Gourmet og natur på Vancouver Island

Bo i hyggelige hytter på bredden af Vancouver Islands smukke Nimmo Bay, og lad dig forkæle med udsøgte gourmet- og naturoplevelser. Dette er den ultimative oplevelse i fredfyldte omgivelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Port Hardy går turen med vandflyver mod Nimmo Bay på Vancouver Island. Forude venter fire dage med et væld af spændende aktiviteter og naturoplevelser i verdensklasse.

Du bor på det smukt beliggende Nimmo Bay Resort, hvor du bliver indlogeret i en af resortets ni hyggelig hytter. Hytterne er smagfuldt indrettet og har egen terrasse, hvorfra du har en skøn udsigt over bugten og de omkringliggende skove. Her kan du nyde roen og den vin, resortet har stillet klar til dig. Inde i skoven, tæt ved resortet, finder du desuden et smukt lille vandfald, hvor du kan dyppe tæerne.

Dagene går med at nyde resortets mange faciliteter og ikke mindst udforske området omkring Nimmo Bay på guidede ture. Blandt andet kan du se frem til en guidet bjørnetur, en kajaktur, stand up paddling, yogaundervisning, en hvalsafari og en fisketur. Frokosten er pakket og medbragt, så hver dag kan du nyde et godt måltid og et glas vin i et nyt smukt stykke natur. Efter en lang dag fyldt med indtryk og oplevelser i den friske luft er det tid til endnu mere forkælelse, når resortets kok disker op med en lækker middag tilberedt af friske lokale råvarer. Hvis vejret tillader det kan du spise under åben himmel, ellers trækker du inden for i den hyggelige lodge.

Canada - Vancouver Island - Nimmo Bay

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vancouver Island

Vi kender de skønneste steder i Vancouver Island og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport med vandflyver fra Port Hardy
  • Overnatning i privat hytte med 2 soveværelser, stue, badeværelse og udsigt over bugten
  • Alle måltider (f.eks goumet picnic og middag) inkl. vin og andre drikkevarer
  • Karbad ved vandfald
  • Trådløst internet
  • Udlån af udstyr til div. udendørsaktiviteter f.eks. vandrestøvler, uldsokker og fiskestang
  • Guidede aktiviteter f.eks: Hvalsafari, Bjørnesafari, Vandfalds tur, Fisketur, Yoga undervisning, Kayak sejlads, Paddle bording, Vandreture, Paintball og Snorkeling

 

 

 

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel