70 12 03 03
Åben:

Magiske Havanna

Oplev det bedste af magiske Havanna på fire dage. På en guidet byvandring præsenteres charmen ved Havanna, med de brostensbelagte gader, flankeret af huse fra kolonitiden. Ingen tur til Havanna er komplet uden en salsalektion. Lær grundtrinnene og forsøg jer blandt de lokale.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Havanna

Ved ankomst til Havanna bliver I modtaget i lufthavnen af en engelsktalende lokal guide og kørt til jeres hotel i Habana Vieja.

I indlogeres på Santa Brigada, eller et tilsvarende hotel, for de kommende tre nætter. Hotellet ligger lige i hjertet af den gamle bydel, og kun få minutters gang fra de smukke pladser: Plaza Vieja, Plaza San Francisco, Plaza de Armas og Plaza de la Catedral. Området synes at summe af liv fra tidlig morgen til sen aften.

Aftenen er til fri disposition til at slappe af, eller gå på opdagelse på egen hånd.

Dag 2: Havanna

 Havanna

Efter morgenmaden afhentes I på hotellet af en lokal guide, der tager jer med på en spændende byvandring i den gamle bydel. Hjemmevant leder han jer gennem Habana Viejas labyrint af smalle gader, der flankeres af gamle huse med tegltage, tunge trædøre og svungne smedejernsbalkoner. Husene er fra det 16. og 17. århundrede. De blev opført af spanierne, der i 1512 indlemmede Cuba i det spanske rige. I dag er flere af husene i forfald. Nogle steder er man i gang med at restaurere, men som med alt andet foregår det i et adstadigt tempo.

Siden fortsætter I ad de brolagte gader til en række af de store seværdigheder i Habana Vieja. I kommer blandt andet til at opleve byens ældste plads Plaza de Armas, der om aftenen oplyses af filigranlamper og med jævne mellemrum indtages af salsaorkestre, der sætter liv i kludene hos de lokale. Om dagen kommer turisterne for at se guvernørpaladset i den vestlige ende af pladsen.

Paladset er et af de fineste eksempler på barokarkitektur i Havanna og var fra 1780 og frem til uafhængigheden hjem for den spanske guvernør. Paladsets gårdhave er smukt dekoreret med planter og en hvid marmorstatue af Christopher Columbus. Her står også en lille kanon med tilnavnet El Fuerte, Den Stærke. Kanonen var en af mange på San Carlos de la Cabaña fæstningen. Hver aften ved skumringstid bragede en kanonsalut fra fortets mure og lod befolkningen vide, at nu blev byens porte lukket i. Havanna er ikke længere omkranset af en bymur, men traditionen med at affyre en kanon på La Cabaña holdes i hævd.

Videre til Plaza de la Catedral med den imponerende katedral, der i mange år husede de formodede jordiske rester af den spanske søfarer og opdagelsesrejsende Christopher Columbus. Ikke langt fra pladsen ligger den berømte restaurant La Bodeguita del Medio, hvor Hemingway drak sine “mojitos” (rom & mynte) i selskab med andre af byens forfattere, kunstnere, digtere og politikerspirer.

Efter I har spist frokost med den lokale guide, går eftermiddagen med at opleve det moderne Havanna. På rundturen besøger I blandt andet Revolutionsmuseet, hvor guiden vil sætte jer ind i landets nyere historie. Foran museet ses den Stalin-tank, som Castro angiveligt sad i, da den cubanske hær i 1961 nedkæmpede en CIA-trænet brigade af eksilcubanere i Svinebugten. Museet huser også en af de små både, som invasionsstyrken brugte. Den er i dag dekoreret med et sørøverflag.

Dag 3: Havanna

 Havanna

Morgenen er til fri disposition frem til eftermiddagen. Der findes næppe noget bedre tidsfordriv end at gå på opdagelse i den gamle bydel og betragte livet på gader og pladser!

Eftermiddagen byder på en 90 minutters lektion i salsa, og om aftenen får I mulighed for at teste jeres færdigheder blandt de lokale, når guiden tager jer med til middag og dans på the Benny More Café.

Dag 4: Afrejse Havanna

Efter morgenmaden er det tid at tage afsked med Havanna.

I bliver hentet på hotellet af en privat chauffør, som kører jer til lufthavnen (eller busstationen), alt efter hvorfra turen går videre til jeres næste destination.

Ønsker I at forlænge jeres ophold i Havanna kan dette naturligvis også arrangeres

Pris pr. person

Magiske Havanna - 4 dage fra 3.395 kr.

Inkluderet i prisen

  • Transfer fra lufthavnen i Havanna til hotellet
  • 3 nætter på hotel Santa Brigida eller tilsvarende
  • 3 x morgenmad
  • 1 x frokost
  • 1 x aftensmad
  • Byrundtur
  • 90 min salsalektion med efterfølgende middag og dans på the Benny More Café

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE

12 dage fra 32.950 kr.

Den ultimative safari i Kruger

Den ultimative safari i Kruger

Denne ultimative safari i Kruger kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i tre meget forskellige områder i og omkring den verdensberømte nationalpark.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Safari, Unik rejse

11 dage fra 49.995 kr.

Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE

22 dage fra 39.495 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE

21 dage fra 635.000 kr.

Nyhed
Bestil tilbud