Skiferie i Banff - Rimrock Resort Hotel

Banffs tørre fastlandsklima byder på masser af solskinstimer og fantastisk champagne-sne til langt ind i foråret. Skisportsstederne ligger tilmed i hjertet af nationalparken. Så du er garanteret storslåede naturoplevelser og udsigt mod dramatiske bjerge fra pisterne.

Udsigterne får du allerede fra dit hotel, Rimrock Resort, der ligger i skønne naturlige omgivelser et par kilometer syd for Banff. Stilen i fællesarealerne er elegant og traditionel med mørkt træ, lyskroner og gardiner. Samtidig sørger store vinduer for, at du får det maksimale ud af den fantastiske udsigt. De 343 værelser er fordelt på forskellige kategorier og byder blandt andet på kabel-TV, Wi-Fi, badekar og en række andre moderne bekvemmeligheder, der sikrer et komfortabelt ophold.

Blandt hotellets mange faciliteter kan nævnes en indendørs pool samt en spa-afdeling, hvor de ømme muskler kan masseres efter en dag i bjergene. Også når sulten melder sig, er du i de bedste hænder. Hotellet byder på to hyggelige lounger, en kaffebar samt to restauranter. På restauranten Primrose kigger man kærligt mod det folkelige italienske køkken. Mens Eden byder på gastronomiske oplevelser af høj kvalitet, når de dygtige kokke blander det franske køkken med de bedste lokale råvarer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se viedo fra Banff her

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du til Calgary, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Herfra fører en køretur på omkring halvanden time dig fra Canadas flade prærie til den lille by Banff i hjertet af bjergene. Du kan vælge, om du ønsker delt transport i bus til hotellet, eller om du foretrækker at opgradere til privat transport med chauffør. Vel fremme i Banff indlogeres du på Rimrock Resort, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske hotellet og de skønne omgivelser.

Canada-Banff-Alberta-Ski

Banff byder på skiløb i absolut verdensklasse omgivet af noget af de mest spektakulære landskaber i de canadiske Rocky Mountains. Hver vinter dækkes det 3.200 hektar store skiområde af en tyk dyne af fin, tør champagne-sne, der er er perfekt til skiløb for løbere på alle niveauer. Her er alt fra gode begynderpister at øve sig på til virkelig udfordrende pister, der kan tilfredsstille selv de mest erfarne skiløbere.

Trods området er delt i tre – Mt. Norquay, Lake Louise Ski Resort og Sunshine Village – gælder liftkortet til dem alle. Gondoler og lifte gør det let at komme rundt i området, hvor du også kan stå på skøjter på Lake Louise og udforske naturen med snesko på. Eller tag en tur i hundeslæde. Det er en fantastisk oplevelse at suse gennem de smukke landskaber til lyden af hundenes pusten og den knitrende sne under slæden. Helt andre oplever venter på en gåtur i Johnston Canyon, hvor vandfald fryser til is om vinteren. Eller få det helt store overblik over den vilde natur på svævebanen Banff Sulphur Mountain Gondola.

Efter en dag i sneen, kan du glæder dig til en hyggelig aften tilbage på hotellet eller i den lille by Banff, der bugner af gode restauranter, små butikker, lokale gallerier og naturligvis barer med den helt rigtige afterski-stemning.

Se kort over Sunshine Village 

Se kort over Mt. Norquay 

Se kort over Lake Louise

Canada-Banff-Alberta-Ski

Når tid er, bliver du hentet på hotellet og kørt tilbage til Calgary, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 feb 2019 - 24 feb 2019
ved 2 voksne
fra 14.995 kr.
Leje af udstyr*
fra 1.600 kr.
Rejseperiode
25 feb 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 14.395 kr.
Leje af udstyr*
fra 1.600 kr.
Inkluderet i prisen
  • Flyrejse fra København til Calgary t/r
  • Lufthavnsskatter- og afgifter
  • Transport med bus fra Calgary lufthavn til Banff t/r
  • 7 nætter i standardværelse
  • Gratis shuttlebus til donwtown
  • 6 dages liftkort til Banff (Mount Norquay), Sunshine Village og Lake Louise Tri Area.
  • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
  • Fuld CO2-kompensation – læs mere


* Leje af udstyr inkluderer:

 • 6 Dages leje af ski og stave samt hjelm og støvler på begynderniveau . (Tillæg for middel til avanceret 300 kr. pr. person)

 

Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • eTA til Canada – se mere her

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Canada

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Canada

Vi kender de skønneste steder i Canada og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel