70 12 03 03
Åben:

Velkommen til Kuching

Kuching er Sarawaks hovedstad og Malaysias syvende største by. På trods af sin størrelse er byen meget charmerende. Den ligger smukt ned til floden, og langs flodpromenaden hersker der altid liv og leben. Atmosfæren er afslappet, og shoppingsmulighederne er gode. Navnet Kuching betyder »kat« på malaysisk, og flere steder rundt om i byen ser man statuer af katte.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Kuching

Ved ankomsten til Kuching, bliver I mødt af en chauffør, som kører jer direkte til jeres hotel – Majestic Riverside Hotel – hvor I tilbringer de næste to nætter. Hotellet ligger meget centralt midt i byens business- og shopping-distrikt lige ned til Sarawak-floden. Ved ankomsten er resten af dagen til fri disposition. Gå på opdagelse i byen Chinatown, eller shop efter souvenirs i de mange små butikker. I centrum ligger en del hyggelige forretningsgader med velholdte huse fra den engelske kolonitid. I er naturligvis også velkommen til blot at slappe af ved hotellets swimmingpool eller hænge ud med de lokale langs flodpromenadens mange små cafeer og hyggelige madboder.

Dag 2: Byrundtur i Kuching

 Byrundtur i Kuching

Straks efter morgenmaden skal I på byrundtur i Kuching, “kattenes by”, som er utrolig hyggelig og charmerende. Byen blev grundlagt af Sir James Brooke, den første hvide Rajah af Sarawak. Mange af de gamle bygninger i centrum af Kuching stammer fra de farverige dage under Brooks styre. Med sine ca. 500.000 indbyggere af mange forskellige etniske grupper, er gadebilledet aldrig kedeligt. Der er altid liv og masser af farverige mennesker. Overalt finder I smukke, gamle kinesiske templer og livlige markeder. I basaren og i boder på gader og stræder findes et stort udbud af vævede tæpper, træfigurer og fletkurve i alle former og farver. Omkring flodbredden har et stort restaureringsarbejde givet nyt liv til restauranter og caféer på den 900 m lange esplanade, der indbyder til en gåtur og et hvil på en af de opstillede bænke. Der bliver også tid til at udforske det glimrende Sarawak Museum, der rummer en imponerende etnografisk samling.
Eftermiddagen er til fri disposition. Fra hotellet er der ikke langt til Tua Pek Kong Tempel, Fort Margherita og den charmerende basar. Der en skøn udsigt til Sarawak-floden, byen og små malaysiske landsbyer. Med udsigt til det travle og farvestrålende liv på floden kan man sagtens forfalde til at bruge et par timer på en kaffebar ved floden eller godt tilbagelænet i vindueskarmen på værelset. Størrelsen og centreringen af byen gør det muligt at opleve Kuching til fods. Og kun til fods og til vands får I hele atmosfæren med. Glæd jer til den gæstfrie og imødekommende befolkning.

Dag 3: Afrejse fra Kuching

Efter morgenmaden forlader I hotellet i Kuching på vej mod nye oplevelser.

Pris pr. person

Velkommen til Kuching - 3 dage fra 1.250 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport fra Kuching Lufthavn til hotel t/r
  • 2 nætter på Majestic Riverside Hotel inkl. morgenmad
  • Privat byrundtur i Kuching med engelsktalende guide

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE

21 dage fra 635.000 kr.

Nyhed
Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE

22 dage fra 39.495 kr.

Den ultimative safari i Kruger

Den ultimative safari i Kruger

Denne ultimative safari i Kruger kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i tre meget forskellige områder i og omkring den verdensberømte nationalpark.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Safari, Unik rejse

11 dage fra 49.995 kr.

Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE

12 dage fra 32.950 kr.

Bestil tilbud