70 12 03 03
Åben:

Mendoza - En moderne oase

Ved grænsen til Chile mellem Andesbjergene og den store østlige ørken ligger oasebyen Mendoza, kendt som vinens og solens land, og er landets vigtigste vinområde. En moderne og hyggelig by med brede boulevarder og skyggefulde alléer.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Mendoza

Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel for de næste tre nætter.

Mendoza ligger mellem Andesbjergene og den store østlige ørken. Byens rødder går tilbage til 1561, og hermed er den en af Argentinas ældste byer. Det første, man lægger mærke til, er træerne: Store morbærfigentræer, der flankerer de brede boulevarder og giver en befriende svalende skygge fra den varme sol. Mendoza har en forkærlighed for springvand, vandingskanaler, træer og grønne områder, og I glemmer næsten, at I befinder jer i en ørken. Om eftermiddagen tager den lokale guide jer med en tur rundt i byen. Turen går til den gamle del af byen, hvor der vil være tid til at besøge ruinerne af den gamle by. Turen fortsætter med et besøg ved akvariet, inden I når det livlige centrum af byen med de store parker og regeringsbygninger. Til slut besøger I San Martin-parken, et 420 ha stort område med en sø og en fin udsigt over byen. Parken virker som en oase midt i dette ørkenagtige landskab. Vindene kommer næsten altid fra Andesbjergene mod øst, og på deres vej gennem parken bliver vindene renset for støv og kommer ind i byen tilsat en behagelig fugtighed. Dette får byens klima til at være noget nær det perfekte. Herefter går turen tilbage til hotellet.

Dag 2: Besøg i vindistriktet

 Besøg i vindistriktet

Mendoza er Argentinas vigtigste vindistrikt og står for 70% af alt vinproduktion i Argentina. I området ligger den ene vingård efter den anden og nyder godt af den sandede jords mineraler. Kølende vinde blæser fra bjergene ned over vinstokkene, som får rigelig sol og varme året rundt. Dette skaber ideelle vækstbetingelser for en lang række druesorter. Både rødvine, hvidvine, rosévine samt dessertvine produceres her, og det er netop vinene fra Mendoza, der for alvor har været med til at placere Argentina på vinens verdenskort. Ikke mindst de berømte vine på Malbec-druen har fundet optimale betingelser her. Naturligvis kan man ikke besøge Mendoza uden at prøvesmage den lokale produktion, så halvdelen af dagen er sat af til vingårdsbesøg. De fleste vingårde er familieejede og er gået i arv i generationer. Her får I en god introduktion til områdets vine samt ikke mindst muligheden for at møde en række af Mendozas mange entusiastiske vinmagere. Mellem vinmarkerne fuldender oliven, figen- og ferskenlunde de glansbilledsmukke landskaber, der på smukkeste vis indrammes af Andesbjergenes sneklædte tinder i baggrunden. Tilbage i hovedbyen er resten af dagen til fri disposition.

Dag 3: Andesbjergene

Denne heldagstur går fra Mendoza mod vest ad den internationale vej mod Chile. Vejen følger Mendozafloden gennem fantastisk landskab som efter at have passeret vindistriktet bliver mere bart. I den lille by i Potrerillosdalen er det muligt at shoppe lidt lokalt brugskunst inden turen fortsætter mod Uspallatadalen. På turen opad mod Andesbjergene passerer I Los Penitentes, som er en af provinsens skisportssteder beliggende i de smukkeste omgivelser. Det er her muligt at tage liften op ad bjerget hvor I belønnes med en panoramisk udsigt over området. Næste stop i 2.720 meters højde er Puente del Inca, som er et af verdens naturlige vidundere, en naturlig bro formet af klippen over Cuevasfloden, som de indianske karavaner brugte, når de krydsede passet på deres vej mod Chile. Dette er samtidig hovedindfaldsvejen til Aconcagua, som med sine 6.962 meter er Sydamerikas højeste bjerg. Bjerget er et yndet udflugtsmål for bjergbestigere, der udfordrer sig selv i kampen om at nå toppen. Hvis vejret og vejforholdene tillader det fortsættes op til 4.200 meters højde til statuen af Cristo Redentor (Kristus forløseren), som markerer tunnelen, der fører ind til Chile og er et symbol på venskabet mellem Argentina og Chile. Herfra går turen atter tilbage til Mendoza

Dag 4: Afrejse fra Mendoza

Det er tid til afrejse fra Mendoza. Efter morgenmaden afhentes I på hotellet og køres til lufthavnen for jeres næste destination.

Pris pr. person

Mendoza – en moderne oase - 4 dage fra 2.650 kr.

Inkluderet i prisen

  • Transfer fra og til lufthavnen
  • Hotel i Mendoza i 3 nætter inkl. morgenmad
  • Halvdagsudflugt i Mendoza inkl. guide
  • Halvdagsudflugt til vindistriktet inkl. guide
  • Heldagsudflugt til Andesbjergene inkl. guide

Ikke inkluderet i prisen

  • Fly eller anden transport til og fra Mendoza
  • Måltider ud over de nævnte
  • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
  • Sygeafbestillingsforsikring
  • Rejseforsikring

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

I århundreder drømte opdagelsesrejsende om at finde vejen gennem Nordvestpassagen. Nu kan I sejle i deres fodspor gennem dette enestående naturområde, der er rig på både dyreliv og kultur.

LÆS MERE

21 dage fra 105.600 kr.

Smuttur til Svalbard, sommer

Smuttur til Svalbard, sommer

Aldrig har den vilde arktiske natur været mere tilgængelig. Flyveturen til Svalbard er kort, så med 5 dage til rådighed er der god tid til at opleve polarområdernes enestående natur og dyreliv.

LÆS MERE

5 dage fra 8.995 kr.

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

LÆS MERE

15 dage fra 72.395 kr.

Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Tag med på det ultimative krydstogt ved Antarktis og oplev det rige dyreliv på South Georgia og den britiske stemning på Falklandsøerne, inden I sejler langs Antarktis’ kyster helt ned til den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

27 dage fra 162.500 kr.

Krydstogt til Antarktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

LÆS MERE

15 dage fra 65.295 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Ekspedition til Nordpolen

Ekspedition til Nordpolen

Rejs i de legendariske opdagelsesrejsendes fodspor til Nordpolen med verdens kraftigste isbryder og plant dit eget flag på 90 grader nord. På vejen besøges også Franz Josef Land.

 

LÆS MERE

14 dage fra 215.000 kr.

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Tag med på polarkrydstogt til Svalbard, hvor havfugle i tusindvis yngler på klippesiderne, og isbjørne jager sæler på isflagerne. På dette krydstogt oplever I det bedste af Svalbard på komfortabel vis.

 

LÆS MERE

13 dage fra 67.395 kr.

Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Oplev sjældent besøgte Østgrønland, hvor gigantiske isbjerge fylder fjordene, moskusokser græsser på den åbne tundra og nordlyset danser på nattehimlen.

LÆS MERE

10 dage fra 49.600 kr.

Smuttur til Svalbard, forår og vinter

Smuttur til Svalbard, forår og vinter

Vinter på Svalbard er en enestående oplevelse. Nordlys og det spæde forårslys oplyser de isdækkede landskaber, der udforskes i hundeslæde og på snescooter. Chancerne for at se isbjørne er også gode.

LÆS MERE

5 dage fra 8.395 kr.

Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

18 dage fra 115.200 kr.

Bestil tilbud