Canada med stil

Forude venter nogle af Canadas mest storslåede naturområder, når du fra storbyen Vancouver begiver dig op gennem Rocky Mountains’ populære nationalparker. Deriblandt velkendte parker som Jasper, Yoho og Banff, som byder på nogle af Canadas mest storslåede scenerier. Du besøger luksuriøse Sonora Lodge, som ligger i et enestående område, der kun er muligt at besøge med båd eller helikopter. Et andet højdepunkt er den uforglemmelige togrejse med Rocky Mountaineer, der er blevet kåret som verdens bedste togrejse hele 8 gange, og som fører dig gennem Canadas betagende landskaber i meget høj komfort. Rejsen igennem bor du på fantastiske hoteller og nøje udvalgte lodges, der kombinerer store naturoplevelser med forkælelse og høj komfort.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Video om Rocky Mountaineer

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen vestpå mod Vancouver, hvor du ankommer samme dag grundet tidsforskellen. Vel fremme i Vancouver bliver du indlogeret på det historiske og luksuriøse Fairmont Hotel Vancouver, som har en central beliggenhed nær byens populære attraktioner. Hotellet er charmerende indrettet med elegante værelser inspireret af klassisk britisk kolonistil, og du vil overalt blive mødt af en yderst professionel service. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at slappe af ovenpå flyrejsen. Tag en dukkert i hotellets indendørs pool, eller kom ud og få de første indtryk af Vancouver. Du kunne eksempelvis gå en tur langs Canada Place, hvor byens indbyggere går, løber, cykler eller løber på rulleskøjter.

Canada - British Columbia - Vancouver

Du har hele dagen i den spændende storby, hvor du kan udforske nogle af byens mange attraktioner. Det er nemt at komme rundt til byens mange seværdigheder med de glimrende Hop-on/Hop-off-busser. Her bestemmer du selv hvor, hvornår og i hvilket tempo du ønsker at opleve byen. Bussen stopper blandt andet ved Stanley Park, Vancouver Aquarium, English Bay Beach, Chinatown, Granville Island, UBC Museum of Anthropology, Robson Street, Gastown og Canada Place. Så alle muligheder står åbne.

Eftermiddagen kunne bruges på at udforske Vancouvers pulserende Chinatown, der byder på farverige historiske kvarterer med små butikker fyldt med eksotiske frugter og kinesisk medicin. Desuden har Vancouver et stort udbud af restauranter, så det skulle være nemt at afslutte dagen med et velsmagende måltid.

Canada - British Columbia - Vancouver

En helt speciel oplevelse venter, når du i dag begiver dig videre mod vidunderlige Sonora Lodge, som ligger omgivet af vild natur på den lille ø Sonora Island ud for Vancouver Island. Det er kun muligt at besøge øen med båd eller helikopter, så fra Vancouver flyver du mod Campbell River, hvorfra du bliver transporteret mod en vandtaxi, der vil sejle dig videre til den lille ø ved Vancouver Island. Sonora Lodge er en juvel midt i et af Canadas mest dragende og uberørte områder, og byder på en lang række unikke aktiviteter og muligheder. Selvom du er langt ude i vildmarken, mangler du absolut intet. På det elegante hotel, Sonora Lodge, mærker du kvaliteten helt ned i mindste deltalje med komfortable møbler, luksuriøst sengetøj og bløde gåsedunsdyner. Derudover byder hotellet på faciliteter som tennisbane, hjemmebiograf, fitnessrum og udendørs opvarmet swimmingpool med udsigt ud over det rolige hav og de enestående landskaber. Måltiderne er også et kapitel for sig. I køkkenet tryller den prisvindende kok Terry Pichor, hvilket sikrer dig en kulinarisk oplevelse i verdensklasse. Det hele fuldendes af den fantastiske beliggenhed midt i Canadas storslåede natur.

Canada - Vancouver - Sonora Lodge

Du har hele dagen til at udforske området på en række forskellige udflugter og aktiviteter. Tag eksempelvis på fisketur med en erfaren guide, der ved, hvor chancerne for succes er størst. Det er ikke ualmindeligt at spotte både ørne, bjørne og andre spændende dyr, mens du fisker efter store kongelaks. Bjørneture, white water rafting og ture med fokus på områdets oprindelige kultur er andre muligheder. Eller hvad med en flyvetur i helikopter til en af områdets gletsjere? Du kunne også tage en sejltur i kano eller på paddleboard på Florence Lake, hvor du kan slappe af og nyde stilheden i de smukke omgivelser. Tilbage på lodgen kan du slappe af med en god bog ved den opvarmede swimmingpool, tage et spil tennis eller nyde en glimrende spabehandling i det eksklusive spaområde. Der er mange fantastiske muligheder for aktiviteter i Sonora, og der findes noget for enhver smag.

Canada - Front Panorama of Sonora Resort

Det er blevet tid til at tage afsked med luksuriøse Sonora Lodge og du begiver dig tilbage mod Vancouver, hvor du tilbringer en enkelt nat, inden eventyret fortsætter. Du kunne eventuelt strække benene i Stanley Park, der er en af Nordamerikas største byparker. Herfra har du en vidunderlig udsigt ud over havet samt Vancouvers skyline, og mellem træerne kigger totempæle frem.
Efter fire dage med uforglemmelige oplevelser og sjældne dyrearter går turen tilbage til Vancouver, hvor du tilbringer en enkelt nat, inden eventyret fortsætter. Du kunne eventuelt strække benene i Stanley Park, der er en af Nordamerikas største byparker. Herfra har du en vidunderlig udsigt ud over havet samt Vancouvers skyline, og mellem træerne kigger totempæle frem.

Canada - British Columbia - Vancouver

Denne morgen sætter du dig til rette i toget Rocky Mountaineer mod Jasper. Inden længe sætter toget i bevægelse, og du begiver dig ud på en uforglemmelig smuk togrejse dybt ind i Rocky Mountains. Listen med udmærkelser til Rocky Mountaineer er lang. Netop denne tur er blevet kåret til verdens bedste togrejse hele otte gange, og National Geographic omtaler turen som en af ”The World’s Greatest Trips”. Det er let at se hvorfor. Turen fører dig over et dusin broer, gennem tunneller og forbi flere bjergkæder, hvor de snedækkede toppe spejler sig i smukke søer, og floder bruser gennem dramatiske kløfter. Du har første parket til det hele. Især på klassen Goldleaf, hvor dele af togets tag er lavet glas. Vil du endnu tættere på naturen, kan du stille dig ud på togets udendørs balkon og nyde den friske bjergluft.

Maden om bord er en oplevelse på højde med selve togturen, og med Rocky Mountaineer’s Gourmet Dream Team er du sikret en kulinarisk oplevelse, du sent vil glemme. For at du får mest ud af Canadas enestående natur, kører toget kun i dagtimerne. Så inden mørket falder på, holder toget ind i Kamloops, hvor du overnatter på et hotel i hjertet af byen.

Canada - Rocky Mountainee

Næste morgen sætter du dig igen til rette i de bløde, komfortable sæder, og begiver dig ud på anden del af togrejsen, der om muligt er endnu flottere i dag end i går. Du har god tid til at nyde turen og udsigterne, inden Rocky Mountaineer ud på dagen triller ind på stationen i Jasper, hvor du tilbringer de næste to dage.

Vel fremme tjekker du ind på det eksklusive Fairmont Jasper Park, som er et luksuriøst hotel placeret midt i Alberta’s vidunderlige Jasper National Park. Høje forrevne bjerge, blanke søer og dybe skove fylder landskaberne omkring hotellet, og med hotellets enestående placering er du aldrig langt fra naturen.

Canada - Fairmont - Jasper

Jasper er et af Canadas mest storslåede vildnis, og mange postkort er fotograferet her. Du afhenter din lejebil i Jasper allerede i dag, hvilket gør det nemmere at udforske det fantastiske område. Hvis du vil opleve den enestående natur helt tæt på, kan du med fordel tage svævebanen op ad Whistlers Montain eller besøge Maligne Lake, som er en af de mest fotograferede søer i verden. Ved søen kan du leje kano eller tage færgen til Spirit Island, hvorfra du har mulighed for at tage din egen version af det klassiske postkortfoto af søen.

Du kunne også tage til Mount Edith Cavell syd for Jasper, hvor stierne til Path of the Glacier og Cavell Meadows begynder. Især Path of the Glacier er en af de smukkeste, korte vandrestier i Rocky Mountains. Så her får du sjældent lov at gå alene, medmindre du kommer tidligt om morgenen.

Canada - Alberta - Jasper National Park - Maligne Lake - Spirit IslandCanada - Alberta - Jasper National Park - Maligne Lake - Spirit Island

En utrolig smuk køretur venter forude, når du begiver dig ned ad Icefields Parkway mod Emerald Lake. Undervejs kommer du forbi utallige smeltevandssøer og enorme gletsjere, der fylder bjergsiderne.

Der er utallige gode stop på vejen. Eksempelvis ved det brusende Athabasca-vandfald, der vælter øredøvende ned i en smal kløft. Herfra fortsætter vandet sin rejse mod nord og øst, for til sidst at nå helt ud i Atlanterhavet. Et andet godt stop er Columbia Icefield. Denne enorme gletsjer dækker hele 325 km2 og er nogle steder op til 365 meter tyk. Dette gør Columbia Icefield til Nordamerikas største stykke is udenfor polarområderne. Denne spektakulære verden af is er ikke oplagt at udforske til fods. Men du kan vælge at tage en tur i en specieldesignet bus, der kører gennem de rå og vilde gletsjerlandskaber helt op på isen.

I løbet af dagen passerer du også Sarbach-gletsjeren, Peyto Lake, Crowfoot-gletsjeren og Bow Lake med Bow-gletsjeren som dramatisk baggrund, inden du ud på dagen indlogeres på Emerald Lake Lodge, som er placeret helt ned til den glitrende sø Emerald Lake midt i Yoho National Park. Omgivelserne omkring Emerald Lake er intet mindre end fantastiske med betagende landskaber, høje forrevne bjerge og nationalparkens enorme nåletræer. På Emerald Lake lodge oplever du en varm og hjemlig stemning med hyggelig pejs, bløde og komfortable møbler, samt en fantastisk udsigt over søen og de sneklædte bjergtoppe fra lodgens store vinduer.

Distance: ca. 263 km fra Jasper til Emerald Lake Lodge

Canada-Alberta-Banff-Emerald Lake Lodge

Du har to hele dage til at udforske Emerald Lake og den omkringliggende natur. Udover de flotte landskaber med enorme granitbjerge, smaragdgrønne søer og høje fyldige nåletræer, kan du også opleve adskillige vandfald i Yoho National Park. Specielt det brusende Takakkaw vandfald, som med sine 384 meter er Vestcanadas tredje højeste, er et besøg værd. Der er rig mulighed for at få taget nogle fantastiske billeder i den flotte nationalpark, inden dagen fuldendes med en velsmagende middag i lodgens egen restaurant.

Canada - British Columbia - Yoho National Park - Emerald Lake Lodge

Nyd den sidste morgen ved Emerald Lake, inden du begiver dig videre mod den lille bjergby Banff. Byen har 7.000 indbyggere og byder på en hyggelig hovedgade med lokale butikker, gode spisesteder og adskillige små museer, der fortæller om områdets gribende historie og rige natur.

I Banff indlogeres du på Fairmont Banff Springs, som er placeret i hjertet af Banff National Park. Hotellet, som omtales som ”Castle in the Rockies”, har i mere end 125 år budt på luksuriøs og komfortabel indkvartering for de besøgende i Banff. Fra hotellet befinder du dig ikke langt fra centrum med gode shoppemuligheder og en lang række restauranter, og du har samtidig ikke langt, hvis du ønsker at udforske den omkringliggende natur. Du kan bruge aftenen på at slappe af i hotellets spabad eller på at strække benene i den hyggelige by, som ligger omgivet af en enestående natur med udsigt til sneklædte bjerge.

Distance: ca. 100 km fra Emerald Lake Lodge til Banff

Canada-Alberta-Banff-Moraine Lake

Dagen kan eksempelvis startes med en gåtur på golfbanen bag Banff Springs Hotel, hvor kronhjortene ofte går og morgengræsser, inden golfspillerne tager over. Derefter kan du gå på opdagelse i Banff National Park, der udover sin storslåede natur også byder på et særdeles rigt dyreliv. Med lidt held kan du både støde på grizzlybjørne, sortbjørne samt et væld af andre dyr i nationalparken. Sammen med nationalparkerne Jasper, Yoho og Kootenay er Banff optaget på UNESCOs verdensnaturarvsliste, hvor kun de mest ypperlige områder får adgang.

Parken bugner af sneklædte bjergtoppe, enorme gletsjere og fantastiske udsigter over spejlblanke søer og dybe nåleskove. Naturen bliver ganske enkelt ikke smukkere, og den kan opleves på et væld af forskellige måder. Tag en tur i gondolen til Sulphur Mountain, leg cowboy på en ridetur i bjergene, udforsk de mange vandrestier, lej cykler og tag på udkig efter dyrene langs Bow Valley Parkway. Du kan afslutte aftenen på Banff Avenue, som byder på en lang række af restauranter, hvor du kan nyde et lækkert måltid mad, inden aftenen slutter med countrymusik og two-step samme sted.

Canada - Alberta - Banff

Du afleverer din lejebil i Calgary og påbegynder din hjemrejse mod Danmark, efter en rejse fyldt med enestående natur og vanedannede luksus.

Distance: ca. 150 km fra Banff til Calgary

Du ankommer til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 maj 2019 - 26 jun 2019
ved 2 voksne
fra 53.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
27 jun 2019 - 24 sep 2019
ved 2 voksne
fra 65.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
25 sep 2019 - 5 okt 2019
ved 2 voksne
fra 53.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse Danmark til Vancover og hjem fra Calgary
 • 7 dages leje af bil inkl. ansvars- og kaskoforsikring, fri km, ekstra fører samt første tank benzin. Bilens størrelse afhænger af antal rejsende
 • 2 nætter i Vancouver på Fairmont Hotel Vancouver
 • Fly fra Vancouver til Campbell River og vandtaxi fra Campbell River til Sonora
 • 3 nætter på  Sonora Resort inkl. alle måltider, drikkevarer samt gratis minibar
 • Fri afbenyttelse af tennisbaner, mountain bikes, fluefiskeri, bueskyderi, 9 hullers putting green på Sonora Lodge
 • Fri adgang til Island Currents Wellness Centre; fitness room, saunaer, dampbad og udendørs mineral pools på Sonora Lodge
 • Vandtaxi fra Sonora til Campbell River og fly fra Campbell River til Vancouver
 • 1 nat i Vancouver på Fairmont Hotel Vancouver
 • Togrejse med Rocky Mountaineer fra Vancouver til Jasper i GoldLeaf klasse – 1 nat i Kamloops
 • 2 nætter i Jasper på Fairmont Jasper Park Lodge
 • 3 nætter på Emerald Lake Lodge
 • 2 nætter på Fairmont Banff Springs
 • Rejsedokumenter inklusiv kort og kørselsvejledning
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Vejskatter
 • Entréer til nationalparker

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Canada

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Se lignende rejser

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Canada

Vi kender de skønneste steder i Canada og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel