Skiferie i Banff – Fairmont Chateau Lake Louise

Lake Louise’s tørre fastlandsklima byder på masser af solskinstimer og fantastisk champagne-sne til langt ind i foråret. Skisportstederne ligger tilmed i hjertet af nationalparken, der er optaget på UNESCO’s liste over verdensarv. Så du er garanteret storslåede naturoplevelser og udsigt mod dramatiske bjerge fra pisterne.

Det samme gælder fra hotellet. Det er svært at forestille sig et hotel med en bedre beliggenhed end Fairmont Chateau Lake Louise. Hotellet ligger helt forrygende ned til den berømte sø omgivet af stejle, skovklædte bjerge. Det første hotel blev opført her i 1890 i form af en simpel træhytte. Meget er sket siden, og i dag er Fairmont Chateau Lake Louise et stort og imponerende 5-stjernet luksushotel med et væld af faciliteter. Men den historiske stemning er bevaret med store lysekroner, mørke træmøbler og smukke trappesatser.

Med 552 værelser og suiter fordelt på et væld af forskellige kategorier, er der rigtig meget at vælge imellem. Fra de komfortable guestrooms med TV, Wi-Fi og andre moderne bekvemmeligheder til overdådige suiter med flere værelser og en storslået udsigt over søen. Blandt hotellets øvrige faciliteter kan nævnes en god spa-afdeling samt et godt udvalg af restauranter med alt fra fondue på the Walliser Stube og italienske specialiteter på Lago til det bedste fra det canadiske køkken på The Fairview. Eller nyd en traditionel afternoon tea med udsigt over smukke Lake Louise.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se video fra Banff her

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du til Calgary, hvor du ankommer samme dag på grund af tidsforskellen. Herfra venter en flot køretur fra Canadas flade prærie til Lake Louise i hjertet af bjergene. Turen tager omkring to timer og giver de første indtryk af områdets fantastiske natur. Du kan vælge, om du ønsker delt transport i bus til hotellet, eller om du foretrækker at opgradere til privat transport med chauffør. Vel fremme i Banff indlogeres du på Fairmont Chateau Lake Louise, der ligger helt fantastisk omgivet af stejle bjerge ned til den berømte sø.

Lake Louise er det største af de tre skisportsområder ved Banff, der også tæller Mt. Norquay og Sunshine Village. Området dækkes hvert år af adskillige meter fin, tør champagne-sne, der er helt perfekt til skiløb. Her har du mere end 100 pister næsten lige uden for døren, og området byder på udfordringer for skiløbere på alle niveauer. Banffs fastlandsklima sikrer tilmed ualmindeligt mange solskinstimer. Trods området er delt i tre, gælder liftkortet til dem alle, så der er intet til hinder for at tage en tur til Mt. Norquay eller Sunshine Village en dag, hvis du har lyst til det.

Skiløb er uden tvivl det store trækplaster i Banff om vinteren. Men der er også mulighed for andre oplevelser. Du kan eksempelvis stå på skøjter på Lake Louise og udforske naturen med snesko på. Du kan også tage en tur i hundeslæde og mærke suset, når hundene trækker og sneen knirker under slæden. Helt andre oplevelser venter på en gåtur i Johnston Canyon, hvor vandfald fryser til is om vinteren. Eller få det helt store overblik over den vilde natur på svævebanen Banff Sulphur Mountain Gondola.

Efter en dag i sneen, kan du glæder dig til en hyggelig aften tilbage på hotellet. Eller tag en tur ind til Banff en dag. Det er en hyggelig lille by med gode restauranter, små butikker, lokale gallerier og naturligvis barer med den helt rigtige afterski-stemning.

Se kort over Lake Louise 

Se kort over Sunshine Village

Se kort over Mt. Norquay 

Canada-Banff-Alberta-Ski

Når tid er, bliver du hentet på hotellet og kørt tilbage til Calgary, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

 

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 feb 2019 - 24 feb 2019
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Leje af udstyr*
fra 1.600 kr.
Rejseperiode
25 feb 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 16.495 kr.
Leje af udstyr*
fra 1.600 kr.
Inkluderet i prisen
  • Flyrejse fra København til Calgary t/r
  • Lufthavnsskatter- og afgifter
  • Transport med bus fra Calgary lufthavn til Lake Louise t/r
  • 7 nætter i Fairmont room
  • 6 dages liftkort til Banff (Mount Norquay), Sunshine Village og Lake Louise Tri Area.
  • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
  • Fuld CO2-kompensation – læs mere


* Leje af udstyr inkluderer:

 • 6 Dages leje af ski og stave samt hjelm og støvler på begynderniveau . (Tillæg for middel til avanceret 300 kr. pr. person)

 

Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • eTA til Canada – se mere her

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Canada

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Canada

Vi kender de skønneste steder i Canada og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel