70 12 03 03
Åben:

Rocky Mountaineer – Canadas flotteste togrejse

Togrejsen med Rocky Mountaineer har hele otte gange vundet prisen som verdens smukkeste togrejse, og National Geographic har kaldt turen for et af ”The World’s Greatest Trips”. Der er bestemt også tale om en togrejse helt udover det sædvanlige. Ikke mindst på GoldLeaf-klassen. Sæderne er komfortable, servicen er eksemplarisk, og måltiderne serveret i restaurantvognen er et kapitel for sig. Dele af taget af lavet er lavet af glas, og toget kører kun i dagtimerne, så du får mest muligt ud af Canadas enestående natur.

Dagsprogram

Dag 1: Jasper – Kamloops

 Jasper – Kamloops

Du stiger om bord på Rocky Mountaineer fra morgenstunden, og snart sætter toget i bevægelse og begiver sig ud på en uforglemmelig togrejse mod Vancouver. Undervejs snor toget sig forbi flere bjergkæder, over et dusin broer, gennem tunneller og langs med søer og kløfter med brusende floder langt under dig. Fra de bløde sæder har du første parket til det hele. Udsynet gennem de store panoramavinduer er perfekt, og dele af taget er også lavet af glas, hvilket kun forstærker oplevelsen af at være midt i naturen. Vil du endnu tættere på naturen, kan du stille dig ud på den udendørs balkon og nyde den friske bjergluft.

Servicen om bord er naturligvis også i verdensklasse, og tjenerne kommer springende dagen igennem med kølig hvidvin, drinks, snacks og hvad vi ellers måtte have lyst til. Undervejs fortæller guiden om de ting, du kører forbi, og inden du ved af det, serveres en lækker frokost i restaurantvognen, mens toget fortsætter gennem bjergene. Efter mange timer med naturoplevelser i verdensklasse triller toget ind i Kamloops, hvor du overnatter på et hotel i hjertet af byen.

Dag 2: Kamloops – Vancouver med Rocky Mountaineer

 Kamloops – Vancouver med Rocky Mountaineer

Næste morgen sætter du dig igen til rette i de bløde sæder på Rocky Mountaineer, og mens morgenmaden serveres om bord fortsætter rejsen mod Vancouver. Denne del af turen byder også på store naturoplevelser, mens landskaberne gradvist skifter karakter. Undervejs fører toget dig gennem cowboy- og ranchland i British Columbias indre og langs to af provinsens store floder, Thompson og Fraser River. Forrevne bjergtoppe og blødt rullende bakker ses i horisonten, men toget støt og roligt kører mod kystbjergene og Vancouver. Frokosten serveres om bord, inden toget fortsætter det sidste stykke langs Fraser-dalen og Fraser-floden til Vancouver, hvor du ankommer ud på dagen.

Pris pr. person

Rocky Mountaineer – Canadas flotteste togrejse - 2 dage fra 12.995 kr.

Inkluderet i prisen

  • Togrejse med Rocky Mountaineer mellem Calgary/Banff til Vancouver via Kamploops eller omvendt på Gold Class.
  • 2 x morgenmad (om bord på toget).
  • 2 x frokost (om bord på toget).
  • 1 overnatning på hotel i Kamloops.
  • Transport fra togstationen i Kamloops til hotel og retur.

Pris pr. person
i delt dobbeltværelse

17 apr 2017 - 16 okt 2017
ved 2 voksne
12.995 kr. - 13.995 kr. pr. person
Ved 2 voksne og 2 børn
Spørg om pris

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Den ultimative safari i Kruger

Den ultimative safari i Kruger

Denne ultimative safari i Kruger kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i tre meget forskellige områder i og omkring den verdensberømte nationalpark.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Safari, Unik rejse

11 dage fra 49.995 kr.

Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE

12 dage fra 32.950 kr.

Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE

22 dage fra 39.495 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE

21 dage fra 635.000 kr.

Nyhed
Bestil tilbud