70 12 03 03
Åben:

Forkælelse ved Ubud - Balis kunstneriske centrum

Forkælelse ved Ubud: I kort afstand fra kunstnerbyen Ubud venter 6 dages forkælelse på det unikke luksushotel Alila Ubud, med den prisbelønnede swimmingpool liggende dramatisk på det yderste af klipperne.

Dagsprogram

Dag 1: Ankomst til Alila Ubud

I bliver hentet på jeres hotel eller i lufthavnen og kørt til den lille kunstnerby Ubud på det centrale Bali, hvor de næste 5 nætter tilbringes på det prisvindende Alila Ubud.

Dag 2 - 5: Forkælelse på Alila Ubud

 Forkælelse på Alila Ubud

I kort afstand fra kunstnerbyen Ubud ligger det unikke luksushotel Alila Ubud. Hotellet ligger på en højderyg med udsigt ned til Ayung floden og indgår som en naturlig brik i det maleriske landskab mellem rismarker og udslukte vulkaner. Stilen er moderne minimalistisk blandet med lokale træsorter. I superior værelset har du egen balkon, hvorfra du kan nyde udsigten ned mod floden og den frodige dal. Den prisbelønnede swimmingpool ligger dramatisk på det yderste af klippen, og vandet, der skvulper over kanten, synes nærmest at ende i floden. Personalet er som landets befolkning: smilende, gæstfrie og giver dig en service i absolut særklasse. Her tilbagetrukket fra den hektiske hverdag hersker en stilhed, som kun bliver brudt af vindens raslen i trækronerne og cikadernes sang.

Ubud ligger i et bakket landskab i den centrale del af Bali omgivet af grønne skove, små rislende floder og frodige rismarker, hvor landbefolkningen dyrker jorden med traditionelle metoder. Ubud er Balis kulturelle hjerte, og man skal ikke have tilbragt lang tid i byen for at mærke, at det stadig banker klart og tydeligt. Byen tiltrækker kunstnere, kunsthåndværkere, musikere og dansere af enhver art. Overalt er der små åbne værksteder, hvor malere arbejder side om side med sølvsmede, træskærere og skulptører. Lyden fra traditionelle gamelan-orkestre fylder luften omkring musikskolerne, og på danseskolerne øves der i de klassiske balinesiske danse. Ofte hentes inspirationen fra øens natur. Men også hinduistiske sagaer såsom Ramayana og Mahabharata samt mytologiske temaer inddrages på kreativ vis i de forskellige kunstformer. Dette område har en lang historie, og udenfor byen er de frodige landskaber fyldt med templer, helligdomme og kulturminder fra svundne tider. Læg dertil spændende og eksotiske shoppingmuligheder samt en række af øens bedste restauranter, og det er let at se, hvorfor folk fra hele verden forelsker sig i denne lille by. Til trods for at mange besøgende i dag har fået øje på Ubuds unikke charme, har byen formået at bibeholde sit rolige tempo og sin hyggelige atmosfære.

Dag 6: Afrejse fra Alila Ubud

I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen eller jeres næste destination på Bali.

Pris pr. person

Forkælelse ved Ubud – Balis kunstneriske centrum - 6 dage fra 4.695 kr.

Inkluderet i prisen

  • Privat transport fra hotel eller lufthavn til Alila Ubud t/r
  • 5 nætter i superior værelse på Alila Ubud inkl. morgenmad
  • 1 x Guidet vandretur inkl. picnic frokost
  • 1 x 60 minutters balinesisk massage
  • 1 x lektion i Yoga eller Tai Chi
  • Daglig afternoon tea med en sød balinesisk delikatesse

 

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE

21 dage fra 635.000 kr.

Nyhed
Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE

12 dage fra 32.950 kr.

Australien – Adelaide til Broome

Australien – Adelaide til Broome

Oplev Australiens rige dyreliv, vidtstrakte ørkenlandskaber og fantastiske vine på denne anderledes rejse til Australien. Fra Adelaide, Kangaroo Island og Barossa Valley går turen med luksustog til Perth i Vestaustralien, hvorfra du fortsætter i bil nordpå langs kysten til Broome.

LÆS MERE

22 dage fra 39.495 kr.

Den ultimative safari i Kruger

Den ultimative safari i Kruger

Denne ultimative safari i Kruger kombinerer tre ultraluksuriøse safarilodges i tre meget forskellige områder i og omkring den verdensberømte nationalpark.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Safari, Unik rejse

11 dage fra 49.995 kr.

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Den ultimative polar-ekspedition med isbryder

Om bord på en kraftig isbryder udforsker du nogle af de fjerneste egne af Arktis. Fra det østligste Rusland nord om Sibirien og videre via Svalbard, Grønland og den legendariske Nordvestpassage gennem Canadisk Arktis.

LÆS MERE
Rejsetype: Natur, Polar, Unik rejse

76 dage fra 625.000 kr.

Bestil tilbud