70 12 03 03
Åben:

På eventyr til floden Kwai og Khao Yai

Oplev det centrale Thailands helt store højdepunkter på denne 6-dages tur til den berømte bro over floden Kwai og Khao Yai, Thailands ældste nationalpark. Undervejs bliver der også rig mulighed for at opleve det historiske Thailand samt nutidens traditionelle landsbyliv.

Dagsprogram

Dag 1: Bangkok til Kanchanaburi

Blot en times kørsel fra Bangkok befinder man sig i Samut Songkhram-provinsen, hvor landsbyliv og smuk natur danner en stærk kontrast til Bangkoks hektiske og pulserende gader og liv.
I bliver hentet på jeres hotel, og dagens første stop byder på en helt speciel oplevelse med det lokale tog til et traditionelt landsbymarked, der ligger spredt ud på og omkring togskinnerne. Det er et pudsigt og imponerende syn at se, hvordan de handlende nærmest har gjort det til en kunstart i hastig fart at samle deres boder og varer, når et tog nærmer sig, og al handel brat går i stå.
Herfra fortsætter I til Tha Kha – et af de mange flydende markeder i området. Tha Kha er et autentisk flydende marked, hvor man virkelig får et indblik i det thailandske handelsliv.
Bemærk: Tha Kha bliver afholdt hver lørdag og søndag, og i hverdagene følger det månecyklussen. Er Tha Kha ikke åbent på dagen, besøges et af de andre flydende markeder i området.
I tager på en fascinerende kanotur gennem kanalerne – også kaldet klonger, hvor I stille og roligt sejler forbi plantager og templer, før der gøres stop hos en lokal familie, der producerer sirup af palmesukker.
Dagens sidste stop, inden I ankommer til Kanchanaburi, er et besøg ved det imponerende Wat Bang Kung Tempel, der daterer tilbage til Ayutthaya-perioden. Templet er især kendt for sit lille kapel, der er fuldstændig lukket inde bag rødderne fra et Banyan-træ.

Dag 2: Kanchanaburi og River Kwai

 Kanchanaburi og River Kwai

Efter morgenmaden på hotellet går turen til JEATH-krigsmuseet, der er en tro kopi af en japansk arbejdslejr, og siden krigskirkegården, hvor alle de allierede krigsfanger ligger begravet. Herfra fortsætter I til den berømte bro over floden Kwai. Jernbanen med den berømte bro blev bygget under umenneskelige forhold af tusindvis af thailandske, kinesiske og allierede krigsfanger. I tager på en kort togtur langs den berygtede “dødens jernbane” gennem Kwai Noi-kløften, inden I om eftermiddagen rider gennem de naturskønne omgivelser på elefantryg for derefter at slutte dagen af med en afslappende sejltur ned ad floden ombord på en tømmerflåde.

Dag 3: Kanchanaburi til Ayutthaya via Bang Pa In

 Kanchanaburi til Ayutthaya via Bang Pa In

I dag går turen mod Siamrigets gamle hovedstad Ayutthaya. Rejsende har i tidligere tider beskrevet Ayutthaya som “Østens Venedig” med de mange templer spredt rundt mellem de mange kanaler og vandveje. Undervejs gøres der stop for at se Bang Pa-In-sommerpaladset, der blev bygget af Kong Rama IV – et fantastisk syn af bygninger, der er inspireret af både europæisk, kinesisk og thailandsk arkitektur.
I Ayutthaya hopper I på en lokal “kermit” Tuk Tuk, der en speciel type Tuk Tuk, som kun findes i Ayutthaya og Trang-provinsen i syd. Den centrale del af Ayuthaya var bygget på en ø, og dagen igennem vil I udforske de utallige ruinkomplekser, der ligger tæt side om side. Wat Chai Mongkol, Wat Si San Phet og the Old Royal Palace er blot nogle af attraktionerne. I udforsker også Wat Phra Mahathat, der er berømt for sit buddha-stenhoved, der holdes uhjælpelig fast af trærødder.
Besøget i Ayutthaya afsluttes med at smage på en meget berømt og lokal delikatesse i det muslimske kvarter – en candy floss roti. (pandekage).
Om aftenen nydes middagen på den smukke “Baan Khun Pra”-restaurant.

Dag 4: Ayutthaya til Khao Yai via Lopburi

Efter morgenmaden på hotellet er der afgang mod byen Lopburi, hvor der tages på en kort rundtur for at besøge museet ved Narai Raja Nives-paladset, hindu-templet Prang Sam Yod og Abetemplet, der er kendt for de hundredevis af krabbeædende makakaber, der lever i og omkring templerne.
Fra Lopburi fortsætter I mod Thailands ældste nationalpark Khao Yai. Området omkring parken er ideelt til dyrkning af vindruer, og den dag i dag har vine fra Khao Yai opnået international anerkendelse. Om eftermiddagen vil der da også blive tid til selv at smage de lokale vine samt udforske vingården og den smukke bjergrige og tropiske natur.

Dag 5: Khao Yai National Park

 Khao Yai National Park

I har en begivenhedsrig dag foran jer i Thailands ældste nationalpark. Efter morgenmaden bevæger I jer til fods gennem junglen til Nong Phug She-tårnet, der ligger ved det vandhul, der er tilholdssted for en stor del af junglens forskellige dyr. Fra tårnet er der god mulighed for både at opleve elefanter og andre vilde dyr. Herfra besøger I det berømte vandfald, som man så i filmen “The Beach” med Leonardo di Caprio i hovedrollen. Mængden af vand i vandfaldet afhænger meget af tidspunktet på året, men efter et regnskyl kan det brusende vandfald opnå stor styrke. Der vil også være mulighed for at tage en forfriskende dukkert i den kølige lagune.
Tilbage på lodgen er der tid til at slappe af ved poolen eller nyde en spa-behandling om eftermiddagen, inden I kører til flagermus-grotten, hvor I vil opleve millioner af flagermus lette fra hulens dyb i søgen efter insekter. Sværmen af flagermus bliver ved med at komme ud af grotten i mere end en halv time og er virkelig et fantastisk syn.

Dag 6: Khao Yai tilbage til Bangkok

I spiser morgenmad i Khao Yai, hvorefter kursen atter sættes mod Bangkok. Undervejs gøres der stop i Saraburi for at besøge byens berømte tempel, der menes at huse et af Buddhas fodspor, hvilket også har været med til at gøre templet til den vigtigste pilgrimsfærd i det centrale Thailand.
Tilbage i Bangkok sættes I af på jeres hotel eller i lufthavnen, hvorfra I kan fortsætte jeres videre færd rundt i Thailand.

Pris pr. person

På eventyr til floden Kwai og Khao Yai - 6 dage fra 9.995 kr.

Inkluderet i prisen

  • Transport i privat bil med chauffør
  • Lokal engelsktalende guide på alle udflugter ifølge program
  • Entreer til seværdigheder
  • 2 nætter på Hin Tok River Camp i Kanchanaburi
  • 1 nat på Iudia by the River i Ayutthaya
  • 2 nætter på Kirimaya Khao Yai i Khao Yai
  • 5 x morgenmad
  • 1 x aftensmad

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Forkælelse på Veranda Resorts

Forkælelse på Veranda Resorts

Tag på en dejlig forkælelserejse til de lækre Veranda Resorts i Chiang Mai og Cha Am – langt væk fra hverdagen! En skøn kombination af landlig idyl og afslapning i tropiske omgivelser.

LÆS MERE

14 dage fra 16.595 kr.

Eventyr og badeferie i Thailand

Eventyr og badeferie i Thailand

Cykeltur i Bangkok, nattog til Chiang Mai, tætte møder med lokale bjergstammer i Mae Kampong, kokkeskole i Chiang Mai og afslappende badeferie på en af Sydthailands lækre strande. Alt dette venter på denne rejse til Thailand.

LÆS MERE

14 dage fra 19.295 kr.

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Her venter jer de bedste oplevelser i Andamanhavet fra Krabi, Phi Phi og Phuket på krydstogt i traditionelt sejlskib og afslutning hos elefanterne dybt inde Khao Soks jungle.

LÆS MERE

15 dage fra 24.895 kr.

Det Ukendte Nordthailand

Det Ukendte Nordthailand

Dette er rejsen for dem, der ønsker at opleve det uspolerede Thailand og få et tæt indblik i landets rige traditioner og kulturer – alt sammen krydret med overnatning på små hyggelige boutique- hoteller, der emmer af ægte thai-stemning.

LÆS MERE

13 dage fra 23.995 kr.

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Fra River Kwai og Khao Yai til Hua Hin

Fra Bangkoks pulserende liv går rejsen gennem det centrale Thailands landlige omgivelser til River Kwai og Thailands ældste nationalpark, Khao Yai, inden I slutter med en afslappende badeferie på det lækre Veranda Resort i Hua Hin.

LÆS MERE

15 dage fra 20.995 kr.

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Oplev tre meget forskellige sider af Sydøstasien på denne rejse til Laos og Thailand. Fra Vientiane gennem et af Sydøstasiens smukkeste landskaber til Vang Vieng og videre mod charmerende Luang Prabang inden masser af forkælelse venter jer på en afslappende badeferie i Hua Hin. Bangkok venter som sidste stop inden rejsen går tilbage til Danmark.

LÆS MERE

16 dage fra 20.995 kr.

Gennem Indokina på cykel

Gennem Indokina på cykel

GRUPPEREJSE MED GUIDE. En fantastisk 17 dages cykeltur med start i Thailand gennem hjertet af Indokina inkl. Cambodia til Ho Chi Minh City i Vietnam.

LÆS MERE

17 dage fra 23.995 kr.

Tropeø, elefanter og palmestrand

Tropeø, elefanter og palmestrand

Lækre luksusresorts med ophold i værelser med egen pool og store naturoplevelser blandt elefanter venter jer på denne rejse, der går fra Koh Samui via Khao Sok National Park til Khao Lak.

LÆS MERE

15 dage fra 14.995 kr.

Mere luksus for pengene
Bestil tilbud