70 12 03 03
Åben:

En uspoleret paradisø

I skærgården, en kort sejltur fra fastlandet, ligger et næsten uberørt Brasilien, og en uspoleret paradisø som kun få har opdaget. Her finder I formidabel natur med regnskov, høje bjerge, små bugter med blå laguner og uspolerede strande. Øen Ilha Grande var tidligere dels hjemsted for pirater, dels fængsel og militær forlægning. I dag er det grønne paradis langsomt ved at blive opdaget af turisterne.

Dagsprogram

Dag 1: Rio de Janeiro – Ilha Grande

 Rio de Janeiro – Ilha Grande

Dagen starter tidligt! I bliver afhentet på jeres hotel (eller i lufthavnen i Rio de Janeiro) kl. 05.45 og herefter går turen i bil og med båd mod Ilha Grande, der er en af Brasiliens mest attraktive øer, og som I ankommer til kl. 09.30. Bådturen tager ca. 1 ½ time fra fastlandet til den lille by Vila do Abraão, som er øens hovedby – lad jer ikke narre, det er stadig en meget lille by. Alle veje og stier er af grus, og alting her emmer af fred, ro og uspoleret charme. I bliver mødt af jeres guide, som byder jer velkommen til Ilha Grande, introducerer jer til øen og sørger for, at I finder jer til rette på Pousada Naturália – jeres hjem for de kommende tre nætter. Pousada Naturália ligger i det fjerneste hjørne af Abraão bugten, væk fra nattelivet, og kun 60 m fra vandkanten. Her kan I i fred og ro nyde den fantastiske havudsigt fra hængekøjen på jeres terrasse eller slappe af i den tropiske have. Pousadaen har en fantastisk beliggenhed med formidabel natur, regnskov og høje bjerge lige i baghaven – og foran udsigt til laguner og uspolerede strande! Resten af dagen er til fri disposition.

Dag 2: Ilha Grande - Praia Lopes Mendes

 Ilha Grande - Praia Lopes Mendes

Ilha Grande har en række fantastiske strande, og det er ikke svært at finde en ny for hver dag, man er her. I dag skal I på en fabelagtig dagstur til Praia Lopes Mendes, der regnes som en af de absolut smukkeste strande i Brasilien. Og af mange rejsemagasiner kåret som en af de ti smukkeste strande i verden. Døm selv. Lopes Mendes er den største af Ilha Grandes 107 strande, og bølgerne langs den tre km lange kridhvide sandstrand er et mekka for strandgæster og surfere! I sejler fra Abraão, og efter en rask gåtur gennem frodigt terræn ankommer I til Lopes Mendes stranden, der lokker til en svalende dukkert. Efter en hel dags strandafslapning går turen tilbage til Abraão, hvor aftenen er til fri disposition. Natteliv findes der ikke så meget af, men byen er ekstremt hyggelig med strandcafeer og restauranter, der har borde og stole stående i strandsandet – og udsigt til masser af både i den lille, maleriske bugt, der skærer sig ind mod land.

Dag 3: Ilha Grande - Lagoa Azul

 Ilha Grande - Lagoa Azul

I dag skal I ud på en hyggelig bådtur. Fra morgenstunden sejler du af sted fra den lille havn ved Abraão mod Lagoa Azul, Den Blå Lagune. Undervejs kan I nyde synet af de forskellige idylliske bugter, der lokker med krystalklart vand. Ved Den Blå Lagune er vandet nærmest turkisfarvet, glasklart og ekstremt indbydende – perfekt til snorkling blandt de fascinerende fisk og kæmpestore søstjerner. I kommer rundt til forskellige idylliske bugter, der byder på smukke strande og gode snorkel-muligheder. Der er indlagt et frokoststop (for egen regning), inden I om eftermiddagen igen vender tilbage mod Abraão. Her kan dagens oplevelser stille og roligt fordøjes fra hængekøjen på jeres terrasse eller i pousadaens tropiske have.

Dag 4: Ilha Grande – Rio de Janeiro

 Ilha Grande – Rio de Janeiro

Efter check-ud fra jeres pousada er dagen er til fri disposition. Et alternativ til solbadning er en vandretur til øens bagland – vandr for eksempel til toppen af øens højeste punkt i ca. 1.000 m højde, Bico de Papagaio. Andre vandreture tager jer forbi små paradisiske vandhuller og smukke vandfald, som I kan blive afkølet under. På Ilha Grande er der en del vandfald, og den sydvestlige del af øen er et naturreservat med en mangfoldighed af fugle- og sommerfuglearter. Efter nogle timer i den frodige og fugtige regnskov er det på tide at komme tilbage til strandene – det er svært at blive træt af dem! Båden tilbage til fastlandet sejler kl. 17.30 og herfra går turen tilbage til Rio de Janeiro, hvor I ankommer kl. 20.45 (hotel eller lufthavn).

Pris pr. person

En uspoleret paradisø - 4 dage fra

Inkluderet i prisen

 • Privat transport fra dit hotel i Rio de Janeiro (alternativt fra lufthavn eller busstationen) til færgelejet t/r
 • Færge t/r til Ilha Grande
 • Pousada Naturália i 3 nætter inkl. morgenmad
 • Heldagsudflugt med guide til Lopes Mendes
 • Heldagsudflugt med guide til Lagoa Azul

Ikke inkluderet i prisen

 • Fly eller anden transport til og fra Rio de Janeiro
 • Måltider ud over morgenmad
 • Ekstra udflugter
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge
 • Sygeafbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring

Fraprisen er vejledende
Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Rejselængde og afrejsedato
Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Flere eller færre rejsedeltagere?
Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel

Lignende rejser


Jaguar-safari i Brasilien

Jaguar-safari i Brasilien

Rejs dybt ind i vådområdet Pantanal i hjertet af Brasilien, hvor kaimaner lurer i vandskorpen, papegøjer fylder luften med strålende farver, og jaguarer jager i vandkanten.

LÆS MERE

12 dage fra 32.950 kr.

Det ukendte Brasilien

Det ukendte Brasilien

Oplev storslået natur, rig kultur og smukke, afsidesliggende kolonitidsbyer på denne rejse gennem det ukendte Brasilien. Undervejs opleves også smukke Rio de Janeiro og spændende Salvador da Bahia.

LÆS MERE

16 dage fra 29.750 kr.

Brasiliens højdepunkter

Brasiliens højdepunkter

Brasilien er et fantastisk rejseland, og på denne rejse får I alle Brasiliens højdepunkter, fra Rio de Janeiro til de berømte vandfald Foz do Iguaçú.

LÆS MERE

16 dage fra 29.950 kr.

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Brasilien - tag børnene med på eventyr

Sydamerikanerne elsker børn, og der er næppe noget andet land i regionen, der er så børnevenligt som Brasilien. Eller så spændende for den sags skyld. Turen igennem bor I naturligvis på gode børnevenlige hoteller, og der er god tid, så alle kan følge med.

LÆS MERE

15 dage fra 29.950 kr.

Det bedste af Sydamerika

Det bedste af Sydamerika

Oplev det bedste af Sydamerika på denne rejse til Peru, Argentina og Brasilien. Inka-ruinen Machu Picchu, Iguazu-vandfaldet, charmerende Buenos Aires og livsglade Rio er blot nogle få af rejsens mange højdepunkter.

LÆS MERE

16 dage fra 36.995 kr.

Tango og samba

Tango og samba

Denne unikke rejse fører jer til Sydamerikas mest fascinerende storbyer: Buenos Aires i Argentina og Rio de Janeiro i Brasilien. Turen krydres med Foz do Iguazú-vandfaldene og strandbyen Búzios.

LÆS MERE

17 dage fra 23.950 kr.

Bestil tilbud