Canada fra øst til vest og krydstogt til Alaska

Oplev Nordamerikas vilde natur uden at gå på kompromis med komforten. Undervejs bor du på eksklusive luksushoteller, og du kan se frem til at opleve Canadas varierede natur og kultur på meget forskellige vis. Rejsen starter i Canadas største by Toronto, hvor du blandt andet dykker ned i byens historie og oplever den store etniske mangfoldighed på en guidet tur. Du har også mulighed for at besøge Niagara Falls, inden turen fortsætter med fly mod Banff i Rocky Mountains.

Her stiger du om bord på det legendariske luksustog Rocky Mountaineer, der over de næste to dage vil føre dig gennem bjergene hele vejen til Vancouver ved kysten. Du rejser på Goldleaf-klasse, hvilket betyder masser af forkælelse og en fabelagtig udsigt gennem de store panoramavinduer. Dele af togets tag er endda lavet af glas, så du får den fulde fornemmelse af de landskaber, du kører igennem. Vel fremme i Vancouver har du god tid til at udforske byen og tage på tur med vandflyveren til en af de afsidesliggende øer i skærgården.

Flere storslåede naturoplevelser venter forude, når du står til søs fra Vancouver og sejler op langs Canadas rå stillehavskyst til Alaska. Undervejs er der rig mulighed for at kigge efter bjørne, hvaler, spækhuggere og ørne, mens du sejler mellem historiske guldgraverbyer, mægtige gletsjere og barsk, uberørt natur.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplev luksustoget Rocky Mountaineer

Dagsprogram

Fra Danmark sættes kursen vestpå mod Toronto, hvor du lander samme dag på grund af tidsforskellen. Vel fremme bliver du indlogeret på det historiske luksushotel, The Fairmont Royal York, der ligger som en stilfuld oase i hjertet af midtbyen. Her kan du hvile ud oven på rejsen, eller gå en tur og få de første indtryk af Toronto allerede i dag. Hotellet ligger helt perfekt, og du er kun få minutter fra seværdigheder som CN Tower, Toronto Eaton Centre og Sony Centre for the Performing Arts.

Canada - Ontario - Toronto - Fairmont Royal York Hotel

Dagen er fri til at udforske Toronto på egen hånd. Toronto er Canadas ubestridte økonomiske centrum, og byen er hjem for mere end 100 forskellige etniske nationaliteter. Det har resulteret i spændende bydele som Greektown, Litte Italy og Chinatown, der hver har sin egen stemning. Du kan også besøge Harbour Square Park og havnepromenaden, hvor de gamle pakhuse er omdannet til caféer, gallerier, teatre og specialbutikker. Dette er et godt sted at købe ind til en picnic, hvis du ønsker at hoppe på båden til byens populære åndehul; Toronto Islands. Foretrækker du at se det hele lidt ovenfra, kan intet slå udsigten fra det 553 meter høje CN Tower. En helt anden mulighed er at lade os arrangere en dagstur til Niagara Falls, hvor enorme vandmasser vælter ud over klippekanten og falder i dybet med et brøl.

Canada-Toronto_Skyline

Torontos store etniske mangfoldighed viser sig også på byens menukort. Det hører du meget mere om på dagens guidede byrundtur, hvor du besøger området Old Town og får et indblik i Torontos historie. Herfra fortsættes til det store St. Lawrence Market, hvor madvarer er blevet handlet i mere end 200 år. Alt fra indisk slik og lokale oste til de ikoniske Peameal Bacon sandwiches kan købes her, mens guiden fortæller fascinerende historier. Efter turen er aftenen fri til at nyde storbyen på egen hånd. Overvej eventuelt at opleve en forestilling i et af byens teatre, eller hjælp de lokale fans med at heppe på byens ishocky- og fodboldhold.

Canada - Toronto - St. Lawrence

Fra Toronto flyver du til Calgary, hvor lufthavnsbussen til Banff står klar. Det er en flot tur, der fører dig fra Centralcanadas flade prærie til Rocky Mountains. Vel fremme i Banff indlogeres du på Rimrock Resort, der ligger med en fantastisk udsigt over bjergene. Hotellet bugner af faciliteter, og store vinduer sikrer, at du får det optimale udbytte af den forrygende beliggenhed. Resten af dagen er fri til at udforske Banff, der er en hyggelig lille bjergby omgivet af vild natur. Både grizzlybjørne, sortbjørne og et væld af andre dyr lever i nationalparken lige uden for bygrænsen, der også byder på sneklædte bjergtoppe, enorme gletsjere, dybe nåleskove og fantastiske udsigter over spejlblanke søer. Tag en tur i gondolen til Sulphur Mountain, leg cowboy på en ridetur i bjergene, eller udforsk de mange vandrestier. Mulighederne er mange, og hvis du ønsker flere dage i Banff, kan det let arrangeres.

Canada - Alberta - Calgary - Bro

I dag venter et af rejsens absolutte højdepunkter, når du stiger om bord på luksustoget Rocky Mountaineer og begiver dig ud på en af verdens smukkeste og mest berømte togrejser. Turen fører dig over et dusin broer, gennem tunneller og forbi flere bjergkæder, hvor de snedækkede toppe spejler sig i smukke søer, og floder bruser gennem dramatiske kløfter. Du rejser på klassen Goldleaf, hvor dele af togets tag er lavet glas. Vil du endnu tættere på naturen, kan du stille dig ud på togets udendørs balkon og nyde den friske bjergluft. Servicen om bord er af høj klasse, og hvert måltid er en kulinarisk oplevelse. Sjældent har det været så komfortabelt at udforske Canadas vilde natur. Du kan blot læne dig tilbage og nyde den forrygende tur gennem bjergene til Kamloops, hvor du overnatter på et hotel i hjertet af byen.

Næste morgen sætter du dig igen til rette i de bløde sæder, og begiver dig ud på anden del af togrejsen. Rocky Mountains ligger nu bag dig, og uden for vinduet er landskaberne i evig forandring. Fra de nærmest ørkenagtige landskaber inde i landet til brusende floder, mægtige kløfter og skovklædte skråninger i bjergene langs kysten. Sidst på dagen triller toget ind i Vancouver, der ligger dramatisk mellem bjergene og Stillehavet. Her indlogeres du på Fairmont Waterfront Hotel, der er et af byens førende luksushoteller. Beliggenheden ned til havnefronten er perfekt, og hotellet er et vidunderligt sted at lade sig forkæle efter en god dags sightseeing.

Du har hele dagen til at nyde Vancouvers attraktioner og dejlige beliggenhed. Et godt sted at starte kunne være en gåtur gennem Stanley Park, hvor totempæle gemmer sig mellem træerne. Eller dyk ned i områdets oprindelige kultur på UBC Museum og Anthropology. Robson Street, Granville Island og historiske Gastown er gode steder at shoppe og nyde folkelivet, mens Canada Place ligger flot ud til havet. Du kunne også bruge et par timer på at udforske Vancouvers pulserende Chinatown, der byder på farverige historiske kvarterer med små butikker fyldt med eksotiske frugter og kinesisk medicin. Eller tag på hvalsafari ud for kysten, hvor havets kæmper søger føde i det nærringrige vand.

Canada - British Columbia - Vancouver

Dagen byder på en spændende og anderledes oplevelse, når du letter med postflyveren fra Vancouver og flyver til Salt Spring Island. Mange lokale bruger disse vandfly, når de skal mellem Vancouver og de afsidesliggende øer i Gulf Island. Snart er du i luften, og flyver lavt over små landsbyer og Gulf Islands smukke landskaber, inden du lander på den lille ø Salt Spring Island. Øen er et sandt paradis for naturelskere med spektakulære kyststrækninger, idylliske landskaber og et behageligt klima. Der er mange muligheder for aktiviteter på øen. Du kan gå en afslappende tur langs de uberørte strande, eller tag på en større vandretur op i de mere udfordrende bakker, hvor du med sikkerhed vil opleve flotte udsigter samt et skønt dyreliv. Du kunne også lægge vejen forbi en af de mange kunstneriske butikker, inden det er tid til endnu en fantastisk flyvetur mod Vancouver. Tilbage i Vancouver er resten af dagen fri til at nyde storbyens glæder.

Canada - Vancouver Island

Helt andre oplevelser venter forude, når du sidst på eftermiddagen står til søs på et fantastisk krydstogt nordpå langs Canadas rå klippekyster til Alaska. Celebrity Cruises er kendt for sine komfortable og moderne skibe, som har et væld af faciliteter. Tag en dukkert i poolen, forkæl dig selv med en lækker spa-behandling, og nyd udsigten fra de store panoramadæk med en kop varm kaffe eller en kold drink fra baren. Måltiderne ombord er et kapitel for sig, og du har hele otte restauranter at vælge imellem (hvoraf de fire koster et ekstrabeløb). Når mørket sænker sig, kan aftenerne nydes i de overdådige loungeområder eller måske med en forestilling i skibets store teater. Med andre ord er der lagt op til en rejse med forkælelse og oplevelser for alle sanser.

USA - Alaska - Krydstogt og spækhugger

Allerede i dag får du de første indtryk af kystens vilde landskaber, når skibet sejler ind mellem øerne og klippeskærene i den berømte Inside Passage. Dagen igennem glider skibet forbi dramatiske fjorde, høje bjerge og gletsjerskabte landskaber med tempereret regnskove og brusende vandfald. Mange dyr holder til langs kysten. Med held får du måske øje på flokke af spækhuggere eller en bjørn på udkig efter det næste måltid, mens verdens største koncentration af hvidhovedet havørne svæver på vindene.

USA - Alaska - ørn

Tlingit-indianerne har boet langs disse kyster i tusindvis af år. Men i dag er der ikke mange tegn på menneskelig aktivitet omkring Icy Strait Point, som du når til kl. 15.30. Naturen er derimod fantastisk, og der er gode chancer for at opleve ørne og endda brune bjørne i fri natur. Kig også efter pukkelhvaler, der ofte holder til langs disse kyster.

Det var produktionen af fisk på dåse, der i sin tid skabte byen Icy Strait Point, og du kan stadig opleve Hoonah Packing Campanys historiske bygninger. Men i dag er det dog først og fremmest naturen, der trækker. Gåture fører i alle retninger, og nær havnen findes hyggelige restauranter og et gratis museum. Du kan også opleve naturen på cykel og suse mellem trætoppene på en af verdens længste ziplines. Du har en god del af dagen til at udforske området, inden skibet igen lægger fra kaj kl. 22.00.

USA - Alaska - Katmai

Flere store naturoplevelser venter i dag, når skibet passerer tæt forbi den mægtige Hubbard-gletsjer. Som en frossen flod flyder ismasserne fra bjergene ned mod havet, hvor mægtige isbjerge brækker af og starter deres rejse ud over havet. Landgang er ikke mulig ved gletsjeren. Men krydstogtskibet sejler så tæt på som muligt, så du får den bedste udsigt over dette storslåede naturfænomen. Dette er det nordligste punkt på skibets rute, så herfra begynder rejsen sydpå langs kysten.

USA - Alaska - Hubbard Glacier

Allerede fra morgenstunden ligger skibet til i Alaskas hovedstad, Juneau. Byen opstod under guldfeberen i 1880, og er opkaldt efter guldgraveren Joe Juneau, der sammen med makkeren Richard Harris fandt guld i området. Med deres egne ord kunne man dengang samle klumper på størrelse med ærter og bønner op fra jorden! De tider er desværre forbi. Men pionerånden kan stadig mærkes i den historiske midtby, der byder på et udvalg af butikker, fine museer og gode restauranter.

Skibet sejler først igen kl. 20.00, så du har god tid til at opleve byen og udforske den storslåede natur, der venter lige uden for bygrænsen. Her domineres landskaberne af smukke fjorde, mægtige gletsjere og skovklædte dale, der er hjem for et rigt dyreliv. Som altid tilbyder krydstogtskibet et væld af udflugter af forskellig art. Overvej eksempelvis en tur til Mendelhall-gletsjeren, hvor mægtige isklumper knækker af og falder ned i en lille sø.

Alaska - Juneau

Stødt og roligt fortsætter skibet sydpå langs kysten mod byen Ketchikan, som er berømt for sine farvestrålende totempæle og stejle gader. Nogle gader er så stejle, at man har lavet trapper i stedet for veje. Tidligere var byen præget af fiskeri og skovdrift, og det er stadig muligt at opleve levn fra de hårde pionerdage i Ketchikan gader. Ofte lægger der en del skibe i havnen, hvor vandflyvere letter mod Misty Fiords National Momument og andre fjerntliggende naturområder. Krydstogtskibet tilbyder en række forskellige udflugter på land. Men du er naturligvis også velkommen til at udforske Ketchikans lille midtby på egen hånd.

Et godt sted starte udforskningen er Southeast Alaska Discovery Center, hvor du får en god introduktion til områdets natur og oprindelige befolkning. Historieinteresserede bør også besøge Tongass Historical Museum, der dykker dybere ned i områdets spændende fortid. Totem Heritage Center, hvor du kan opleve en fantastisk samling af totempæle fra Tlingit- og Haida-folkene, er også et besøg værd. Nogle totempæle er mere end 100 år gamle. Flere totempæle kan opleves i Saxman Totem Park og Totem Bight State Historical Park lidt uden for byen.

Alaska - Ketchigan

Endnu en flot sejltur venter i dag, når skibet igen sejler ind mellem øerne og klippeskærene i den berømte Inside Passage. Så find en god plads på dækket, og nyd en af verdens smukkeste sørejser på den sidste dag af dit krydstogt.

Canada - British Columbia - Vancouver Island - Spækhugger

Tidligt om morgenen lægger skibet til ved Vancouver, hvor hjemrejsen begynder.

Canada - Vancouver - viewed from cypress mountain

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 maj 2019 - 31 maj 2019
ved 2 voksne
fra 47.895 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 jun 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 50.995 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 45.695 kr.
Ved 2 voksne og 2 børn
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse Danmark til Toronto og hjem fra Vancouver
 • Lufthavnsskatter – og afgifter
 • 3 nætter i Toronto på Fairmont Royal York
 • Guidet byrundtur i Toronto med besøg på St. Lawrence Market
 • Flyrejse Toronto til Calgary
 • Bustransport fra Calgary til Banff
 • 1 nat i Banff på Rimrock Resort Hotel
 • Togrejse med Rocky Mountaineer fra Banff til Vancouver i GoldLeaf klasse – 1 nat i Kamloops
 • 3 nætter i Vancouver på The Fairmont Waterfront Hotel
 • “The Mail Run” postflyvertur fra Vancouver
 • 7 nætters krydstogt Celebrity Eclipse i udvendig kahyt
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Måltider udover de nævnte
 • Drikkepenge, drikkevarer og andre personlige udgifter
 • Udflugter udover de nævnte

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Canada

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Canada

Vi kender de skønneste steder i Canada og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel