70 12 03 03
Åben:

Sydafrikas maleriske vinlande

I Sydafrikas maleriske vinlande bliver I ikke blot forkælet med nogle af verdens bedste vine – men også med et smukt landskab bestående af bjerge, bløde bakker, grønne dale, vidtstrakte vinmarker og frugtplantager. Og med 3 dage i den charmerende og historiske by Stellenbosch, vil I i uden tvivl komme til at nyde godt af begge dele.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Cape Town til Stellenbosch

 Fra Cape Town til Stellenbosch

I bliver hentet i Cape Town og kører nu gennem de smukke landskaber til vinlandet. Dagens mål er den historiske by Stellenbosch i vinlandets hjerte. Stellenbosch, der blev grundlagt i 1679, er den næstældste by i Sydafrika og regnes for en af de bedst bevarede byer fra sin tid. De gamle, stråtækte huse, opført i kap-hollandsk stil og majestætiske egetræer dominerer den idylliske by. I Stellenbosch skal I bo de næste 3 nætter på det elegante og luksuriøse River Manor Guest House.

Dag 2: Privat vinsmagningstur

 Privat vinsmagningstur

Det er blevet tid til at smage nogle af de mange fantastiske vine, som Sydafrika har at byde på. I selskab med jeres private guide besøger I nogle af områdets mange kendte og også mindre kendte vingårde. Mange af vingårdene er bygget i den såkaldte ”Cape Itch”-stil og er meget smukke. Ud over de velkendte druer Cabernet Sauvignon, Shiraz, Pinot Noir, Merlot og Cinsaut kan I smage den specielle sydafrikanske Pinotage, en krydsning mellem Pinot Noir og Cinsaut.

Dag 3: Stellenbosch på egen hånd

Dagen er på egen hånd i Stellenbosch.
En gåtur rundt i den hyggelige, gamle by kan anbefales. Det er en oplevelse i sig selv blot at slentre rundt i den historiske by, hvor de store, flotte egetræer indrammer gaderne. De bedst bevarede bygninger ligger på Dorph Street side om side med små hyggelige butikker og caféer. “Oom Samie se Winkel”, en victoriansk butik fra 1904, og “Stellenbosch Village Museum”, et kompleks bestående af historiske huse indrettet med periodens møbler, er begge et besøg værd.

Dag 4: Tilbage til Cape Town

Efter morgenmaden bliver I hentet på River Manor og kørt tilbage til Cape Town, hvorfra I kan fortsætte jeres rejse rundt i Sydafrika.

Pris pr. person

Sydafrikas maleriske vinlande - 4 dage fra 4.495 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport fra Cape Town til Stellenbosch t/r
  • 3 nætter på River Manor Boutique Hotel inkl. morgenmad
  • Privat vinsmagningstur

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE

21 dage fra 635.000 kr.

Nyhed
Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE

12 dage fra 32.950 kr.

Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE

22 dage fra 39.495 kr.

Den ultimative safari i Kruger

Den ultimative safari i Kruger

Denne ultimative safari i Kruger kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i tre meget forskellige områder i og omkring den verdensberømte nationalpark.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Safari, Unik rejse

11 dage fra 49.995 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Bestil tilbud