Rejser til Montréal: Canadas franske hovedstad

Rejs til Montréal, der med sine godt tre millioner indbyggere er Montréal den største “franske” by i Canada. I Montréal bliver I modtaget med omfavnelser og dobbelt kindkys. Byen har et moderne centrum med et amerikansk udtryk, hvor brede veje adskiller de tårnhøje skyskrabere.
Montréal ligger på en ø i St. Lawrence floden med det 223 m høje Mont Royal som det højeste punkt.

Indbyggerne er meget glade for bjerget og Parc du Mont Royal, som de bruger til rekreative aktiviteter. Øst for parken ligger Montréals nyeste, men samtidig mest livlige og kunstneriske, kvarter, Plateau Mont-Royal.

Byen gemmer også på den gamle bydel; Old Montréal, hvor de smalle brostensbelagte gader mest af alt leder tankerne hen på Paris. På Rue Notre-Dame Est finder I byens vartegn; den 170 år gamle dobbelttårnede Basilique Notre Dame.

Bag Old Montréal ligger Old Port langs St. Lawrence-floden. De lokale cykler, løber, går og løber på rulleskøjter langs havnefronten, og fra molerne afgår færger, minikrydstogtskibe, jetbåde og speedbåde med bådture.

Montréal har både en by over og under gadeniveau. 32 km tunneller spredt ud over et område på 12 km² forbinder indkøbscentre, lejlighedskomplekser, hoteller, banker, kontorbygninger, museer og metrostationer. The Underground City, som den underjordiske by kaldes, er den største i verden. Om vinteren bruges den underjordiske del af byen af mere end 500.000 mennesker hver dag.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Artikler

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Montréal.

 • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
 • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
 • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

Snak Montréal med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel