Rejser til Banff National Park: Bjerge, søer og imponerende natur

Rejs til Banff National Park – en af Canadas ældste nationalparker. Her finder I nogle af de smukkeste og mest imponerende bjerglandskaber i Nordamerika. Parken dækker et areal på 6.641 km² (lidt mindre end Sjælland), men på trods af de enorme vidder kan I roligt begive jer ud på vandreture i parken for virkelig at opleve naturen på tæt hold. Der findes over 1.600 km vandrestier med forskellig længde og sværhedsgrad.

Besøg også Moraine Lake og Lake Louise. Begge søer er smukkest fra østsiden, hvorfra I kan nyde de utrolige farveskift, når morgensolen står op over bjergene. Først når solen kommer helt op over bjergtoppene, ses søernes smaragdgrønne farve helt klart.

Læg også vejen forbi Lake Minnewanka, hvor I har en smuk udsigt til bjergene, og Two Jake Lake tæt derpå, hvor I ofte møder bjerggeder, der græsser langs vejen.

Banff by har kun cirka 7.000 indbyggere, men på trods af dens begrænsede størrelse finder I her masser af butikker og hyggelige spisesteder. Her er desuden nogle interessante museer med forskellige udstillinger om området.

Banff by ligger i en dal, som er omgivet af Sulphur Mountain, Cascade Mountains og Mount Rundle. Nyd dagen med en tur i gondolen til Sulphur Mountain, tag på hesteryg op i bjergene, begiv jer ud på floden i kano, eller spænd vandrestøvlerne og udforsk de mange vandreruter, som findes tæt på byen.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Snak Banff National Park med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning? Få et tilbud på din unikke rejse

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel