70 12 03 03
Åben:

Ruinbyen My Son og landsbyliv ved Hoi An

Besøg den fascinerende ruinby My Son, hvor cham-folkets konger i århundreder blev stedt til hvile i prægtige stentempler. Undervejs besøges også et fotogent fiskemarked, og der bliver mulighed for at smage ægte vietnamesisk kaffe, inden I står til søs på floderne omkring Hoi An. Her venter en fantastisk sejltur gennem frodige landskaber til små landsbyer, hvor livet går sin vante gang.

Dagsprogram

Dag 1: Ruinbyen My Son og landsbyliv ved Hoi An

En spændende og varieret dag venter, når I fra morgenstunden bliver hentet på hotellet i en jeep og kørt gennem de frodige landskaber mod My Son. På vejen gøres der holdt ved et yderst fotogent fiskemarked i udkanten af byen, samt ved et gammelt banyan-træ, hvor der er mulighed for at smage ægte vietnamesisk kaffe. Herefter fortsætter I gennem grønne landskaber og små landsbyer mod cham-folkets gamle tempelby.
Kongeriget Champa blev grundlagt i slutningen af 2. århundrede og eksisterede i mere end 1.000 år. På sit højeste strakte riget sig langs med de centrale og sydlige kystområder, hvor man blandt andet ernærede sig ved handel og sørøveri. Det var ganske indbringende, og mageløse skulpturer og templer blev frembragt af datidens kunstnere og håndværkere. Desværre blev ruinbyen bombet kraftigt under Vietnam-krigen, og den dag i dag kan bombekratere stadig ses mellem de gamle, overgroede tempelruiner. Det forhindrede dog ikke UNESCO i at optage My Son på sin liste over verdens kulturarv.
Fra My Son går turen tilbage mod Hoi An med et stop i keramik-landsbyen Thanh Ha. Her udskiftes jeepen med en privat båd, der fører jer ad Thu Bon-floden dybere ind i de frodige landskaber. Det er en flot sejltur, hvor frokosten nydes om bord efter en introduktion til Vietnamesisk kogekunst. Undervejs oplever I også fiskerlandsbyen Tra Nhieu samt fiskemarkedet ved Duy Hai. Skoven af kokospalmer ved Bay Mau er ligeledes et storslået syn, og der er mulighed for at udforske landskaberne yderligere med de medbragte kajakker og cykler, hvis I ønsker det. Men I er naturligvis også velkomne til at læne jer tilbage og nyde scenerierne, mens båden stille og roligt sætter kurs tilbage mod jeepen og Hoi An.

Pris pr. person

Ruinbyen My Son og landsbyliv ved Hoi An - 1 dag fra 980

Inkluderet i prisen

  • Alle transporter, entreer og udflugter på privat basis ifølge program
  • Frokost
  • Engelsktalende guide

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE

22 dage fra 39.495 kr.

Den ultimative safari i Kruger

Den ultimative safari i Kruger

Denne ultimative safari i Kruger kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i tre meget forskellige områder i og omkring den verdensberømte nationalpark.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Safari, Unik rejse

11 dage fra 49.995 kr.

Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE

12 dage fra 32.950 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE

21 dage fra 635.000 kr.

Nyhed
Bestil tilbud