Vancouver Island og Sunshine Coast

På denne rundrejse oplever du det bedste af Vancouver Island og Canadas Stillehavskyst. Du kommer på en spændende tur i vandflyver, hvor du fra Vancouver svæver over Gulf Islands smukke og idylliske landskaber. Vejen lægges også forbi det verdenskendte bjergområde Whistler, som byder på et væld af aktiviteter i de smukke bjerglandskaber. På Vancouver Island venter dyre- og naturoplevelser på højeste niveau ved Egmont, Campbell River, Telegraphs Cove og Parksville. Her får du blandt andet mulighed for at snorkle med laks, opleve spækhuggere, tage på bjørnesafari og sejle i kajak i den enestående natur, inden rejsen slutter i den historiske by Victoria. Rejsen fuldes med et ophold på en række nøje udvalgte lodges, der kombinerer høj komfort med fantastiske naturoplevelser.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen vestpå mod Vancouver. Brug dagen på at hvile ud ovenpå rejsen eller stræk benene og få de første indtryk af den spændende storby.

Canada - British Columbia - Vancouver

Du har to hele dage til at gå på opdagelse i Vancouver og opleve byens mange attraktioner. Du kan med fordel stige på en af byens Hop-on/Hop-off-busser, så du nemt kan komme rundt til byens højdepunkter i dit eget tempo. Bussen stopper blandt andet ved Stanley Park, Vancouver Aqaurium, Chinatown, English Bay Beach, Granville Island, UBC Museum of Anthropology, Robson Street, Gastown og Canada Place. Besøg Stanley Park, der er en af Nordamerikas største byparker. Her kan du opleve en helt vidunderlig udsigt over havet samt Vancouvers skyline. Du kunne også gå en tur langs Canada Place, hvor byens indbyggere går, løber, cykler eller løber på rulleskøjter. Vancouver har desuden et stort udbud af restauranter, så det skulle være nemt at afslutte dagen med en god middag i byen.

Canada - British Columbia - Vancouver

Dagen er fri til at nyde Vancouver på egen hånd. En spændende mulighed er at tage med postflyveren på sin tur til afsidesliggende øer i Gulf Island. Mange lokale bruger disse vandfly, når de skal mellem Vancouver og øerne langs kysten. Snart er du i luften, og flyver lavt over små landsbyer og Gulf Islands smukke landskaber, inden du lander på den lille ø Salt Spring Island. Salt Spring Island er et sand paradis for naturelskere med spektakulære kyststrækninger, idylliske landskaber og et behageligt klima. Der er mange muligheder for aktiviteter på øen. Gå en afslappende tur langs de uberørte strande, eller tag på vandretur op i de mere udfordrende bakker, hvor du med sikkerhed vil opleve flotte udsigter samt et skønt dyreliv. Du kunne også lægge vejen forbi en af de mange kunstneriske butikker, inden det er tid til endnu en fantastisk flyvetur tilbage mod Vancouver. Flyveturen er ikke inkluderet i rejsens pris, men kan bestilles hjemmefra. Spørg vores rejsekonsulenter om mere information. Du er naturligvis også velkommen til at bruge dagen i Vancouver, der byder på et væld af muligheder.

Canada - British Columbia - Vancouver

Nyd den sidste morgen i Vancouver, inden du afhenter din lejebil og kører nordpå mod Whistler. Det er en flot køretur, der tager dig fra Stillehavskysten op i bjergene. Om vinteren er Whistler Nordamerikas største skiområde med mere end 200 pister og ruter, der tiltrækker alt fra nybegyndere til olympiske skiløbere, der kæmpede om medaljer i netop dette område til Vinter-OL i 2010. Det naturskønne område byder også på massevis af spændende oplevelser i sommerhalvåret. Du kunne eksempelvis tage en tur i Peak-2-Peak svævebanen, som forbinder de to bjerge Whistler og Blackcomb. Den 4,4 km lange tur kom i Guiness rekordbog som den længste og højeste svævebane i verden, og den 11 minutter lange tur byder på fantastiske udsigter over de omkringliggende bjerglandskaber.

Distance: ca. 120 km fra Vancouver til Whistler.

Canada-British-Columbia-Whistler

To hele dage har du til rådighed til at udforske det populære område. Tag på cykeltur på den berømte Valley Trail, hvor du kommer helt tæt på områdets enestående natur. Eller tag på kanotur på de flotte søer Alta og Green. Du kunne også kigge forbi Squamish Lil’wat Cultural Centre, hvor du kommer ind under huden på den spændende indianerkultur og møder det lokale folk, som vil fortælle gamle historier om området. Der er en helt speciel stemning om aftenen i Whistler. Beliggenheden nær bjergene er perfekt, og store dele af byen har bilfrie gågader, hvor man kan finde et hav af hyggelige restauranter. Der findes noget for enhver smag. Lige fra finere cuisine med tilhørende vinmenu til en mere afslappet middag i skæret fra en knitrende pejs. Der er ligeledes gode muligheder for shopping, og nattelivet byder på både stemningsfulde barer og hyggelige caféer, hvor du kan afslutte dagen over en drink eller en kop kaffe.

Canada-British-Columbia-Whistler

Det er blevet tid til at tage afsked med Whistler, og du begiver dig videre mod Horsehoe Bay, hvor du går om bord på færgen mod Sunshine Coast. Tilbage på landjorden venter en smuk køretur gennem vilde landskaber med rå tinder og skovdækkede bjerge på vej mod byen Egmont. Her bliver du indlogeret på West Coast Wilderness Lodge, som byder på et glimrende køkken, komfortable værelser og ikke mindst en fabelagtig udsigt over skærgården fra den store terrasse. Naturen er i centrum på West Coast Wilderness Lodge, og alle værelser har privat terrasse med panoramaudsigt over havet eller skoven.

Distance: ca. 214 km fra Whistler til Egmont.

Egmont - West Coast Wilderness

Hele dagen er til fri disposition i den hyggelige by, og med hotellets glimrende placering, er der mange muligheder for aktiviteter. Vandet omkring lodgen ligger i læ for vinden og er dermed perfekt til en afslappet tur i kajak. Er du til vildere aktiviteter, kan du vandre den godt fem kilometer lange tur til Skookumchuck Rapids, hvor du får en adventure-oplevelse i verdensklasse, når du i kajak prøver kræfter med det stærke og turbulente tidevand.

Du kan også tage på den populære sejltur til Princess Louisa Inlet. Her begiver du dig gennem de smukke fjordlandskaber med uberørte klippekyster og brusende vandfald, der falder ned fra forrevne skrænter på begge sider af båden. På sejlturen får du også et glimt af fortiden, da flere klipper i området er prydet med helleristninger og klippemalerier lavet af områdets oprindelige befolkning i tidernes morgen.
Tilbage på hotellet kan du nyde en velsmagende middag med friske råvarer på Inlets Restaurant med udsigt ud over havet. Under middagen kan du være heldig at spotte både skarver, ørne og søløver i det blågrønne vand nedenfor lodgen.

Canada - Egmont

Fra Egmont går turen videre mod Campbell River, der ligger som et smørhul på østsiden af Vancouver Island. Efter en længere køretur samt en smuk færgeoverfart ankommer du til byen, hvor du bliver indlogeret på dit hotel for natten. Campbell River er især kendt for sin rige bestand af laks, og området har i næsten hundrede år taget imod lystfiskere fra hele verden. Så hvis du har lyst til at prøve lykken med fiskestangen, er der alle muligheder her. Men også hvis fiskeri ikke lige er dig, byder området på masser af fantastiske naturoplevelser.

Distance: ca. 142 km fra Egmont til Campbell River.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Grizzlybjørn

En helt speciel oplevelse venter i dag, når du flyver med vandfly til Knight Inlet Lodge. Fra flyet kan du se fjordene, bjergene og de dybe skove under dig, og du får en fantastisk fornemmelse af, hvor lidt mennesket fylder i denne vildmark. Efter en kort flyvetur lægger flyet an til landing ved Knight Inlet Lodge, der flyder på en kæmpestor tømmerflåde omgivet af utæmmet vildmark. Hver af lodgens blot 18 dobbeltværelser er komfortabelt indrettet og byder blandt andet på privat badeværelse med brusebad. Men det er først og fremmest beliggenheden, der stjæler al opmærksomhed. Alle værelser har udsigt til naturen, og det er ikke ualmindeligt at se bjørne lunte rundt mellem træerne inde på land.

