Rejser til Montréal: Canadas franske hovedstad

Rejs til Montréal, der med sine godt tre millioner indbyggere er Montréal den største “franske” by i Canada. I Montréal bliver I modtaget med omfavnelser og dobbelt kindkys. Byen har et moderne centrum med et amerikansk udtryk, hvor brede veje adskiller de tårnhøje skyskrabere.
Montréal ligger på en ø i St. Lawrence floden med det 223 m høje Mont Royal som det højeste punkt.

Indbyggerne er meget glade for bjerget og Parc du Mont Royal, som de bruger til rekreative aktiviteter. Øst for parken ligger Montréals nyeste, men samtidig mest livlige og kunstneriske, kvarter, Plateau Mont-Royal.

Byen gemmer også på den gamle bydel; Old Montréal, hvor de smalle brostensbelagte gader mest af alt leder tankerne hen på Paris. På Rue Notre-Dame Est finder I byens vartegn; den 170 år gamle dobbelttårnede Basilique Notre Dame.

Bag Old Montréal ligger Old Port langs St. Lawrence-floden. De lokale cykler, løber, går og løber på rulleskøjter langs havnefronten, og fra molerne afgår færger, minikrydstogtskibe, jetbåde og speedbåde med bådture.

Montréal har både en by over og under gadeniveau. 32 km tunneller spredt ud over et område på 12 km² forbinder indkøbscentre, lejlighedskomplekser, hoteller, banker, kontorbygninger, museer og metrostationer. The Underground City, som den underjordiske by kaldes, er den største i verden. Om vinteren bruges den underjordiske del af byen af mere end 500.000 mennesker hver dag.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Montréal med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler hellere end gerne ud af sin store viden om Montréal. Så tag en snak med Sandra Brooker om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Montréal.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel