70 12 03 03
Åben:

Monteverdes tågeregnskov

Monteverdes tågeregnskov rummer et fascinerende dyreliv, som man dog kun ser i glimt på grund af den tætte vegetation. Området er et paradis for fugleinteresserede. Der er registreret over 400 forskellige fuglearter i området. Her yngler bl.a. den farvestrålende quetzal.

Dagsprogram

Dag 1: San José

I overnatter en enkelt nat i San José på et hyggeligt turistklassehotel. San José ligger i 1.150 m højde, og byen har ifølge de lokale kun én årstid: Evigt forår. Klimaet er overraskende dejligt. Varmen er ikke trykkende, som man måske havde forventet. I selve byen bor der omkring 400.000 mennesker. Hele amtet tæller ca. 1,3 mio. mennesker, hvilket svarer til godt 36 % af landets befolkning.

En lang gågade løber gennem byens centrum. Strøget vrimler med butikker, gode spisesteder og hyggelige fortovscaféer, hvor man kan nyde en kop costaricansk dyrket kaffe, mens man betragter livet omkring de smukke plazaer.

Dag 2: San José - Monteverde

 San José - Monteverde

Der er transport til Monteverde, hvor I har to overnatninger.

Naturreservatet Monteverde blev grundlagt af kvækerne, der besluttede at frede en tredjedel af deres jord for at bevare vandtilførslen til området. Kvækerne kom hertil fra USA for at undgå militærtjeneste. I deres søgen efter et nyt hjemland faldt valget på Costa Rica. Landet er en fredselskende nation og har intet militær, hvilket passede godt til kvækernes livsfilosofi. De valgte Monteverde på grund af områdets behagelige klima og den frugtbare, billige jord. Siden 1951 har kvækerne produceret en stor del af Costa Ricas mælkeprodukter.

Dag 3: Monteverde

 Monteverde

Tidligt om morgenen arrangeres en vandretur ind i tågeskoven, der rummer et fascinerende dyreliv, som man dog kun ser i glimt på grund af den tætte vegetation. Området er et paradis for fugleinteresserede. Der er registreret over 400 forskellige fuglearter i området. Her yngler bl.a. den farvestrålende quetzal. Den lokale guide holder konstant udkig efter pattedyr, fugle og eksotiske planter.

Tågeskoven er karakteriseret ved en høj luftfugtighed, der opstår, når tunge skyer driver ind fra det Caribiske Hav og fanges af bjergene. Den høje luftfugtighed giver optimale forhold for epifytter (planter som vokser på andre planter). Nogle steder vokser de så tæt, at træerne knapt skimtes. Skoven har en af Costa Ricas bedste stisystemer af hængebroer.

Eftermiddagen er til fri disposition. Hvis I har mod på et adrenalin-sus, er Monteverde et af de bedste steder at prøve “canopy”-ture. Her svæver I via en række solide liner mellem trætoppene og gennem skyerne. Nogle steder er der fart på, og I mærker adrenalinen suse – andre steder er tempoet mere adstadigt, og I kan nyde tågeskoven fra oven.

Dag 4: Monteverde - San José

Der er transport tilbage til San José, hvor I har endnu en overnatning. Eller I kan vælge at fortsætte turen rundt i Costa Rica – f.eks. til vulkanen Arenal.

Pris pr. person

Monteverdes tågeregnskov - 4 dage fra 3.050 kr.

Inkluderet i prisen

  • 2 nætter på godt turistklassehotel i San José inkl. morgenmad
  • Transport fra San José til Monteverde t/r
  • 2 nætter på godt turistklassehotel i Monteverde inkl. morgenmad
  • Halvdagstur til Monteverde tågeskov

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Nicaragua og Costa Rica

Nicaragua og Costa Rica

Kombiner storslåede naturoplevelser i Costa Rica med smukke kolonitidsbyer, vulkaner og indianske fortidskulturer i Nicaragua.

LÆS MERE

14 dage fra 27.250 kr

Luksuseventyr i Costa Rica

Luksuseventyr i Costa Rica

Tag med på et ægte luksuseventyr i Costa Rica, og oplev det rige dyreliv og den fantastiske natur i en hidtil uhørt komfort.

LÆS MERE

12 dage fra 38.995 kr.

Tag børnene med til Costa Rica

Tag børnene med til Costa Rica

Tag børnene med til Costa Rica og gi’ jer selv og jeres børn en oplevelse for livet. En rejse specielt tilrettelagt for børnefamilier.

LÆS MERE

13 dage fra 19.250 kr.

Costa Ricas højdepunkter

Costa Ricas højdepunkter

På denne rejse rundt i Costa Rica kommer I til at opleve de absolutte perler. Rejsen har mange guidede udflugter i landets spændende nationalparker og vulkanen Arenal. Undervejs bor I på gode, hyggelige hoteller og lodges.

LÆS MERE

18 dage fra 26.950 kr.

Bestil tilbud