70 12 03 03
Åben:

Luksus på La Flora Khao Lak

Forlæng jeres rejse til Thailand med luksus på La Flora Khao Lak ved en af Thailands bedste strande. Det prisvindende La Flora Resort & Spa danner rammen om den perfekte badeferie, hvor man blot kan slappe af og nyde de tropiske omgivelser og stedets formidable service og høje standard.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Phuket til La Flora Resort Khao Lak

Ved ankomsten til lufthavnen på Phuket bliver I hentet og kørt til Khao Lak, hvor I bor 5 nætter på det lækre La Flora Khao Lak Resort.
Her skal I bo de næste 5 nætter i en Beachfront Villa og opholdet inkluderer desuden også en romantisk middag for 2 på stranden samt en gang Thai massage.

Dag 2 - 5: La Flora Resort Khao Lak

 La Flora Resort Khao Lak

Dagene er på egen hånd.

La Flora Resort Khao Lak er et lækkert førsteklasses-resort, beliggende idyllisk i en stor have lige ned til den bredde Ban Ngain-sandstrand, der er en af Thailands bedste. Der er 68 luksuriøst indrettede villaer, alle med moderne faciliteter og privat balkon eller terrasse. Resortet har flere gode restauranter, og flere umotoriserede vandsports-faciliteter, der gør stedet til et af de mest gennemførte i området.
På La Flora får man formidabel service, god mad og dejlige værelser, alt sammen i en skøn atmosfære af afslappet luksus. La Flora Resort & Spa er en hoteloplevelse ud over det sædvanlige, og i 2010 og 2012 vandt stedet “World Luxury Hotel Awards”.
Det er det rene strandparadis og den perfekte ramme om en badeferie, hvor man ikke skal tænke på andet end blot at slappe af og lade sig forkæle i de helt fantastisk smukke omgivelser.
Resortet har to lækre pool-områder. Den ene pool ligger helt ned til strandkanten og er opført på en måde, så det ser ud, som om den flyder ud i havet. Den anden swimmingpool bugter sig gennem resort-området og skaber hyggelige områder med små vige, hvor man kan sole sig eller ligge i skyggen af træer og palmer. Det er til denne pool jeres værelse har direkte adgang fra terrassen.
Resortets restaurant “View 59″ er en oplevelse i sig selv. Her nyder man godt af fantastiske rejser fra Thailand, Asien og Europa. Derudover tilbyder La Flora Beach Club en række aktiviteter og vandsportsfaciliteter som: windsurfing, havkajak, beachvolley, sejlads med katamaran, fisketure, snorkling, dart, badminton og meget mere.

Khao Lak ligger på Thailands vestkyst med udsigt til de burmesiske tropeøer i Andamanhavet. De lange sandstrande og den frodiggrønne jungle danner ramme om denne badedestination. I Khao Lak ligger mange pragtfulde strande: mod nord den mest fredfyldte af dem, Bangsak, mod syd Hat Khao Lak og Bangniang for blot at nævne nogle få. Khao Lak er et glimrende udgangspunkt for ture til Similan-øerne, hvor dykningen og snorklingen er helt i topklasse.

Dag 6: Afrejse fra Khao Lak

Efter 5 nætter på La Flora Resort & Spa bliver I kørt til lufthavnen i Phuket.

Pris pr. person

Luksus på La Flora Khao Lak - 6 dage fra 3.395 kr.

Inkluderet i prisen

 • Transport fra Phuket Lufthavn til hotel t/r
 • 5 nætter i værelse med direkte adgang til pool inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Velkomst frugtkurv
 • 1 x 60 min traditionel Thai massage for 2 personer
 • 1 x Romantisk middag for 2 personer (ekskl. drikkevarer)
 • Kaffe og the på værelset
 • Gratis WiFi
 • Gratis brug af fitnessrum og tennisbaner
 • 10% rabat på a la carte menuen på View Restaurant (ekskl. drikkevarer)
 • 10% rabat på spa-behandlinger i Spa La Flor

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Oplevelsesrejse til Sydthailand

Oplevelsesrejse til Sydthailand

Her venter jer de bedste oplevelser i Andamanhavet fra Krabi, Phi Phi og Phuket på krydstogt i traditionelt sejlskib og afslutning hos elefanterne dybt inde Khao Soks jungle.

LÆS MERE

15 dage fra 24.895 kr.

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Krydstogt til Svalbard, Østgrønland og Island

Højt mod nord ligger en fortryllende verden af is, hav og midnatssol. Dette er naturens verden, og mellem de få småbyer venter et landskab af en sjælden rå skønhed, hvor isbjørne jager på pakisen.

LÆS MERE

15 dage fra 72.395 kr.

Syd for den sydlige polarcirkel

Syd for den sydlige polarcirkel

Denne ekspedition tager dig dybt ind i Antarktis’ forunderlige verden. Målet er at sejle længere mod syd end på vores øvrige krydstogter og krydse den sydlige polarcirkel.

LÆS MERE

18 dage fra 115.200 kr.

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Krydstogt til Svalbard - isbjørnenes rige

Tag med på polarkrydstogt til Svalbard, hvor havfugle i tusindvis yngler på klippesiderne, og isbjørne jager sæler på isflagerne. På dette krydstogt oplever I det bedste af Svalbard på komfortabel vis.

 

LÆS MERE

13 dage fra 67.395 kr.

Kina med krydstogt på Yangtze

Kina med krydstogt på Yangtze

Tag med på denne store rundrejse i Kina med krydstogt på Yangtze-floden. Turen tager jer også til kejserbyen Beijing, terracotta-hæren i Xian og futuristiske Shanghai. For ikke at nævne mødet med de store pandaer i Chengdu.

LÆS MERE

14 dage fra 24.950 kr.

Krydstogt til Antarktis

Krydstogt til Antarktis

Denne ekspedition byder på det bedste af  Antarktis. Pingviner, sæler og hvaler ledsager jer på rejsen langs den antarktiske kystlinje.

LÆS MERE

15 dage fra 65.295 kr.

Ekspedition til Nordpolen

Ekspedition til Nordpolen

Rejs i de legendariske opdagelsesrejsendes fodspor til Nordpolen med verdens kraftigste isbryder og plant dit eget flag på 90 grader nord. På vejen besøges også Franz Josef Land.

 

LÆS MERE

14 dage fra 215.000 kr.

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Luksuskrydstogt ved Galapagos

Oplev det bedste af Ecuador på denne rejse, der kombinerer natur og kultur på fastlandet med Galapagos-øernes fantastiske dyreliv.

LÆS MERE

11 dage fra 46.550 kr.

Bestil tilbud