70 12 03 03
Åben:

Kyaikhtiyo - den gyldne sten på bjerget

Oplev den berømte forgyldte sten Kyaikhtiyo, der balancerer på forunderlig vis på en høj bjergkam. Turen derop fører gennem et af Burmas mest farverige markeder.

Dagsprogram

Dag 1: Fra Yangon til Kyaikhtiyo

 Fra Yangon til Kyaikhtiyo

Sammen med den engelsktalende guide begynder dagen med en køretur til Kyaiktiyo-pagoden. Pagoden er blandt de tre helligste steder i Burma. Pilgrimme i hobetal valfarter hertil for at messe og meditere ved stenen, der næsten mirakuløst balancerer på det yderste af en klippekant.
Legender fortæller, at den holdes på plads af ét enkelt af Buddhas hår, der er placeret så præcist i den lille pagode på toppen, at den bevarer balancen i stenen. I overnatter i landsbyen for foden af bjerget.

Dag 2: Tilbage til Yangon via Bago

 Tilbage til Yangon via Bago

Kyaikhtiyos balancerende sten er et spektakulært syn på alle tidspunkter af dagen. Men smukkest er den i daggryets bløde, gyldne lys. Derfor er det i høj grad værd at stå tidligt op og opleve solopgangen fra toppen af bjerget. Op ad formiddagen er det tid at vende tilbage mod Yangon. På vejen er det muligt at stoppe i den større by Bago. Byens enorme tempelkomplekser er fuldt på højde med Burmas mere berømte destinationer og især den kolossale liggende buddha Shwethalyaung er et besøg værd. Ved ankomsten til Yangon bliver I kørt til jeres hotel for natten.

Dag 3: Afrejse fra Yangon

Morgenen er fri til egne eventyr, indtil det er tid at tjekke ud ved middagstid.

Pris pr. person

Kyaikhtiyo – den gyldne sten på bjerget - 3 dage fra 3.970 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport med engelsktalende guide fra Yangon til Kyaikhtiyo t/r
  • Entréer og sightseeing ifølge program
  • 1 nat på turistklasse hotel i Kyaikhtiyo inkl. morgenmad
  • 1 nat på turistklasse hotel i Yangon inkl. morgenmad

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Burma på cykel

Burma på cykel

GRUPPEREJSE MED GUIDE. I Burma har I muligheden for at opleve et hjørne af Asien, der på mange måder ikke har ændret sig siden den britiske kolonitid. I udforsker Burma på cykel og kommer tæt på lokalbefolkningen.

LÆS MERE

16 dage fra 29.895 kr.

Opdag Burma

Opdag Burma

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Fra Yangons gyldne pagoder til Inle søens blikstille vand, den formidable ruinby Bagan og kongebyen Mandalay med cykeltaxaer, templer og orangeklædte munke.

LÆS MERE

16 dage fra 26.495 kr.

Burmas højdepunkter

Burmas højdepunkter

Oplev største Burmas højdepunkter på denne rejse fra Yangon til ruinbyen Bagan, kongebyerne omkring Mandalay og den maleriske Inle-sø. Du kan også se frem til mindre kendte seværdigheder såsom de hellige huler ved Pindaya, en kulinarisk tur i cykeltaxa gennem Yangon ved aftentid samt et center for pensionerede elefanter nær den britiske bjergstation, Kalaw.

LÆS MERE

15 dage fra 22.995 kr.

Burma - Østens Perle

Burma - Østens Perle

Burma er uden tvivl Østens perle, og på denne 13 dages rundrejse i Burma oplever du alle landets største attraktioner. Fra Yangons travle gader og gyldne pagoder til den magiske Inle sø, de gamle kongebyer ved Mandalay og ikke mindst Bagans imponerende stentempler.

LÆS MERE

13 dage fra 19.995 kr.

Bestil tilbud