaregnenes øvrige dyreliv på denne helt unikke isbjørne-safari i Canada. Fra Winnipig flyver I til byen Churchill, der ligger på kanten af ishavet. Her ligger I civilisationen bag jer og rejser langt ud på tundraen, hvor I indlogeres på en helt igennem unik lodge indrettet i specialbyggede tundrakøretøjer. De næste dage går med enestående naturoplevelser i et af verdens mest ufremkommelige og uberørte hjørner.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til Winnipeg, kontakter I hotellet, der henter jer i deres gratis shuttlebus. Da I flyver videre nordpå allerede i morgen tidligt, bor I på et godt turistklassehotel nær lufthavnen. Hvis I har lyst, kan I let tage ind til centrum af Winnipeg, der med sine ca. 700.000 indbyggere, er en ægte storby med alt, hvad der hører sig til at restauranter, caféer og forlystelsesmuligheder.

Denne morgen starter eventyret for alvor, når I flyver langt mod nord til den lille by Churchill, der ligger på kanten af ishavet omgivet af endeløs tundra. Her er der en usædvanlig høj koncentration af isbjørne. Der vil være tid til at udforske det unikke samfund i Churchill, inden I ud på eftermiddagen fortsætter til jeres lodge, der ligger langt væk fra alting i et beskyttet naturområde øst for byen.

Det er bestemt ikke nogen helt almindelig lodge. Bygningerne består af gigantiske firehjulstrune tundra-køretøjer, der er sat sammen, så de udgør en lang kæde. Hjulene alene er lige så høje som et fuldvoksent menneske, og indenfor er køretøjerne indrettet med lounge, café og plads til beboelse. Store vinduer giver et godt udsyn, mens udendørs balkoner giver optimale betingelser for at fotografere isbjørnene helt tæt på. Strøm og varme leveres af en generator, og der er naturligvis rigtige toiletter om bord. Det sagt, er der intet luksuriøst over indlogeringen, der foregår i sovesal. Men følelsen af at bo i noget, der ligner en blanding af en rumstation og et arktisk ekspeditionskøretøj er ubeskrivelig.

Resten af dagen er fri til at vænne sig til de unikke omgivelser og naturligvis kigge efter nysgerrige isbjørne, der ofte kommer helt op til køretøjet. Alle måltider serveres om bord. Maden er god og hjemmelavet, men forvent ikke det helt store udvalg. Efter middagen vil lokale eksperter fortælle om naturen og dyrelivet i området. Men selvom mørket falder på, stopper naturoplevelserne ikke. På tundraen er der ingen lysforurening fra menneskeskabte lyskilder, så stjernehimlen fremstår ualmindelig klar i den rene, kolde polarluft. Har I heldet med jer, oplyses nattehimlen også af nordlysets kølige skær.

Efter en god solid morgenmad forlader I lodgen og triller ud over tundraen i en specielbygget Tundra Buggy på udkig efter dyreliv. De fleste håber naturligvis på at se isbjørne. Men også polarræve, rensdyr og sågar ulve ses af og til i området, der også er hjem for en række fugle og mindre pattedyr. En god del af dagen bruges på at udforske området, inden I vender tilbage til lodgen, hvor en god middag venter. Aftenen igennem vil der være god tid til at lære de øvrige rejsende at kende over en drink i loungevognen, eller til at slappe af med en god bog i caféen. Måske viser nordlyset sig denne aften, og skulle en isbjørn nærme sig lodgen, bliver det udendørs lys tændt, så I bedre kan se den.

 

Dagen byder på endnu en safari i Tundra Buggy gennem de rå og uberørte landskaber. Først ud på eftermiddagen vender I tilbage til Churchill, hvorfra I flyver sydpå mod hotellet i Winnipeg.

Turen slutter denne morgen, hvor I kan flyve hjem eller fortsætte rejsen rundt i Canada.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Canada

Vi kender de skønneste steder i Canada og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
kr. 25.595
25.595
Inkluderet i prisen
  • 2 nætter i Winnipeg
  • 2 nætter i Tundra Bear Lodge
  • Alle måltider på Tundra Bear Lodge
  • Fly Winnipeg – Churchill t/r
  • 2 guidede dagsture i Tundra Buggy

 

Ikke inkluderet i prisen
  • Afbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring
  • Fly til Winnipeg
  • Måltider udover de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

 

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel