70 12 03 03
Åben:

Yacutinga Lodge - et alternativ til Amazonas

Yacutinga Lodge ligger i grænselandet mellem Argentina og Brasilien. Det er et privat reservat og udgør en del af et næsten 270.000 hektar stort, beskyttet regnskovsområde – et smørhul af subtrobisk magi og et godt alternativ til Amazonas!

Dagsprogram

Dag 1: Foz do Iguaçu – Yacutinga Lodge

 Foz do Iguaçu – Yacutinga Lodge

I nærheden af Foz do Iguaçu i grænselandet mellem Argentina og Brasilien, hvor store floder snor sig gennem den frodige grønne jungle, kan I møde et sandt orgie af fugle, dyr og reptiler. I dette smørhul af subtrobisk magi ligger Yacutinga Lodge i et privat reservat og udgør en del af et næsten 270.000 hektar stort, beskyttet regnskovsområde. Når I ankommer til Foz do Iguaçu står MarcoPolos lokale guide klar til at køre jer til Yacutinga Lodge, hvor I skal bo de næste tre nætter. Resten af dagen er til fri til eventyr på egen hånd.

Dag 2-3: Yacutinga Lodge

 Yacutinga Lodge

Under opførelsen af Yacutinga Lodge har ejerne på alle måder forsøgt at integrere lodgen i den omkringliggende natur. Bygget af naturens egne materialer – indsamlet i junglen – er det i allerhøjeste grad lykkedes at skabe en lodge, der falder harmonisk i med omgivelserne. Fra hovedbygningen med reception og restaurant er der en smuk udsigt ud over hele området. Herfra kan I fortsætte ned i haven, hvor en hyggelig lille bar og swimmingpool falder smukt ind i de grønne omgivelser. Rundt om hovedbygningen ligger individuelle rustikke bungalows, der hver rummer fire værelser med eget badeværelse og egen veranda. Her kan I nyde udsigten til den levende, grønne jungle og måske få selskab af kolibrier, der sværmer mellem logdens mange blomster. Fra lodgen kan I deltage på ture med guide, der har et indgående kendskab til områdets flora og fauna, eller I kan selv gå på opdagelse i junglen. Fra “cat-trail” hængebroen i trætoppene ser I regnskoven fra en helt ny vinkel.

Dag 4: Afrejse fra Yacutinga Lodge

Efter morgenmad og check-ud går turen tilbage til lufthavnen eller busstation i Foz do Iguaçu .

Pris pr. person

Yacutinga Lodge – et alternativ til Amazonas - 4 dage fra 4.595 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport fra lufthavnen i Foz do Iguaçu (alternativt fra lufthavn) til Yacutinga Lodge t/r
  • Yacutinga Lodge i 3 nætter inkl.alle måltider

Ikke inkluderet i prisen

  • Fly eller anden transport til og fra Foz do Iguaçu
  • Dagsudflugter
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Oplev sjældent besøgte Østgrønland, hvor gigantiske isbjerge fylder fjordene, moskusokser græsser på den åbne tundra og nordlyset danser på nattehimlen.

LÆS MERE

10 dage fra 49.600 kr.

Krydstogt til Antarktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

LÆS MERE

15 dage fra 65.295 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Smuttur til Svalbard, sommer

Smuttur til Svalbard, sommer

Aldrig har den vilde arktiske natur været mere tilgængelig. Flyveturen til Svalbard er kort, så med 5 dage til rådighed er der god tid til at opleve polarområdernes enestående natur og dyreliv.

LÆS MERE

5 dage fra 8.995 kr.

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

LÆS MERE

15 dage fra 72.395 kr.

Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

18 dage fra 115.200 kr.

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Tag med på polarkrydstogt til Svalbard, hvor havfugle i tusindvis yngler på klippesiderne, og isbjørne jager sæler på isflagerne. På dette krydstogt oplever I det bedste af Svalbard på komfortabel vis.

 

LÆS MERE

13 dage fra 67.395 kr.

Smuttur til Svalbard, forår og vinter

Smuttur til Svalbard, forår og vinter

Vinter på Svalbard er en enestående oplevelse. Nordlys og det spæde forårslys oplyser de isdækkede landskaber, der udforskes i hundeslæde og på snescooter. Chancerne for at se isbjørne er også gode.

LÆS MERE

5 dage fra 8.395 kr.

Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Tag med på det ultimative krydstogt ved Antarktis og oplev det rige dyreliv på South Georgia og den britiske stemning på Falklandsøerne, inden I sejler langs Antarktis’ kyster helt ned til den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

27 dage fra 162.500 kr.

Ekspedition til Nordpolen

Ekspedition til Nordpolen

Rejs i de legendariske opdagelsesrejsendes fodspor til Nordpolen med verdens kraftigste isbryder og plant dit eget flag på 90 grader nord. På vejen besøges også Franz Josef Land.

 

LÆS MERE

14 dage fra 215.000 kr.

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

I århundreder drømte opdagelsesrejsende om at finde vejen gennem Nordvestpassagen. Nu kan I sejle i deres fodspor gennem dette enestående naturområde, der er rig på både dyreliv og kultur.

LÆS MERE

21 dage fra 105.600 kr.

Bestil tilbud