Faktisk er koncentrationen af grizzly-bjørne større her end de fleste andre steder i det vestlige Canada, og det er i høj grad dem, der er i fokus på dagens første ekskursion. Om bjørnesafarien foregår med båd eller fra udsigtsplatforme på land afhænger af, hvor bjørnene befinder sig. Men også et væld af andre dyr holder til i området. Ørne spejder efter fisk fra trækronerne, hjorte nipper forsigtigt til det frodige græs, og med held brydes stilheden i de dybe skove af ulveflokkes hyl. Også under havoverfladen er der masser af aktivitet, når fjordens næringsrige vand tiltrækker søløver, sæler, delfiner, hvaler samt ikke mindst spækhuggere, som I sejler på udkig efter på dagens anden ekskursion.

Tilbage på lodgen har kokkene haft travlt, og efter et brusebad kan du sætte dig til rette til en dejlig middag, mens natten sænker sig over bjergene udenfor. Aftenerne på lodgen er en afslappet affære. Nyd en drink i loungen, eller lyt til en af lodgens eksperter, der fortæller om naturen og dyrelivet.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge

Du har hele dagen til at udforske området på en række forskellige aktiviteter. Det kunne for eksempel være endnu en bjørnesafari samt en guidet vandretur gennem Kwalate River Valley på udkig efter hvidhovedede havørne og de mange andre dyr, der holder til i området. Eller hop i havkajakkerne og flyd stille ned ad floden, hvor bjørne ofte ses langs bredden.

Canada - British Columbia - Knight Inlet Lodge - Hvidhovedet havørn

Nyd den sidste morgen på Knight Inlet Lodge, inden turen går med vandflyver tilbage mod Campbell River. Med sine blot 30.000 indbyggere er Campbell River ikke nogen storby. Men beliggenheden er perfekt for store naturoplevelser både til lands og til vands. Du har resten af dagen i Campbell River og til at afprøve de mange aktiviteter. Tag på bjørnesafari, hvalsafari, fisketur eller prøv at snorkle med laks, når de søger op ad floderne for at gyde. På områdets strande kan du spotte sortbjørne og hjorte, mens kongeørne svæver under himlen, og det er ikke ualmindeligt at se hvaler, søløver og delfiner lege i vandet ud for kysten.

Canada - British Columbia - Tofino

Fra Campbell River går turen videre mod Telegraph Cove, som ligger i den nordlige del af Vancouver Island omgivet af frodige skove og et rigt dyreliv. Hotellet ligger lige ned til Johnstone Strait kanalen i byen Port McNeill med en storslået udsigt ud over havet. Fra hotellets private terrasse kan du få et glimt af både sortbjørne, hjorte, oddere og ørne. Du har resten af dagen til at slappe af oven på køreturen og til at gå på opdagelse i byen.

Distance: ca. 200 km fra Campbell River til Telegraph Cove

Canada - British Columbia - Telegraph Cove

På denne tur har du mulighed for at komme tæt på et af verdens største og mest intelligente rovdyr; spækhuggeren. Det beskyttede vand mellem Vancouver Island og British Columbia er ideelt til at opleve det mægtige pattedyr på nært hold, når det søger efter føde i det klare vand eller opdrager sine unger. Selvom spækhuggeren er det primære mål på denne tur, er det ikke ualmindeligt også at se pukkelhvaler, hvidsidemarsvin og stillehavshvidside, som er en delfinart. Du kan også se spættede sæler og søløver fra båden, og på himlen jager de store rovfugle. Undervejs vil kaptajnen og lokale naturforskere præsentere de forskellige hvaler og de andre pattedyr, du møder på turen.

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Spækhugger

Eventyret fortsætter sydpå mod byen Parksville, som er kendt for sine lange og uimodståelige sandstrande. Her bliver du indlogeret på det luksuriøse The Beach Club Resort, som er et af de mest eksklusive hoteller i Parksville. Værelserne er udstyret med privat balkon, hvor du kan nyde den spektakulære udsigt over havet og bjergene i baggrunden. Der er værd at bruge eftermiddagen på en gåtur langs Parksville Beach, hvor fugle søger efter føde langs kysten, mens søløver og hvaler boltrer sig i det nærringsrige saltvand. Eller tag et dyp i hotellets boblebad, og forkæl dig selv med en behandling i hotellets spa-afdeling.

Distance: ca. 320 km fra Telegraph Cove til Parksville

Canada - Parksville the Beach

Du begiver dig videre sydpå langs østkysten af Vancouver Island mod byen Victoria. Det er en flot køretur, hvor du oplever, hvordan kystbjergene på fastlandet rejser sig majestætisk over havet. Vel fremme i Victoria bliver du indlogeret på Inn at Laurel Point. De komfortable værelser på hotellet er udstyret med private altaner med udsigt over havet og de flotte naturlandskaber. Byen Victoria hylder stadig de historiske bånd til England, og den er vidt berømt for sine historiske bygninger, fine haver og traditionsrige afternoon-tea. De seneste år har også hyggelige kaffebarer og innovative butikker og restauranter med fokus på økologi og alternativ livsstil vundet frem. Resultatet er en af Canadas hyggeligste byer, som det er ualmindelig let at forelske sig i. Ikke mindst over en lækker middag på havnepromenaden, mens solen går ned over havnen, og de gammeldags lygter tændes.

Distance: ca. 150 km fra Parksville til Victoria

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Victoria - Butchart Garden

British Columbias provinshovedstad byder på mange oplevelser. Deriblandt en lang række gode museer, såsom Royal British Columbia Museum, hvor udstillingerne fortæller om nybyggerlivet og nordvestkyst-indianernes kultur. Du kan også nyde synet af deres op til tyve meter høje udskårne totempæle på museet samt i Thunderbird Park bag museet. Victoria Bug ZOO, Art Gallery of Victoria samt Craigdarroch trækker også mange besøgende til. Eller kig forbi Victorias lille Chinatown, som er en af Canadas ældste asiatiske bydele. Komplet med en klassisk rød port, gadenavne på kinesisk, familiedrevne restauranter, eksotiske frugter foran butikkerne og den meget smalle Fan Tan Alley mellem Fisgaard S. og Pandora. Helt andre oplevelser venter til søs, hvor du kan komme på hvalsafari i Juan de Fuca-strædet mellem Vancouver Island og bjergene i den amerikanske stat Washington.

Canada - Victoria

Det er blevet tid til at tage afsked med Victoria, og du påbegynder din rejse tilbage mod Danmark efter en tur fyldt med uforglemmelige oplevelser.

Du ankommer til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
12 maj 2019 - 1 jun 2019
ved 2 voksne
fra 38.895 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 29.895 kr.
Rejseperiode
2 jun 2019 - 18 sep 2019
ved 2 voksne
fra 43.395 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
fra 32.895 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse Danmark til Vancouver og hjem fra Vicoria
 • 3 nætter på godt hotel centralt i Vancouver
 • 14 dages leje af bil inkl ansvars- og kaskoforsikring, fri km, første tank benzin samt ekstra fører. Bilens størrelse afhænger af antal rejsende
 • 3 nætter på godt hotel i Whistler
 • Færge fra Horseshoe Bay til Langdale for bil og passagerer
 • 2 nætter i Egmont på The West Coast Wilderness Lodge
 • Færge fra Earl Cove til Saltery Bay for bil og passagerer
 • Færge fra Powell River til Comox for bil og passagerer
 • 1 nat i Campbell River på Comfort Inn And Suites inkl. morgenmad
 • Transport med vandflyver til Knight Inlet og retur
 • 2 nætter på Knight Inlet Lodge inkl. alle måltider
 • Bjørnetur og sejltur i Glendale Cove
 • 1 nat i Campbell River på Comfort Inn And Suites inkl. morgenmad
 • 2 nætter i Telegraph Cove på Telegraph Cove Resort
 • Hvaltur fra Telegraph Cove
 • 1 nat i Parksville på The Beach Club Resort
 • 2 nætter på godt hotel i Victoria
 • Rejsedokumenter inklusiv kort og kørselsvejledning
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Vejskatter
 • Entréer til nationalparker

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Vancouver

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vancouver

Vi kender de skønneste steder i Vancouver og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel