Rejser til Niagara Falls: Et vandfald i verdensklasse

En rejse til Niagara Falls er en oplevelse for livet. 12 millioner turister finder hvert år vej til Niagara Falls, hvilket gør vandfaldene til en af Canadas største turistattraktioner. Mange vandfald i verden er højere end Niagara Falls, men kun de færreste indeholder samme mængde vand.

Hvert eneste minut finder det, der svarer til en million fyldte badekar, vej ud over kanten. Niagara Falls er ganske enkelt et imponerende syn – både om dagen, men bestemt også om aftenen, hvor faldene bades i farvet lys, der sendes ind på vandmasserne.

En sejltur med båden Maide of the Mist er en ganske unik oplevelse. I bliver iklædt et blåt regnslag og sejler helt tæt på de enorme vandmasser. Her mærker I virkelig hvilke kræfter, der er på spil, når vanddisen indhyller jer, og den tordnende lyd af vandmasserne overdøver alt andet.

Et oplagt stop på vejen til eller fra Niagara Falls er byen Niagara-on-the-Lake, som ligger 50 kilometer fra faldene ved Lake Ontario. Denne lille charmede by med alléer og træhuse i alle regnbuens farver blev grundlagt af britiske royalister efter den amerikanske uafhængighedskrig. I dag er det den bedst bevarede by i Nordamerika fra det 19. århundrede.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Niagara Falls med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler hellere end gerne ud af sin store viden om Niagara Falls. Så tag en snak med Sandra Brooker om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Niagara Falls.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel