70 12 03 03
Åben:

Luksus ved Ayers Rock

Longitude 131 er det ultimative resort ved Ayers Rock. Her går ypperlig luksus hånd i hånd med spændende oplevelser og en fabelagtigt beliggenhed omgivet af Australiens røde ørken. Hvor ellers kan I ligge i jeres bløde, varme seng og nyde solopgangen over Ayers Rock fra jeres suite?

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Longitude 131

 Ankomst til Longitude 131

Ved ankomsten til Ayers Rocks lille lufthavn holder en firehjulstrækker klar til at køre jer den korte tur gennem ørkenen til resortet, hvor I indlogeres for de kommende to nætter. Longitude 131 består af 15 super luksuriøse permanente teltsuiter, der hver er opkaldt efter en af Australiens tidlige opdagelsesrejsende. Men hvor disse pionerer måtte kæmpe mod naturens luner og ufatteligt hårde forhold, kan I omgive jer med ypperlig luksus. I har masser af plads, topmoderne badeværelser og vidunderlige senge. Aircondition søger for den perfekte temperatur i teltene, og et enkelt tryk på en knap får persiennerne til at hæve sig, så I kan nyde synet ud over ørkenen og Ayers Rock direkte fra jeres suite. Brug resten af dagen på at udforske de lækre omgivelser, eller gå en tur ad de glimrende vandrestier omkring resortet. Men sørg for at være klar til at nyde den fantasiske solnedgang over Ayers Rock, når solens sidste stråler får den gigantiske monolit til at skifte farve.

Den skønne beliggenhed danner også ramme om resortets berømte middage. Efter solnedgang kan I nyde en udsøgt tre-retters gourmetmenu ledsaget af lækre australske vine, mens stjernerne tændes på ørkenhimlen over jer. Efter middagen vil resortets astronom indføre jer i himmelrummets forunderlige hemmeligheder.

Dag 2: Longitude 131

 Longitude 131

Nyd solopgangen over Ayers Rock direkte fra jeres seng, inden endnu en dag fyldt med forkælelse venter. Absolut intet mangler på Longitude 131. Køl af i poolen, nyd den fantastiske udsigt over ørkenen og Ayers Rock, forkæl jer selv med en spabehandling, eller deltag i nogle af de ture og aktiviteter, der er inkluderet i prisen. Disse rangerer fra besøg ved Ayers Rock og introduktion til aboriginalkunst til solopgang over The Olgas’ dramatiske landskaber. Dagens oplevelser fuldendes af lækre måltider serveret i de smukke omgivelser.

Dag 3: Afrejse fra Longitude 131

 Afrejse fra Longitude 131

Det er værd at stå tidligt op for at nyde solopgangen over Ayers Rock eller The Olgas på en af lodgens udflugter, inden en overdådig morgenmad venter. Herefter er det tid til at pakke kufferten og fortsætte eventyret rundt i Australien.

Pris pr. person

Luksus ved Ayers Rock - 3 dage fra 14.745 kr.

Inkluderet i prisen

  • Transport fra Ayers Rock Airport til Longitude 131 t/r
  • 2 nætter på Longitude 131 i delt luksustelt
  • Fuldpension
  • Fri bar med udsøgte vine og alkoholiske drikke (enkelte vine/drikkevarer kan koste ekstra)
  • Et udvalg af ture og oplevelser. Udvalget ændres løbende.

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Polarkrydstogt - Nordlys i Østgrønland

Oplev sjældent besøgte Østgrønland, hvor gigantiske isbjerge fylder fjordene, moskusokser græsser på den åbne tundra og nordlyset danser på nattehimlen.

LÆS MERE

10 dage fra 49.600 kr.

Krydstogt til Antarktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

LÆS MERE

15 dage fra 65.295 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Smuttur til Svalbard, sommer

Smuttur til Svalbard, sommer

Aldrig har den vilde arktiske natur været mere tilgængelig. Flyveturen til Svalbard er kort, så med 5 dage til rådighed er der god tid til at opleve polarområdernes enestående natur og dyreliv.

LÆS MERE

5 dage fra 8.995 kr.

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

LÆS MERE

15 dage fra 72.395 kr.

Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

18 dage fra 115.200 kr.

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Tag med på polarkrydstogt til Svalbard, hvor havfugle i tusindvis yngler på klippesiderne, og isbjørne jager sæler på isflagerne. På dette krydstogt oplever I det bedste af Svalbard på komfortabel vis.

 

LÆS MERE

13 dage fra 67.395 kr.

Smuttur til Svalbard, forår og vinter

Smuttur til Svalbard, forår og vinter

Vinter på Svalbard er en enestående oplevelse. Nordlys og det spæde forårslys oplyser de isdækkede landskaber, der udforskes i hundeslæde og på snescooter. Chancerne for at se isbjørne er også gode.

LÆS MERE

5 dage fra 8.395 kr.

Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Antarktis, South Georgia og Falklandsøerne

Tag med på det ultimative krydstogt ved Antarktis og oplev det rige dyreliv på South Georgia og den britiske stemning på Falklandsøerne, inden I sejler langs Antarktis’ kyster helt ned til den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

27 dage fra 162.500 kr.

Ekspedition til Nordpolen

Ekspedition til Nordpolen

Rejs i de legendariske opdagelsesrejsendes fodspor til Nordpolen med verdens kraftigste isbryder og plant dit eget flag på 90 grader nord. På vejen besøges også Franz Josef Land.

 

LÆS MERE

14 dage fra 215.000 kr.

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

Krydstogt til Grønland og Nordvestpassagen

I århundreder drømte opdagelsesrejsende om at finde vejen gennem Nordvestpassagen. Nu kan I sejle i deres fodspor gennem dette enestående naturområde, der er rig på både dyreliv og kultur.

LÆS MERE

21 dage fra 105.600 kr.

Bestil tilbud