70 12 03 03
Åben:

5 dages krydstogt ved det sydlige Patagonien

Tag med på et 5 dages krydstogt ved det sydlige Patagonien fra Punta Arenas. I sejler gennem Magellan-strædet og Beagle-kanalen, oplever en af de største pingvinkolonier på den sydlige halvkugle samt bl.a. søløver, søelefanter og naturligvis den ubeskriveligt smukke og uspolerede natur.

Dagsprogram

Dag 1: Punta Arenas

 Punta Arenas

Efter indtjekning på M/V Stella Australis i Punta Arenas vil der være en reception med kaptajnen, hvorefter skibet lægger fra kaj og turen går mod en af de fjerneste egne i verden. Turen tager jer gennem Magellanstrædet og Beagle-kanalen for at udforske en af de mest betagende regioner i verden; det sydlige Patagonien og Tierra del Fuego-øhavet.

Dag 2: Ainsworth Bay - Tuckers Islets

 Ainsworth Bay - Tuckers Islets

Ved daggry navigerer skibet gennem Almirantazgo Sound og ankommer til Ainsworth Bay i Alberto De Agostini National Park, det perfekte udgangspunkt for at se Marinelli-gletsjeren. I ser en bæverdæmning i Magellan-skoven og senere er der gode muligheder for at se sydlige søelefanter, selv om koloniens færden kan være lidt uforudsigelig. Senere sejles der til Tuckers Islets og efter frokost skal I i en zodiacbåd for at komme lidt nærmere på en koloni Magellan-pingviner. Bemærk, i september og april erstattes denne tur med en gåtur til en gletsjer i Brookes Bay.

Dag 3: Pia Glacier - Glacier Alley

Skibet navigerer langs med den nordvestlige del af Beagle-kanalen og lægger til ved Pia-fjorden. Derfra er der en kort vandretur til et udsigtspunkt, hvor I kan nyde den spektakulære udsigt mod Pia-gletsjeren. Efter denne oplevelse fortsætter skibet langs Beagle-kanalen gennem majestætiske Glacier Alley.

Dag 4: Cape Horn - Wulaia Bay

 Cape Horn - Wulaia Bay

Der sejles gennem Murray kanalen og Nassau Bay mod Kap Horn-nationalparken hvor, hvis vejret tillader det, I skal i land.
Om eftermiddagen går I fra borde ved historiske Wulaia Bay, oprindeligt stedet for en af regionens største Yamana-bosættelser. Dette område er også kendt for sin hypnotiserende skønhed af vegetation og geografi og I kommer på en gåtur gennem Magellan-skoven blandt bregner og andet endemisk vegetation for at nå et smukt panoramaudsigtspunkt.

Dag 5: Ushuaia

Anerkendt som den mest sydlige by i verden, er Ushuaia omringet af de sidste høje tinder i Andesbjergene. I er tilbage i Ushuaia først på dagen og har mulighed for at nyde byen og dens spektakulære sceneri.

Pris pr. person

5 dages krydstogt ved det sydlige Patagonien - 5 dage fra

Inkluderet i prisen

  • Alle måltider
  • Alle drikkevarer
  • Udflugter
  • Alle aktiviteter ombord på M/V Stella Australis

Ikke inkluderet i prisen

  • Lokale udgifter som havneafgifter og nationalparkgebyr (ca. USD 30 pr person)
  • Drikkepenge

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Chile fra nord til syd

Chile fra nord til syd

GRUPPEREJSE MED GUIDE. Få lande byder på så varieret og storslået natur som Chile. På denne rejse oplever I det hele. Fra verdens tørreste ørken til Patagoniens forrevne bjerge – og alt det ind i mellem. Rejsen kan forlænges med oplevelser på Påskeøen.

LÆS MERE

15 dage fra 36.295 kr.

Det bedste af Chile

Det bedste af Chile

Oplev Chile med Santiago, Atacama ørkenen med saltsletterne, de lyserøde flamingoer, El Tatio-gejseren, vulkaner, maleriske landsbyer, Torres del Paine og alt hvad der hører til det bedste af Chile.

LÆS MERE

14 dage fra 33.595 kr

Chile og Argentina - vin og vandfald

Chile og Argentina - vin og vandfald

Denne rejse til Chile og Argentina begynder i prægtige Chile. Herfra tager den jer over Andesbjergene til vindistrikterne og skønne Buenos Aires. I runder oplevelserne af med det enorme vandfald Foz do Igauzú.

LÆS MERE

13 dage fra 31.995 kr.

Det bedste af Patagonien

Det bedste af Patagonien

GRUPPEREJSE MED GUIDE. På denne rejse til Argentina og Chile oplever I det bedste af Patagonien. En smuk og gennemtestet rejse, der byder på naturoplevelser i særklasse og mange muligheder for vandreture.

 

LÆS MERE

15 dage fra 35.295 kr.

Bestil tilbud