Lodges i det vestlige Canada

Det Vestlige Canada er oplagt til oplevelser i egen bil. Ruten er lagt, men der er masser af tid til improvisation undervejs. I kan stoppe og nyde udsigten, spise når det passer jer og måske stille bilen og gå en tur blandt de himmelstræbende bjergtinder, dramatiske gletsjere og spejlblanke søer. Denne episke rejse gennem hjertet af De canadiske Rockies har det hele. I besøger naturligvis berømte nationalparker som Banff og Jasper. Men ruten tager jer også til mindre besøgte naturperler som eksempelvis Lac le Jeane og Clearwater. Undervejs bliver der også mulighed for at galoppere over prærien ved en ægte cowboy ranch, inden turen slutter med spændende dage i Whistler. Undervejs bor I på hyggelige lodges, der byder på den helt rigtige stemning og beliggenhed.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver til Vancouver, som I ankommer til samme dag på grund af tidsforskellen. Vel ankommet indlogeres I på et godt centralt beliggende hotel. Resten af dagen er fri til at slappe af ovenpå rejsen eller til at få de første indtryk af denne skønne storby.

Canada - British Columbia - Vancouver

Vancouver er uden tvivl en af Canadas mest forførende storbyer. Beliggenheden mellem Strait of Georgia på den ene side og skovklædte bjerge på den anden er intet mindre end forrygende, og byen rummer en mangfoldighed af aktiviteter og oplevelser. Derfor er det ikke overraskende, at Vancouver figurerer på mange hitlister over de mest attraktive storbyer i verden.

I har hele dagen til at se nærmere på byens største seværdigheder. Læg vejen forbi Stanley Park, der er en af Nordamerikas største byparker og et populært åndehul for byens lokale befolkning. Udsigten over havet og Vancouvers skyline er måske parkens største attraktion, men mellem de gamle træer står også en imponerende samling af otte smukt bemalede totempæle. Også Canada Place, der blev brugt til Verdensudstillingen i 1986, er et besøg værd. Det samme er Vancouvers pulserende Chinatown, der er et af byens mest farverige historiske kvarterer med sine små butikker fyldt med eksotiske frugter og kinesisk medicin. Ikke langt herfra ligger det historiske Gastown. Vancouver har desuden et glimrende udbud af restauranter, så det skulle være let at finde et godt sted at tilbringe en hyggelig aften.

Canada - British Columbia - Vancouver

I henter jeres bil fra morgenstunden, og inden længe har I lagt Vancouver bag jer og sat kursen østpå gennem den storslåede og frodige Fraser Valley. Efter byen Hope drejer I nordpå langs Coquihalla Highway gennem Merritt, et område med store ranches, til Lac Le Jeune. Ikke mange udlændinge finder vej til Lac le Jeune, men naturen her er populær blandt canadierne. Områdets appel er bestemt til at få øje på. Den spejlblanke sø ligger smukt mellem fyrskove og rå bjerge, der ofte har sne på toppen. Lystfiskere kan prøve lykken i søen, mens naturentusiaster har rig mulighed for at vandre, cykle og sejle i området. Vel fremme indlogeres I på Lac le Jeune Resort, der ligger perfekt helt ned til vandet.

Distance: ca. 325 km fra Vancouver til Lac le Jeane

Canada - British Columbia - Lac le Jeune

Hele dagen er fri til at nyde de smukke omgivelser, der bugner af aktiviteter. Dyrelivet i området er også særdeles rigt. Et væld af fugle holder til omkring søen, og det hænder, at sortbjørne kommer ganske tæt på lodgen.

Canada - Dyr - Sortbjorn

Turen fører jer videre østpå langs South Thompson River dybere ind i hjertet af de canadiske Rocky Mountains. Undervejs passerer I den store Shuswap Lake, hvis kystlinje er mere end 1.400 kilometer lang. I kører også forbi Craigellachie, hvor de sidste skinner blev lagt til The Canadian Pacific Railway i 1885. Den efterfølgende åbning af jernbanen var i høj grad med til at binde det unge land sammen, og den fik nybyggere i stort antal til at søge vestpå i jagten på et nyt og bedre liv. Fortsæt via Rogers Pass med sine tunneller og gletsjere til Kicking Horse River og Kicking Horse Pass, der fører over The Continental Divide.

Her finder I en af Canadas mest berømte seværdigheder: Lake Louise. Ikke to dage ved søen er ens. På nogle dage stråler vandet i en næsten blågrønlig tone, mens søen på andre dage ligger mørkt og blankt som et spejl, i hvilket de omkringliggende dramatiske bjerge og granskove reflekteres til perfektion. Ligegyldigt hvilket humør søen er i den dag, I besøger den, er den et storslået syn. Fra Lake Louise fortsætter I til Banff, hvor I indlogeres på Buffalo Mountain Lodge for de kommende to nætter. Dette er en charmerende lodge med masser af canadisk bjælkehytte-stemning omgivet af høje fyrretræer cirka 15 minutters gang fra midtbyen.

Distance: ca. 535 km fra Lac le Jeane til Banff

Canada- Banff - Moraine Lake

I har hele dagen til at udforske Banff National Park, der er en af kronjuvelerne blandt Canadas mange smukke parker. Banff er landets ældste nationalpark – den 3. ældste i verden – og byder på 6.641 km2 uovertruffen højfjeldsnatur i hjertet af Rocky Mountains. Her er sneklædte bjergtoppe, mægtige gletsjere og storslåede udsigter over krystalklare søer og dybe nåleskove, der gennemskæres af brusende floder. Hvordan I vælger at bruge dagen er op til jer. Udforsk området på en af de fantastiske vandreture, eller lær mere om naturen på Banff Park Museum. En anden mulighed er at svinge sig i sadlen på en guidet ridetur, eller tage svævebanen op til et udsigtspunkt nær byen, hvorfor I har en formidabel udsigt over Bow Valley. Turen kan passende afsluttes med et forfriskende dyp i den varme kilde Upper Hot Springs eller en god middag på en af byens mange hyggelige restauranter. Der er mange muligheder at vælge imellem. Men hvordan I end vælger at bruge dagen i Banff, er I garanteret naturoplevelser i verdensklasse.

Canada - Alberta - Banff

Besøg eventuelt Lake Louise endnu engang for at opleve morgenstemningen over den smukke sø, inden turen fortsætter mod Jasper. Vælger I at køre ad Bow Valley Parkway langs Bow River, er det også værd at stoppe ved Johnston Canyon og vandre en lille tur ad en asfalteret sti til et par flotte vandfald, inden I fortsætter til Lake Louise og Lake Moraine. Herfra tager ruten jer ad den legendariske Icefield Parkway langs rygraden af De Canadiske Rockies. Udsigten langs hele ruten er formidabel, når det ene dramatiske bjergmassiv afløser det andet. Mellem bjergene spejler himlen sig i smukke højfjeldssøer med turkisgrønt vand, mens bjergsiderne andre steder domineres af mægtige gletsjere og brusende floder.

I passerer blandt andet Sarbach-gletsjeren, Peyto Lake, Crowfoot-gletsjeren og Bow Lake med Bow-gletsjeren som dramatisk baggrund. Flere gletsjerlandskaber venter ved Columbia Icefield, som I ankommer til ud på dagen. Denne enorme fastfrosne gletsjer dækker hele 325 km2 og er nogle steder op til 365 meter tyk. Dette gør Columbia Icefield til Nordamerikas største stykke is udenfor polarområderne. Smeltevand fra denne enorme isklump ender både i Stillehavet, Atlanterhavet og Det nordlige ishav. Det kan i høj grad anbefales at tage en guidet tur med specieldesignet bus gennem denne rå og spektakulære verden af is. Tilbage i bilen fortsætter I forbi Athabasca Falls til den charmerende bjergby Jasper, hvor I indlogeres helt ned til vandet på Pyramid Lake Lodge.

Distance: ca. 300 km fra Banff til Jasper

Nyd en rolig morgen i den hyggelige lille by eller stå tidligt op og udforsk de storslåede omgivelser. Jasper National Park er et ægte vildnis med høje forrevne bjerge, spejlblanke søer og dybe skove, der synes mere bjørnes, elgenes og bjerggedernes domæne end menneskets. To gode måder at opleve området på er ved at tage svævebanen op ad Whistlers Mountain eller besøge Maligne Lake, der er blandt de mest fotograferede søer i verden. Ved søen fører en 90 minutter lang færgetur jer gennem det postkortsmukke landskab mod Spirit Island i sydenden af søen. Fra færgens dæk kan I nyde synet af den dramatiske kystlinje, hvor høje, slanke fyrtræer vokser op ad de stejle bjergskråninger, og fra Spirit Island har I mulighed for at tage jeres egen version af det klassiske foto af søen.

Fairmont Jasper Park

Turen fra Jasper til Clearwater går via den såkaldte Yellowhead-route til Mount Robson Provincial Park. Her hæver Mount Robson sig 3.954 m mod himlen, hvilket gør bjerget til den højeste top i De Canadiske Rockies. Parken er den næstældste i British Columbia og regnes af mange for at være blandt Canadas smukkeste. Dette synes UNESCO enige i, da de i 1990 optog Mount Robson og omkringliggende parker på deres liste over verdensarv.
For den ivrige vandrer byder parken på utallige høje bjergtinder og fjerne dale, der synes fuldstændig uberørt af menneskehånd. Dyrelivet derimod spænder vidt. Elge holder til i skovene og vådområder, caribou foretrækker åbne vidder, mens bjerggeder holder sig til klippefremspring og stenede skråninger. Også sortbjørne og grizzlybjørne er at finde i parken, der desuden er hjemsted for hele 182 fuglearter. Dyrene får i høj grad lov at passe sig selv uden menneskelig indblanding, og der er gode muligheder for at opleve dyrelivet overalt i parken. Fra Mount Robson fortsættes til Clearwater, hvor I indlogeres på en komfortabel lodge for natten.
Distance: ca. 325 km

Brug eventuelt formiddagen på at udforske den nærliggende Wells Gray Provincial Park, der byder på smukke bjergenge, udslukte vulkaner, mineralske kilder, gletsjere samt ikke mindst brusende vandfald og et fantastisk dyre- og fugleliv. En tur på hesteryg eller en kanotur på Clearwater Lake er andre gode måder at opleve landskaberne på. For de adrenalinsøgende byder de brusende floder på glimrende forhold for wild water rafting.

Fra Clearwater fortsætter I mod Kamloops, hvor I oplever helt andre sider af Canadas vilde natur. Gradvist flader bjergene ud og erstattes af bløde, grønklædte bakker og åbne vidder. Disse landskaber er perfekte til en ridetur, og det bliver der rig mulighed for, når I indlogeres på Campbell Hills Guest Ranch. Her er tale om en ægte ranch bestående af smukke træbygninger omgivet af bakkede græssletter, der strækker sig mod lave bjerge i horisonten. Alle måltider er inkluderet under opholdet, og lodgen er det perfekte udgangspunkt for et væld af forskellige aktiviteter. Aftenen fuldendes med en drink på terrassen og en god middag, mens stjernerne tændes over prærien.

Distance: ca. 150 km. fra Clearwater til Campbell Hills Guest Ranch

Canada - Campbell Hills Guest Ranch

Hele dagen er fri til at nyde ranchen og de skønne omgivelser. Guidede rideture er den oplagte aktivitet, og ranchens wanglers – som canadiske cowboys kaldes – giver en god introduktion til ridning og hestene. De helt rigtige heste bliver nøje udvalgt, så de passer til rytterne, og selv ryttere uden nogen tidligere rideerfaring vil inden længe kunne slappe af og nyde landskaberne fra hesteryg. Præcis som cowboys, eventyrer og den oprindelige befolkning har gjort det i århundreder. Hold godt øje med dyrelivet, der blandet andet tækker sortbjørne, hvidhovedede havørne, elge og prærieulve.

Foretrækker I at blive tilbage på lodgen og slappe af på verandaen eller gå en tur i området, er det naturligvis helt i orden. I kan også sejle i kajak på områdets søer, prøve kræfter med lasso eller skude på bude og pil. Tiden på ranchen er helt jeres egen.

Canada - Dyr - Elg

Nyd den sidste ridetur i det tidlige morgengry, inden det er tid at tage afsked med ranchen og kører mod den lille, hyggelige bjergby Whistler på kanten af Garibaldi Provincial Park. Byen er populær året rundt. Om vinteren kommer folk for at boltre sig i den berømte champagne-sne, og om sommeren byder Whistler på sandt overflødighedshorn af aktiviteter i de omkringliggende bjerge og skovklædte dale til eventyr. Vel fremme indlogeres du på en hyggelig lodge, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske byen og de omkringliggende Blackcomb Mountains.

Distance: ca. 325 km fra Campbell Hills Guest Ranch til Whistler.

Canada-British-Columbia-Whistler

Dagen byder på en spændende bjørnesafari, hvor I sammen med en lokal guide tager på udkig efter de mange sortbjørne, der holder til i området. Man regner med, at omkring 60 sortbjørne samt årets kuld af unger lever lige rundt om byen, så der er gode chancer for at se de store dyr i deres naturlige omgivelser. Turen tager cirka tre timer, så I har stadig en god del af dagen til at nyde Whistler på egen hånd. Er I til golf, byder området på adskillige golfbaner i verdensklasse, mens områdets floder og søer lægger vand til et utal af vandsportsaktiviteter såsom raftingture og mere rolige kanooplevelser. Gåture er her masser af, og det kan i høj grad anbefales at tage svævebanen til en af de omkringliggende bjergtoppe, hvor I belønnes med en fantastisk udsigt over Rocky Mountains, der strækker sig mod horisonten.

Canada-British-Columbia-Whistler

Nyd den sidste morgen i Whistler, inden en flot køretur fører jer tilbage til Vancouver. Vejen kaldes meget passende Sea to Sky Highway, da den snor sig op gennem bjergene fra havets overflade til bjergenes tinder – eller i dette tilfælde omvendt. På vejen passerer I blandt andet det største vandfald i British Columbia, Shannon Falls. Herfra fører en lille gåtur til Stawamanus Chief, der er verdens næststørste stykke fritstående granit. Klatrere fra hele verden kommer hertil for at teste deres evner på de stejle klippesider. Et andet godt stop undervejs er det populære bryggeri Howe Sound Brewing Company i Squamish, inden turen går langs fjorden Howe Sound tilbage mod storbyen.

I Vancouver kører I direkte til lufthavnen, hvor bilen afleveres og hjemrejsen begynder. I kan naturligvis også vælge at forlænge rejsen med ekstra dage i Vancouver eller på Vancouver Island, hvis I ønsker dette.

Vancouver Skyline

I ankommer til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
3 maj 2019 - 8 jun 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
v. 2 voksne og 2 børn
fra 17.595 kr.
Rejseperiode
9 jun 2019 - 1 sep 2019
ved 2 voksne
fra 28.695 kr.
v. 2 voksne og 2 børn
fra 20.795 kr.
Rejseperiode
2 sep 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
v. 2 voksne og 2 børn
fra 17.595 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse København – Vancouver t/r
 • 14 dages leje af bil inkl. ansvars- og kaskoforsikring, fri km, ekstra fører og en tank benzin. Bilens størrelse afhænger af antal rejsende
 • 2 nætter i Vancouver på Best Western Plus Sands By The Sea eller lignende
 • 2 nætter på Lac Le Jeune Resort And Nature Centre
 • 2 nætter i Banff på Buffalo Mountain Lodge
 • 2 nætter i Jasper på Pyramid Lake Resort
 • 1 nat i Clearwater på Alpine Meadows Resort eller lignende
 • 2 nætter på Campbell Hills Guest Ranch ved Kamloops inkl. fuldpension og 3 rideture.
 • 2 nætter i Whistler på Whistler Cascade Lodge
 • Bjørnetur i Whistler
 • Rejsedokumenter inklusiv kort og kørselsvejledning
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Vejskatter
 • Entréer til nationalparker

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Canada

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Canada

Vi kender de skønneste steder i Canada og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel